• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Miragecim adet olmuşsun tebrik ederim şekerim. Hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Canım Topiğimizin ilk hamilesiyle şöyle güzel bir kolbastı oynayalım olurmu:46::46::46::46::8::8::8::8::24::24::24:

teşekkür ederim suercim, inşallah. ah ben topiğin ilk hamilesiyle her tür oyun havasını oynarım burda :) gerçi hamilemiz yok diyemeyiz haksızlık etmeyelim. hestia'nınki çok muhteşem bir başarıydı. tedaviye başlamadan hamile kaldı kız, daha ne yapsın umut olmak için? kızına başarılı bir okul yılı diliyorum suercim, Allah inşallah zihin açıklığı versin. bir süre sonra hepsini baştan yaşayacaksın yeni çocuğunla, o yüzden Allah sana da sabır versin :))

hepiniz dağıldınız ama ben yinede sorayım hepiniz gonal f mi kullanıyorsunuz?memnunmusunuz bu ilaçtan?pragon kullanan yokmu aranızda pragondan memnun kalan yokmu ben hep pragon kullandım memnunda kalmadım bu ay yine tedaviye başlıcam elimde pragon var diye onunla devam edicem ama anlaşılan gonal f daha iyi pragondan fiyat olarakta gonal f daha pahalıymış napsam bilemedim yanlış ilaçmı kullanıyorum acaba :(

işte bir tüp bebek anksiyetesi daha katıldı aramıza :)) hiç merak etme canım. eğer olmayacak birşeyse doktor senden önce düşünür söylerdi sana. sonuçta sonuç negatif çıksa bu sadece senin değil doktorun için de olumsuz bir durum. biliyorsun herkes başarı oranlarına göre doktor seçmeye çalışıyor.

kızlarrrrr günaydınnnn
hepiniz için hayırlı mutlu bir gün diliyorummm...bakıyorum akşam baya kaynatmışsınız.bugün kontrolüm var heyecanlıyım inşallah son kontrol olur ve yumilerim büyümüştürrr.herşey bir sters yaaaa...
MİRAGE canım hayırlı olsun tedavin eşine bidaha test yaptırma strese sokma adamcağızı tedavine bak sen...olumlu olması için sürekli dua et...ilaçlar içinde pazarlık yap bende 1 kutu gonol f i 230 a aldım.
kızlar bişey dicem aslında tüp bebek tedavisinde tutup tutmamanın oranı spermden çok kadının yumurta kalitesiyle alakalıymış doğru mu?
umarım hepimizinki kaliteli olur ...miragecanım opu tarihim degişti tedavi uzayınca doktordan gelince yazarım tarihi...hepiniz öpüldünüzzzzz...

yasevcim bugün için sana da iyi şanslar gülüm. ben kendimden beklenmeyecek bir şekilde enerjik başladım bugüne. kendim de şaşkınım. sanırım öyle ya da böyle en sonunda konuyla ilgili birşeyler yapmaya başlayacağım için mutluyum. doktorum müthiş pozitif ve eğlenceli bir adam. onu göreceğim için de mutluyum. çok güzel bir heyecan var içimde. hep hayırlısının olması için dua ediyorum. çünkü daha önce hamile kalabileyim diye dua ediyordum, kaldım bir işime yaramadı. dikkatli dua etmek gerekiyormuş meğer bu konuda.

hepiniz dağıldınız ama ben yinede sorayım hepiniz gonal f mi kullanıyorsunuz?memnunmusunuz bu ilaçtan?pragon kullanan yokmu aranızda pragondan memnun kalan yokmu ben hep pragon kullandım memnunda kalmadım bu ay yine tedaviye başlıcam elimde pragon var diye onunla devam edicem ama anlaşılan gonal f daha iyi pragondan fiyat olarakta gonal f daha pahalıymış napsam bilemedim yanlış ilaçmı kullanıyorum acaba :(

selam cansunida,
ben de pragon 300'ü günlük 200 doz şeklinde kullanıyorum..
doktor ne yazdıysa onu aldım, ilaçların tamamı 1205 TL tuttu, ben de gonal f duyuyorum ama bence bu kadının yaşı vb kriterler dikkate alınarak karar veriliyor olabilir...
22 Eylülde opu m var, yarın tekrar kontrole gideceğim ama cumartesi gitmiştim, doktor gayet iyi gelişmiş yumurtaların demişti.

günaydın güzeller...kalkın mutlu bir güne uyanıyoruuuuz...

