bu sıvılceler bendede cıkıyo ben yaglı yemeye baglıyorum benım adetımede2 gun var :)ptesı test gunum kasık agrım vardı ama 2 gun onceye kadar sımdı cok az arada bı oluyo bekleyen herkesın sonucu pozıtıftır ıns
ay benide nasıl bi sivilce bastı isilik gibi yüzüm ya..iyice de arttı.
Canım dua ediyoruz hep,kendini ümitlendirmedaha sonra üzülmemek için ben öyle yaptım. inşallah tutunmuştur canım.konuşuyorum dua ediyorum ağlıyorum neler yapmıyorumki bazen aklıma geliyo ya olmadıysa diye çok ağlarım diyorum ben normalden 2 gün önce yaptırcam testi yani cuma günü eğer tutmazsa şiş gözlerle işe gitmemek için allahım inş... tutunmuştur kuzum bana aklım hep onda![]()
doktor pazratesı gel dedı ya ondan gıtmedım canım yoksa meraktan oluyom ole belırtılerde yok adet belırtısı yanı aslında vardı 3 gn once butun belırtıler yok oldu sadece ıdrara sık cıkıyom bıde belım agrıyo allah hepımıze yardım etsın cok zor bo durum
canım idrarda çıkması çok nadir oluyor, belirtilerde kişiden kişiye değişiyor bende de abartılacak kadar belirti olmamıştı. herkesten herkese değişiyor, kendinizi dinleyipte o var mı bu varmı deyipte olumsuz düşünmeyin, üzülmeyin.. çok zor bi durum ancak Duayla atlatabiliriz.Mevlam herkese nasip etsin inşallah.Umutsuz olmak yokk.