eylül 2013 anneleri buraya....

munise19

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
208
3
296
42
İstanbul
eylülde anne olacak, bu güzel duyguyu tadacaklar hep beraber neler yaşıyoruz burada paylaşalım. SAT 30 kasım. 2012 nin son ayında hamile kaldım. eminim benim gibi eylül anneleri vardır. başka kimler var??? yoklama yapıyoruz...:124:

aaa ne güzel... benimki sanki bir mucize oldu. aralıkta sadece bir kez ilişki yaşadık. o da tuttu.demekki tam ovülasyon günüme denk gelmiş. tarihi hiç unutmuyorum.12.12.2012

tarihi unutmaman çok güzel ben hatırlamıyorum sadece yumurtlama haftasını biliyorum rabbim sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)

bende aranızdayım benimde SAT 6 aralık.. haliyle bende eylül annesiyim.. Allah ım hepimizin bebeğine sağlıkla doğmayı kısmet etsin... bizde 31 aralık akşamüzeri öğrendik yeni yıl hediyemiz yolda yani...

Son düzenleme:

çok güzel bir hediye olmuş. Allah kucağına almayıda nasip eder inşllah. 2 ocakta evlilik yıldönümüzdü.bende eşime o gün söyledim. 1 hafta önce öğrenmiştim ama sabrettim söylemedim. beklemek biraz zor oldu ama değdi. 5 yaşında bir kızım var. kardeş isteyip duruyordu. onun içinde süpriz oldu. Allah isteyen hrkese bu güzel duyguyu yaşatsın...

Merhabaa benide aranıza alırmısınızzz
sat 5 aralıktı bende ucundan 2012 yi yakalayanlardanım
ve yılın son gunualdım bu süper haberi

mrb arkadaşlar bende de kasık ağrıları çok fazlaydı doktor ilaç verdi , hamileler için ilaç pek ii değildir derler genelde kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım ismi progestan kullanan varsa bana cvp yazabilir mi

vildancım bu ilacı kim verdi. kadın doğumcu mu? bana kalırsa kullanma. çünkü kasık ağrısı adet olamadığğın için oluyor.bende de oldu şimdi geçti. ne zaman gittin yada gideceksin kadındoğuma.ben yarın gideceğim. alttan muayne yapacak.kan değerlerime bakmıştı onlarıda göstereceğim.alttan muayne olman gerekecek.keseye ve bebeğin kalp atışlarına gelişimine bakacaktır.birde kendini üşütme.malum şu aralar kar yağışıda var havalarda soğuk.ayaklarını sıcak tut. folik asit başladınmı doktorunla konuş gerekliyse kullan..

Merhabaa benide aranıza alırmısınızzz
sat 5 aralıktı bende ucundan 2012 yi yakalayanlardanım
ve yılın son gunualdım bu süper haberi

merhaba canım aramıza hoşgeldin.sayımız giderek çoğalacak galiba. Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah...

cnm nasıl dayandın ben yarım saat bile dayanamadım... Allah sanada tüm bekleyenleede sağlıkla bebeklerini almayı kısmet etsin

arkadaşım doğru söylüyor. bende geçende kasık ağrısı şikayetiyle gittim yerleşme sancısı bu ara pek bişi yapma dediler yarın yine kontrole gidicem

kadın doğum doktoru verdi bu ilacı , geçen hafta ilk defa gittim bebeği göremedi ultrasonda, 10 gün sonra yeniden gelin o zaman görürüz dedi ,kasık ağrılarım olduğunu söyledim progestanla beraber folik asit de verdi kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum, alttan muayenedende çok korkuyorum çünkü ilk gebeliğim verdiğin bilgiler için tşk ederim

canım progestanı bebeğin tutunması için verilen bi ilaç
hamile kalma surecindede kullanılıyo
eğer doktorun verdiyse ihtiyacın var demektir
düşük tehlikesine karşı veriliyo bildiğin kadarıyla
doktorun sana acıklama yapmadımı ?

bende dayanamdım hemen söyledim paylaşmasam catlardım herhalde

kasık ağrısına gelince benimde cok oluyodu
şimdilerde daha da azaldı ara ara sızlama seklinde oluyo
bide cok kasık ağrısı olusa üşütüyoda olabilirsin dediler bana
hemen sıcak su koy ayaklarının altına iyi gelir dediler
doktoru tekrardan bi danış sana doğru dürüst bi acıklama yapsın tatlım

doktor düşük tehlikesinden hiç bahsetmedi kasık ağrıları için bu ilacı veriyorum dedi

doktor düşük tehlikesinden hiç bahsetmedi kasık ağrıları için bu ilacı veriyorum dedi

bu ilacı bir cok topikte okudum
ama hiçkasık ağrısı için olduğunu duymamaıştım vildan cım
sen biras araştır netten istersen yıne aklında bi soru işareti kalırsa doktorunla görüş

bu ilacı bir cok topikte okudum
ama hiçkasık ağrısı için olduğunu duymamaıştım vildan cım
sen biras araştır netten istersen yıne aklında bi soru işareti kalırsa doktorunla görüş

teşekkür ederim canım , bi araştırma yapayım korktum da şimdi yani düşük tehlikesi olsa söylerdi doktor herhalde 10 gün sonra kontrolüm var inşallah bir problem çıkmaz

merhaba kızlar benim sat 5aralık bugün kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğmu öğrendim doktor kontrolünden sonra herşey netleşicek ama dayanamadım aranıza geldim inşallah hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız

kızlar zaten 2013 eylül anneleri topiği var bayada anne adayı var orda ordan devam edin paylaşımlarınıza aynı tarz topikler olunca konu kilitlenebiliyor haberiniz olsun

Tebrik ederim canım, umarım hayırlısıyla, sağlıkla hamileliğini geçirirsin. Benim de sat 05 aralık ve ben de dün kan testi yaptırdım. sonuç benim de pozitif çıktı :) ama beta değerimden emin değilim, henüz doktora gitmedim. Senin beta hcg değerin kaç çıktı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…