• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bu sıvılceler bendede cıkıyo ben yaglı yemeye baglıyorum benım adetımede2 gun var :)ptesı test gunum kasık agrım vardı ama 2 gun onceye kadar sımdı cok az arada bı oluyo bekleyen herkesın sonucu pozıtıftır ıns

ay benide nasıl bi sivilce bastı isilik gibi yüzüm ya..iyice de arttı.

konuşuyorum dua ediyorum ağlıyorum neler yapmıyorumki bazen aklıma geliyo ya olmadıysa diye çok ağlarım diyorum ben normalden 2 gün önce yaptırcam testi yani cuma günü eğer tutmazsa şiş gözlerle işe gitmemek için allahım inş... tutunmuştur kuzum bana aklım hep onda :5:
Canım dua ediyoruz hep,kendini ümitlendirmedaha sonra üzülmemek için ben öyle yaptım. inşallah tutunmuştur canım.

doktor pazratesı gel dedı ya ondan gıtmedım canım yoksa meraktan oluyom ole belırtılerde yok adet belırtısı yanı aslında vardı 3 gn once butun belırtıler yok oldu sadece ıdrara sık cıkıyom bıde belım agrıyo allah hepımıze yardım etsın cok zor bo durum

canım idrarda çıkması çok nadir oluyor, belirtilerde kişiden kişiye değişiyor bende de abartılacak kadar belirti olmamıştı. herkesten herkese değişiyor, kendinizi dinleyipte o var mı bu varmı deyipte olumsuz düşünmeyin, üzülmeyin.. çok zor bi durum ancak Duayla atlatabiliriz.Mevlam herkese nasip etsin inşallah.Umutsuz olmak yokk.

benimde 6 taneydi 3ü işleme girdi 1i kaldı hayatta kısmet işte olsun 1olsun bizim olsun gülüm

Hepimiz tek bir yumurtadan olduk canım. Rabbim "ol "desin sadece :16: İnşallah o tek bebişin sana sımsıkı tutunur. Benim de 5 yumurtamdan sadece biri sağlıklı çıkıp transfer olsam ona bile binlerce kere şükredeceğim.. Allah büyüktür. İnşallah kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı kılıp bizlere nasip eder :16:

canım benim şimdiden geçmiş olsun inş sağlıklı yumurtaların toplanır canım benim genetik testinden iki yumurtan sağlam çıksa sana yeter inş rabbim seninde kucağını doldurur rabbim tüm çocukğum olsun diye çaba sarfeden anne adaylarınında seninde kucağını doldursun

Havinim güzel yürekli arkadaşım.. Dua et benim için.. Her zaman dualarımdasın.. İnşallah bebişlerimiz bizimle olacak. :16:

test yaptım ıdrar testı ama cıkmadı dedıgıne gore karnımda suan 10 gunluk ufak bı hucre var dımı ozaman ıdrarda cıkması gerekmesmı

İdrarda çıkmayabilir canım. Mutlaka kan testi yap. Moralini bozup bebişini de olumsuz etkileme. :31:

Havinim güzel yürekli arkadaşım.. Dua et benim için.. Her zaman dualarımdasın.. İnşallah bebişlerimiz bizimle olacak. :16:

canım benim hep duamdasınız rabbim hiç himsenin tam kucağı dolacakken boş bırakmasın rabbim herkesin muradını versin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim anne olmak için çırpınan biz kullarının emeklerini boşa çıkartmasın ağır imtihanlara tabi tutmasın

İyi akşamlar güzel arkadaşlar.Benimde yarın test günüm.Sonucumu alacam bakalım.Ama her iki sonuç içinde ne yapacağımı bilmiyorum.Kendimi ne pozitife ne negatife hazırlayamadım.Müminin mümime duası tutarmış dualarınızı eksik etmeyin.Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

selam kızlarr nasılsınız hamile olan arkadaşları(merve-hkere-birsenbirbenbirdebebek-koyalıoğlu)tebrik ediyorum çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın unuttuğum varsa kusura bakmayın
gamze arkadaşım rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı olsun inşallah diğe sefere gelir meleğin çok üzüldüm canım

kızlar benimde dün sabah opu yapıldı 10 yumoş toplandı 9u olgunmuş ve 8i döllenmiş
yarın yine arayıp gelişimlerini söyleyecekler
pazara yada salıya transfer var kısmetse
güzel dularınızı eksik etmeyin sizlerde benim dualarımdasınız
haa bu arada anestezide korkulacak bişey yokmuş ya boşuna endişelenmişim çok güzel uyudum uyandım hepsi olmuş bitmiş biraz ağrım var o kadar ağrıkesici antibiyotik ve cronine jel verdi

selam kızlarr nasılsınız hamile olan arkadaşları(merve-hkere-birsenbirbenbirdebebek-koyalıoğlu)tebrik ediyorum çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın unuttuğum varsa kusura bakmayın
gamze arkadaşım rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı olsun inşallah diğe sefere gelir meleğin çok üzüldüm canım

kızlar benimde dün sabah opu yapıldı 10 yumoş toplandı 9u olgunmuş ve 8i döllenmiş
haa bu arada anestezide korkulacak bişey yokmuş ya boşuna endişelenmişim çok güzel uyudum uyandım hepsi olmuş bitmiş biraz ağrım var o kadar ağrıkesici antibiyotik ve cronine jel verdi

