• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ben kimseye söylemedim tedaviyi bi anneme bide karşı komşuma söyledim
Gereği yok bence millet sordukça insan daha çok stres oluyo valla
Hele kayganama söylediğimi hiç düşünemiyorummmm:27::30::30:

kızlar ben gideyim de yatayım yine. artık yarın tamamen iyileşmiş olmak istiyorum çünkü. hepinize iyi geceler. Allah rahatlık versin...Güzel haberlerle ve bol yeni hamişlerle dolu bir hafta olsun inşallah.

canım benim allah rahatlık versin inş tamamen iyileşirsin yeni bir hafta sanada güzellikler getirsin canım

inş dediğin gibi bol testli bir haftaya giriyoz inş tüm test sonucu alacak arkadaşlardan güzel haberler alırız

benım baya bı katı sekılde gelıyo ama sılıncede selpaga kırmızı gelıyo

Canım yaa inşallah düşündüğün gibi değildir bugün kaçıncı günün transferden sonra çok var mı test gününe
Listeden baktımda ismini göremedim o yüzden test tarihini bulamadım.
Ama nice kanaması olup hamile kalanlarda var böyle örnekler var yani

kızlar ben gideyim de yatayım yine. artık yarın tamamen iyileşmiş olmak istiyorum çünkü. hepinize iyi geceler. Allah rahatlık versin...Güzel haberlerle ve bol yeni hamişlerle dolu bir hafta olsun inşallah.

iyi geceler mirage allah rahatlık versin canım

Ben kimseye söylemedim tedaviyi bi anneme bide karşı komşuma söyledim
Gereği yok bence millet sordukça insan daha çok stres oluyo valla
Hele kayganama söylediğimi hiç düşünemiyorummmm:27::30::30:

canım ben herkesten sakladım annem test günümde rüyasında beni görmüş aradı dediki bebeği koydurdun karnınada neden bizden sakladın ben şok oldum kimse bilmiyo annem nerden duydu diye dedimki nerden çıkardın rüyamda gördüm dedi keşke görmeseydi çünkü annemi zor teselli ettim sanki annem negatif sonuç almış gibi üzüldü o kadar zorki aslında 13 yıl umudun yok artık kapılar kapandığını düşündüğün anda bir kapı açılıyo ve sen o kapıdan giriyosun ama o kadar acemi tecrubesizsinki ne yapacağını bile bilmiyosun sana emanet edilen canlıya sahip çıkmak yerine içinde var olduğunu bildiğin halde hani derlerya gezmelere gidiyosun ne yatıp dinleniyosun nede yemene içmene dikkat ediyosun olacağı vardı deyip sonrada bahanelere sığınıyosun rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize cennetten meleklerimizi tez zamanda hediye etsin rabbim

napim tatlım papağanla aynı evde kala kala geyik olunmazki anca geveze olunur :))))))))))))

güldürdün beni:D ama eşime rezil oldum. az önce mesaj okurken aglamaya baslamısım burnumu çekince eşim geldi yanıma, biraz durdu gitti, şimdi bu mesaja kahkaha atınca gene geldi, bu sefer de gülüyor musun senin durum fena dedi gitti:):)

:52::52:

canım ben herkesten sakladım annem test günümde rüyasında beni görmüş aradı dediki bebeği koydurdun karnınada neden bizden sakladın ben şok oldum kimse bilmiyo annem nerden duydu diye dedimki nerden çıkardın rüyamda gördüm dedi keşke görmeseydi çünkü annemi zor teselli ettim sanki annem negatif sonuç almış gibi üzüldü o kadar zorki aslında 13 yıl umudun yok artık kapılar kapandığını düşündüğün anda bir kapı açılıyo ve sen o kapıdan giriyosun ama o kadar acemi tecrubesizsinki ne yapacağını bile bilmiyosun sana emanet edilen canlıya sahip çıkmak yerine içinde var olduğunu bildiğin halde hani derlerya gezmelere gidiyosun ne yatıp dinleniyosun nede yemene içmene dikkat ediyosun olacağı vardı deyip sonrada bahanelere sığınıyosun rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize cennetten meleklerimizi tez zamanda hediye etsin rabbim

Canım ben anlamadım annen sana böyle mi dedi bunları sıralayıp bahanelere sığındığını orasını anlamadım:26:
Vayyy bee annelik işte resmen kadıncağızın içine malum olmuş.ahh annler işteee

Canım ben anlamadım annen sana böyle mi dedi bunları sıralayıp bahanelere sığındığını orasını anlamadım:26:
Vayyy bee annelik işte resmen kadıncağızın içine malum olmuş.ahh annler işteee

canım aynen annem bana dediki çocuğu koydurdunda bendenmi saklıyon işte ne kadar saklarsan sakla annelerden kaçmıyo bir şekilde malum oluyo