güzeller yazmışsın hemen üstüme alındımm:)) günaydın canımmmm:46::46::46::46:
ben okula başlayamadım.. kaldım evde bu hafta.. 22sine yaklaştıkça kalbim sızlıyor:37::37::37::37::37:
bu kız aynı ben:37::37::37::37::37::40::40::40::40:
herkesler çok iyidir bugün umarım..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

mirage Allahın izniyle başlıyomusun kuzumm:18::18::18::18:

güzeller yazmışsın hemen üstüme alındımm:)) günaydın canımmmm:46::46::46::46:
ben okula başlayamadım.. kaldım evde bu hafta.. 22sine yaklaştıkça kalbim sızlıyor:37::37::37::37::37:
bu kız aynı ben:37::37::37::37::37::40::40::40::40:
herkesler çok iyidir bugün umarım..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

mirage Allahın izniyle başlıyomusun kuzumm:18::18::18::18:

evvet!!! 12:45'de randevum. ama akşamüstünü bulur sonrasında foruma gelmem. ilaç peşinde falan koşacağım. malum pazarlık yapcaz :))

evvet!!! 12:45'de randevum. ama akşamüstünü bulur sonrasında foruma gelmem. ilaç peşinde falan koşacağım. malum pazarlık yapcaz :))
pazarlıksız alma ben 1000lira zarar ettim:((
kıslar ya bişi sorcam belirti aramak anlamında değil sık wcye gidiyorum çok su içiyorum çünkü.. ama 2 gündür her wc sonrası kırmızılarım patlama yapcak gibi ağrım oluyor:((( çok sancılanıyorum 2 dak sürüyo geçio:(( galiba estrofem içmesem hemen gelicek kırmızılar...::::::(

pazarlıksız alma ben 1000lira zarar ettim:((
kıslar ya bişi sorcam belirti aramak anlamında değil sık wcye gidiyorum çok su içiyorum çünkü.. ama 2 gündür her wc sonrası kırmızılarım patlama yapcak gibi ağrım oluyor:((( çok sancılanıyorum 2 dak sürüyo geçio:(( galiba estrofem içmesem hemen gelicek kırmızılar...::::::(

daha ne regli ya, zaten testine bile 5 gün var. çağırma şunuuuu

inşallah canım... sen iğne mi kullanıyorsun jel mi?

canim benim 5 gunluk kalcadan vurulan 10 gunluk koldan vurulan ignem vardi jelde kullaniyorum

ebruli canım inş sende güzel haberlerle gelirsin bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana rabbim hepimizin kucağını doldursun

insallah canim aminnnnnn.....

kızlar bu arada kırmızılar bana sürpriz yaptı ve bugün öğlen geldiler. yarın hayırlısıyla biz de tedaviye başlıyoruz. çook heyecanlıyım. bu son spermiogramı yaptırmış olduğumuza çok pişmanız. tedaviye 1-0 yenik başladık gibi hissediyoruz. ne gerek vardı? nasıl olsa zaten tedaviye başlayacaktık. boşuna motivashyonumuz düştü.

canim tedavin hayirli olsun simdiden ayrica su testide at artik kafandan cogumuzun esinde sorun var bizlerdede sorun var tup bebegi oyuzden yaptiriyoruz insallah hayirlisi olur hakkinda rabbim yardimcin olsun

Ben başladım bile 9 Eylül'de bebeklerime beraber izmir i tekrar kurtardık:)))) saka bir yana transferim gerçekleşti yani dua edin olumlu sonuc alalım yerimde duramıyorum artık.

hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsin allah yuzunu guldursun

benim transfer tarihi 23 eylül kısmetse bakalım . internette çok vakit geçirmeyim diye sayfaları okuyamıyorum radyasyondan uzak durmak gerekmiş. havincim sen de inşallah iyisindir kaç transfer yaptılar sana?

kızlarrrr günaydınn...
bir şey soracağım benimde iğnelere başlayalı 6 gün oldu yarın kontrolüm var, 22 Eylülde opu planlanıyor, ama hiç kan falan vermedim, yani e2 değerime falan bakılmadı ?
e2 ye neden ve ne zaman bakılıyor ?
doktora sorayım mı sizce ??

canim tedavin hayirli olsun simdiden ayrica su testide at artik kafandan cogumuzun esinde sorun var bizlerdede sorun var tup bebegi oyuzden yaptiriyoruz insallah hayirlisi olur hakkinda rabbim yardimcin olsun

teşekkür ederim ebrulicim. haklısın aslında. ürolog abuk subuk konuştu canımı sıktı. sayının düşmesi tedaviyi olumsuz etkiler falan diye. yoksa ben diyodum zaten tedavi olcaktık, yine olcaz değişen birşey yok diye.