Geçmiş olsun canım. Sayın çok güzel maşallah :nazar: En az iki tanesi göbüşünü doldursun. :49::1:Ben de senin gibi kolayca atlatırım umarım. :31:

içime çekmemeye özen gösteriyorum dudak benimki maalesef 2 tane içtim çokmu oda bugün içtim 3 gün ağzıma vurmadım

canım ben tedaviden önce bıraktım ama ilaçlar beni çok gerdi günde 2 tane içiyorum doktorum hemşirem içmesen iyi ama 2den bişeyolmaz dedi

Neyse sayı önemli değil diyorlar zaten bende 4444 tane salat-ı tefriciye çektim 41 yasin-i şerif yaptım:1:
Rabbim kabul buyursun ilk önce onun rızası için sonrada dileğim için

ben kuran yazısı bilmiyorum okunuşundan da okuyamadım yoğun çalışıyorum vaktim olmuyo :( ya okumadım diye tutmazsa ::::(

slm kızlar nasılsınız...
bugün opum vardı 8 yumurta toplandı..yarın arayıp haber verecekler durumu... bu 3.deneme olduğu içinmidir nedir bilmiyorun hiç bişey hissetmiyorum bom boş ne bir heyecan ne bir merak ..sanki benim değilde bir arkadaşım yada bir yakınımın gibi...sıradanlaştı sanki. pzt transferim olacak bi aksilik olmazsa hayırlısı artık

canım ben de öyleyim psikyatr savunma mekanizman bu senin dedi işe gitmek gibi yemek yemek gibi gayet umursamaz yapıyorum sanki opu transfer bana yapılmayacak gibiyim...

mirage canım geçmiş olsun benim salı günü 2 ekm opum var... bugün kontroldü gayet iyi dedi bakalım hayırlısı...

tüm hamişleri tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin

Geçmiş olsun canım. Sayın çok güzel maşallah :nazar: En az iki tanesi göbüşünü doldursun. :49::1:Ben de senin gibi kolayca atlatırım umarım. :31:

saol canım inşallahhh
sende kolay geçirirsin inşallahgerçekten rahat ol bende çok korkyodum ama uyudum uyandım geçmiş bitmiş sadece adet sacısı gibi ağrılarım var biraz o kadar

Kafam karışık 4.günü 2 tane embriyo koydular bu sefer kabuğunu soydular rahme tutunsun diye ama sanki adet olacakmışım gibi bi his var içimde offf.3 aşılama 3 tüp sonrası beni daha özele de götürmez eşim o da hem okuyup hem çalışıyor.Acaba devletteki labratuar durumları nasıl bir de rapor çıkarmış arkadaşlar varsa biraz anlatabilirmi prosedürü

tatlım kasık agrın aslında iyiye işaret olabilir. Bel ağrısı adete daha yakın oldugunun habercisi ne yazık ki! ama istisnalar kaideyi bozmaz durumunu da unutmamalıyız tabii.
Devlette ki rapor olayına gelince kaç dogumlusun? FSH 'ın kaç? son tupte kaç yumruta toplandı ve kaç embriyo oldu? AMH testin var mı? varsa sonucu kaç? Evlilik süren nedir? Eşinde azospermi ..vb sorunlar var mı?

Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun. inşallah sağlıkla gelişirler.inş sıkı sıkı tutunurlar

İyi akşamlar güzel arkadaşlar.Benimde yarın test günüm.Sonucumu alacam bakalım.Ama her iki sonuç içinde ne yapacağımı bilmiyorum.Kendimi ne pozitife ne negatife hazırlayamadım.Müminin mümime duası tutarmış dualarınızı eksik etmeyin.Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

canım rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş yarın güzel haberle gelirsin canım rabbim üzmesin seni rabbim sanada senin gibi test gününü bekleyen herkesede hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

canım benim inş yumurtaların sağlıklı şekilde transfer gününe kadar gelişip bölünürler inş

ay benide nasıl bi sivilce bastı isilik gibi yüzüm ya..iyice de arttı.

Canım dua ediyoruz hep,kendini ümitlendirmedaha sonra üzülmemek için ben öyle yaptım. inşallah tutunmuştur canım.

canım idrarda çıkması çok nadir oluyor, belirtilerde kişiden kişiye değişiyor bende de abartılacak kadar belirti olmamıştı. herkesten herkese değişiyor, kendinizi dinleyipte o var mı bu varmı deyipte olumsuz düşünmeyin, üzülmeyin.. çok zor bi durum ancak Duayla atlatabiliriz.Mevlam herkese nasip etsin inşallah.Umutsuz olmak yokk.

benım sıvılce genelde adete yakın cıkardı ama bu sefer cıkolatadan cıkıyo cok yıyorum:1:sıscem yakında

yarın sonuc alacak butun arkadaslar hepınıze seslenıyorum rabbım gonlunuze gore versı n ıns sız ıns guzel sonuc alırsınız ptesıde ben alırı ıns:)

canım doğru söylüyosun umutlanmamak için ama elimizde değil hepimiz emek veriyoruz maddi manevi yetmezmiş gibi ilerde kanser olma riskimize rağmen bu ilaçlar yüzünden bebeğimiz için uğraşıyoruz ne yapacağımı şaşırdım bi yandan tuttu diyorum belirti oluyo bi anda, sonra belirtiler gidiyo gitti bebeğim diye ağlamaya başlıyorum ben dünyadan bişey beklemiyorum ne para ne pul ne mücevherler hiçbişey sadece bebeğim gelsin diyorum ne bilim işte inş.. bebeğim benimledir.

