Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben gideyim de yatayım yine. artık yarın tamamen iyileşmiş olmak istiyorum çünkü. hepinize iyi geceler. Allah rahatlık versin...Güzel haberlerle ve bol yeni hamişlerle dolu bir hafta olsun inşallah.
benım baya bı katı sekılde gelıyo ama sılıncede selpaga kırmızı gelıyo
kızlar ben gideyim de yatayım yine. artık yarın tamamen iyileşmiş olmak istiyorum çünkü. hepinize iyi geceler. Allah rahatlık versin...Güzel haberlerle ve bol yeni hamişlerle dolu bir hafta olsun inşallah.
Ben kimseye söylemedim tedaviyi bi anneme bide karşı komşuma söyledim
Gereği yok bence millet sordukça insan daha çok stres oluyo valla
Hele kayganama söylediğimi hiç düşünemiyorummmm![]()
napim tatlım papağanla aynı evde kala kala geyik olunmazki anca geveze olunur :))))))))))))
canım ben herkesten sakladım annem test günümde rüyasında beni görmüş aradı dediki bebeği koydurdun karnınada neden bizden sakladın ben şok oldum kimse bilmiyo annem nerden duydu diye dedimki nerden çıkardın rüyamda gördüm dedi keşke görmeseydi çünkü annemi zor teselli ettim sanki annem negatif sonuç almış gibi üzüldü o kadar zorki aslında 13 yıl umudun yok artık kapılar kapandığını düşündüğün anda bir kapı açılıyo ve sen o kapıdan giriyosun ama o kadar acemi tecrubesizsinki ne yapacağını bile bilmiyosun sana emanet edilen canlıya sahip çıkmak yerine içinde var olduğunu bildiğin halde hani derlerya gezmelere gidiyosun ne yatıp dinleniyosun nede yemene içmene dikkat ediyosun olacağı vardı deyip sonrada bahanelere sığınıyosun rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize cennetten meleklerimizi tez zamanda hediye etsin rabbim
yarın test gunum benım ılktı daha o yuzden yıkıldım belkıde buyuk ıhtımal olur dıyodum ya bu adet gunum hıc sasmıyo ılac bıle gecıktırmıyo ya
canım benim inş yarına bişey kalmaz hep iyi düşünmek istiyom yarında sonucun güzel çıkar inş
Canım ben anlamadım annen sana böyle mi dedi bunları sıralayıp bahanelere sığındığını orasını anlamadım:26:
Vayyy bee annelik işte resmen kadıncağızın içine malum olmuş.ahh annler işteee
canım aynen annem bana dediki çocuğu koydurdunda bendenmi saklıyon işte ne kadar saklarsan sakla annelerden kaçmıyo bir şekilde malum oluyo
yarın test gunum benım ılktı daha o yuzden yıkıldım belkıde buyuk ıhtımal olur dıyodum ya bu adet gunum hıc sasmıyo ılac bıle gecıktırmıyo ya
bana ara ara kanamalar olabilir demişlerdi belki normal birşeydir
Canım yaa inşallah düşündüğün gibi değildir bugün kaçıncı günün transferden sonra çok var mı test gününe
Listeden baktımda ismini göremedim o yüzden test tarihini bulamadım.
Ama nice kanaması olup hamile kalanlarda var böyle örnekler var yani
Aynen yaa valla şuan tüylerim diken diken oldu gerçektendee![]()
yaptığım halde şiş yaaa zaten
şaka bi tarafada ben hiç karnımın bu kadar şiştiğini hatırlamıorum gerçekten göbeğim çıktı bi anda 4 aylık gibi ..
genelde kırmızı kan ıyı olmaz dıyor bazı arkadaslar doktor umutlandırmıstı benı yasın ıyı dedı tutar demstı demekkı ınanmamak lazım bıraz acelemı ettım ben bıde 2 senelık evlıyım yaptırdıgıma pısman oldum
canım doğru sende haklısın doktorumdan çok memnundum ama açıkcası sonradan neden olmadı ya da moralin nasıl diye bile aramadı o yüzden eşimle merkezi değiştirmeyi düşünüyoruz
genelde kırmızı kan ıyı olmaz dıyor bazı arkadaslar doktor umutlandırmıstı benı yasın ıyı dedı tutar demstı demekkı ınanmamak lazım bıraz acelemı ettım ben bıde 2 senelık evlıyım yaptırdıgıma pısman oldum
canım anneyle evlat arasında kuvvetli bir bağ vardır benimde annemle aramda öyle bir bağ var annem hasta olsa benden gizlese rüyamda onu görür ağlıyarak uyanır ararım ve hasta olduğunu söyler bana işte benimde ameliyat olduğumu biliyodu ama tedaviye ne zaman başlıyacağımı bilmiyodu hatta hep ekimde başlıcaz dedim ve anneme malum oldu işte rabbim büyük inş 2. de sevindiririm annemi güzel mutlu haber vererek
ınsallah normaldırde yarın buyuk bı suprız olur bana ıns