teşekkür ederim ebrulicim. haklısın aslında. ürolog abuk subuk konuştu canımı sıktı. sayının düşmesi tedaviyi olumsuz etkiler falan diye. yoksa ben diyodum zaten tedavi olcaktık, yine olcaz değişen birşey yok diye.
mirage sıkma canını ,sayıyı etkileyen çok faktör var,uykusuzluk yorgunluk...
hem okumuşsundur 1 tane ile bile tese ile çocuk sahibi olan var,
Rabbim ol derse hiç bişey engel olarak duramaz kim ne derse desin
biz elimizden geleni yapıyoruz sadece
sen de bugun mu başladın
ben de yarın inşallah

mirage sıkma canını ,sayıyı etkileyen çok faktör var,uykusuzluk yorgunluk...
hem okumuşsundur 1 tane ile bile tese ile çocuk sahibi olan var,
Rabbim ol derse hiç bişey engel olarak duramaz kim ne derse desin
biz elimizden geleni yapıyoruz sadece
sen de bugun mu başladın
ben de yarın inşallah

daha başlamadım, öğlen başlamış olcam inşallah :)

Mrb arkadaşlar ben henüz toparlanamadım değerlerim hep sınırda çıktı vücudumda beta hcg hormonu salgılanmış ancak düşük çıkmış.doktorum bebeğinin biri tutmuş ancak o da tam anlamıyla tutunamamış beta salgılamaya başlamış dedi.c.tesi testten snra 3 gn içinde adet olmazsan gel ona göre bir yolunu bulalım kaybetmeyelim dedi benmde c.tesi öğleden snra kanamam geldi kanamayla birlikte tutunamayan bebişim gitmiş :14::14::14: depresyon ilaçlarına başlattı doktor yüksek tansiyon problemim var hiç iyi değilim dualarınızda beni de eksik etmeyin misafir olarak girip gelişmelerinizi okuyorum kendinize iyi bakın... :14::14::14::14: mirage cnm senin ve diğer arkadaşlarımın tedavisi hayırlı olsun.ben bi süre tedavi olamam maddi imkansızlıktan dolayı...6/7 ayı bulur.gerçi eşim artık sana tedavi yok hayata küsüyosun olmayınca kendini kaybediyosun diyo.ilaçları içiyorum ne konuştuğumu unutuyorum aynı şeyi tekrarlıyorum salak gibiyim aynı allahım kmseye yaşatmasın kanamam geldikçe kahroluyorum :14::14::14::14:

kızlarrrr günaydınn...
bir şey soracağım benimde iğnelere başlayalı 6 gün oldu yarın kontrolüm var, 22 Eylülde opu planlanıyor, ama hiç kan falan vermedim, yani e2 değerime falan bakılmadı ?
e2 ye neden ve ne zaman bakılıyor ?
doktora sorayım mı sizce ??

selam canım e2 değerine doktor çatlama iğnesini vereceği gün bakması lazım benim e2 değerime çatlama iğnesini verdiği gün baktı sonucu akşam doktorumu aradım öğrendim ona görede çatlama iğnesini vurulup opuya gittim

Mrb arkadaşlar ben henüz toparlanamadım değerlerim hep sınırda çıktı vücudumda beta hcg hormonu salgılanmış ancak düşük çıkmış.doktorum bebeğinin biri tutmuş ancak o da tam anlamıyla tutunamamış beta salgılamaya başlamış dedi.c.tesi testten snra 3 gn içinde adet olmazsan gel ona göre bir yolunu bulalım kaybetmeyelim dedi benmde c.tesi öğleden snra kanamam geldi kanamayla birlikte tutunamayan bebişim gitmiş :14::14::14: depresyon ilaçlarına başlattı doktor yüksek tansiyon problemim var hiç iyi değilim dualarınızda beni de eksik etmeyin misafir olarak girip gelişmelerinizi okuyorum kendinize iyi bakın... :14::14::14::14: mirage cnm senin ve diğer arkadaşlarımın tedavisi hayırlı olsun.ben bi süre tedavi olamam maddi imkansızlıktan dolayı...6/7 ayı bulur.gerçi eşim artık sana tedavi yok hayata küsüyosun olmayınca kendini kaybediyosun diyo.ilaçları içiyorum ne konuştuğumu unutuyorum aynı şeyi tekrarlıyorum salak gibiyim aynı allahım kmseye yaşatmasın kanamam geldikçe kahroluyorum :14::14::14::14:

yeşim canım bazen kelimeler boş kalırya işte o durumdayım canım sana elimden gelen sadece dua etmek rabbim en kısa sürede toparlamanı nasip etsin kendini ve bu sefer daha güçlü tedaviye başlarsın inş

benim transfer tarihi 23 eylül kısmetse bakalım . internette çok vakit geçirmeyim diye sayfaları okuyamıyorum radyasyondan uzak durmak gerekmiş. havincim sen de inşallah iyisindir kaç transfer yaptılar sana?

canım bana tek embriyo transfer edildi test günlerimizde ard arda senin 23 eylül inş senin güzel haberinle bende güzel haber almak için tutarım 24 eylülde doktorun yolunu bebeğin inş sana sıkı sıkı tutunmuştur rabbim hepimizin kucağını doldursun

Back
X