Arkadaşlar benim rahim boşluğuna hiç bakılmadı.Tüpler açık,rahim zarı kalınlığı normal ama dr rahim boşluğuna bakarız dedi eğer olmazsa .Şu işlemleri neden baştan yapmazlar anlamıyorum.Sizlerin rahim boşluğuna baktılar mı acaba

Bende bakıldı ama benim yaş 38. Ayrıca HSG'de problem yoktu. Yaşla uyumlu normal yazıyordu ama doktor sanırım yaşla uyumlu olan rahim kalınlıgından hoşlanmadı ve bana histeroskopi yapıldı.Bu kamerayla rahmi inceleme işlemi. Historeskopi sırasında rahim kalınlıgını inceltmek için kurtaj yaptılar ayrıca tabii kamerayla rahim incelenmiş oldu.

Doktor tutunmazsa yaparız falan diyorsa onunda aklında soru var sanırım. Şimdi yapın yapar yapmaz da o ay tup bebek yapın.
Bana oyle yapıldı.

canım doğru söylüyosun umutlanmamak için ama elimizde değil hepimiz emek veriyoruz maddi manevi yetmezmiş gibi ilerde kanser olma riskimize rağmen bu ilaçlar yüzünden bebeğimiz için uğraşıyoruz ne yapacağımı şaşırdım bi yandan tuttu diyorum belirti oluyo bi anda, sonra belirtiler gidiyo gitti bebeğim diye ağlamaya başlıyorum ben dünyadan bişey beklemiyorum ne para ne pul ne mücevherler hiçbişey sadece bebeğim gelsin diyorum ne bilim işte inş.. bebeğim benimledir.

Canım ya çok zor bi süreç, inşallah bu imtihanı geçenlerden oluruz. İlaçlar,iğneler ayrı bir uğraş. bi olsun herşeyi unuturum yeterki olsun diyoruz.Sabredeceğiz canım, güçsüz kaldığımız anlarda bol bol "La Havle" çekeceğiz. İnşallah seninledir canım. Önemli olan umudumuzu kaybetmeyip Mevla ya sığınmak.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

kızlar acıl cevap esım sperm tahlılı yaptırdı ılerı hızlı hareketlılık 2.8 cıkmıs ayrıntılıda doktora saramamıs doktor dusuk demıs sormus amelıyat falan oldun mu dıye yok demıs 15gun sonra bırdaha ıstemıs sperm testını sızce cok mu kotu bılgı sahıbı olanlar varsa paylasırlarsa cok sevınırım

Tatlım nerden çıktı duşuk oldugu. Çok saçma geldi bana. 2.8 ileri hızlı ne demek biliyor musun sen! Yanlış aktarmış olabilcegini sanıyorum. Elinde sonuç degerlerin varsa acil yaz da yorumlayalım.

Selam kizlar ! inşallah kasim ayinda tüp bebek tedavisini başlariz! kusura bakmayin bu konuya yazdim sebepi en sik giliren oldu için. arkadaşim gebzede bir özel hastanede tüp bebek yaptirmişti ve ilk denemede tutu. kulandiği ilaçlarin reçetesine göre ilaçlari 2000 tl tutu ben inşallah devlet hastenesinde tüp bebek yaparim raporla ilaçlar acaba ne kadar tutur? sizde ne kadar tutu? kötü turkçem iin uzur yabanci uyrukluyum.

canım gonal f 450 var için 600 çıkıyor fazla konuyor. Fiyatı 341 tl diye geçiyor benim doktorum 300 den veriyordu ben eczaneye sordum 275 e ayarlarım dedi. Başka eczaneye sordum 250 ye ver alayım dedim anlaştık. ama 4 kutusunu doktordan aldım sadece 1 kutu eczaneden aldım hafta sonuna denk geldi , ilk aldım falan neyse cetrotide var bide 60 tl den veriyordu doktor eczaneye 50 ye ver dedim ondanda 7-8 tane kullandım eczaneden 2 tanesini getirttim anlıycan ben doktordan aldım genelde ilaçları ama eczaneden alabilseydim 400 - 500 kar edecektim. Ona göre anlaş.

Vawwwww bunu duydugum iyi oldu. Şimdi hamile kalmazsam ihtiyacım olacak. pazarlık yapıldıgını bilmiyordum dogrusu. Işılay sen kaç IU doz kullandın? FSH kaçtı?

Back
X