Canım yaa inşallah düşündüğün gibi değildir bugün kaçıncı günün transferden sonra çok var mı test gününe
Listeden baktımda ismini göremedim o yüzden test tarihini bulamadım.
Ama nice kanaması olup hamile kalanlarda var böyle örnekler var yani

genelde kırmızı kan ıyı olmaz dıyor bazı arkadaslar doktor umutlandırmıstı benı yasın ıyı dedı tutar demstı demekkı ınanmamak lazım bıraz acelemı ettım ben bıde 2 senelık evlıyım yaptırdıgıma pısman oldum

Aynen yaa valla şuan tüylerim diken diken oldu gerçektendee:50::30:

canım anneyle evlat arasında kuvvetli bir bağ vardır benimde annemle aramda öyle bir bağ var annem hasta olsa benden gizlese rüyamda onu görür ağlıyarak uyanır ararım ve hasta olduğunu söyler bana işte benimde ameliyat olduğumu biliyodu ama tedaviye ne zaman başlıyacağımı bilmiyodu hatta hep ekimde başlıcaz dedim ve anneme malum oldu işte rabbim büyük inş 2. de sevindiririm annemi güzel mutlu haber vererek

genelde kırmızı kan ıyı olmaz dıyor bazı arkadaslar doktor umutlandırmıstı benı yasın ıyı dedı tutar demstı demekkı ınanmamak lazım bıraz acelemı ettım ben bıde 2 senelık evlıyım yaptırdıgıma pısman oldum

Hayır asla böyle düşünme ve pişman olma neden diye soracak olursan yaşanacağı varmış yaşanmış
Bizim plan yapmamızla değilki Rabbim çoktan yapmış planları biz anne karnına düştüğümz andan itibaren kaderimiz yazılı
bende 2 senelik evliyim allah korusun negatif sonuç alsaydım bile hiç pişman olmazdım en azından tecrübem oldu fena mı derdim
Sende pişman alma asla hem daha belli değil bekle ve sabret

canım doğru sende haklısın doktorumdan çok memnundum ama açıkcası sonradan neden olmadı ya da moralin nasıl diye bile aramadı o yüzden eşimle merkezi değiştirmeyi düşünüyoruz

gamzear merhaba. çok geçmiş olsun. inş en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza almayı allah nasip eder.herhalde en önemli şey tedavinin olumsuz olması durumunda insanların psikolojisi. bence tedavinin en önemli aşaması işin en sonunda dr ile neden sonuç ilşkisi kurup sonrasında ne yapılabileceğini konuşmak. duygusal düşünme bence. direkt olarak doktorunu ara ve konuş . sitemini de sen ona iletirsin. neden arayacağım dediniz de aramadınız diye... hatta aynı şehirde olsan gidip yüzyüze görüş derim ama dışardasın heralde.
birgün bebişin olduğunda bugün için kendini üzdüğüne yanarsın. kendini bu kadar üzeceğine bu seni üzen şeyleri dr ile paylaş ve sitemini de kendisine söyle.

canım bazen doktorların gördüğüyle senin vucudunun vereceği reaksiyon değişiyor bendende doktorum ümitliydi ama nasimimde yoktu bunda doktorda suç aramam demek rabbim bana böyle uygun gördü derim canım 2 yıllık 3 yıllık diye avutmayalım kendimizi yaşımız geçiyo dün 20 yaşlardaydım şimdi 30 yaşlardayım yıl yılı kovalıyo yaşın gençken yaptırman dahada iyi olmuş rabbimin izniyle herşey güzel olur

canım anneyle evlat arasında kuvvetli bir bağ vardır benimde annemle aramda öyle bir bağ var annem hasta olsa benden gizlese rüyamda onu görür ağlıyarak uyanır ararım ve hasta olduğunu söyler bana işte benimde ameliyat olduğumu biliyodu ama tedaviye ne zaman başlıyacağımı bilmiyodu hatta hep ekimde başlıcaz dedim ve anneme malum oldu işte rabbim büyük inş 2. de sevindiririm annemi güzel mutlu haber vererek

Annene söyle bari ikinci transferini canım inşallah bebeklerine kavuşacaksın bu sefer
En azından annenin dualarıyla başlamış olursun bu yolculuğa:)
Vay be sizin aranızdaki bağda çok kuvvetliymiş maşallah:nazar:
Acaba bizimki nasılki:26:en iyisi annemden bir şeyleri saklayayım dur bakalım anlayacakmı

Back
X