muhtemelen aynı günlerde doğum yapıcaz :)
aaa ne güzel... benimki sanki bir mucize oldu. aralıkta sadece bir kez ilişki yaşadık. o da tuttu.demekki tam ovülasyon günüme denk gelmiş. tarihi hiç unutmuyorum.12.12.2012
bende aranızdayım benimde SAT 6 aralık.. haliyle bende eylül annesiyim..Allah ım hepimizin bebeğine sağlıkla doğmayı kısmet etsin... bizde 31 aralık akşamüzeri öğrendik yeni yıl hediyemiz yolda yani...
mrb arkadaşlar bende de kasık ağrıları çok fazlaydı doktor ilaç verdi , hamileler için ilaç pek ii değildir derler genelde kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım ismi progestan kullanan varsa bana cvp yazabilir mi
Merhabaa benide aranıza alırmısınızzz
sat 5 aralıktı bende ucundan 2012 yi yakalayanlardanım
ve yılın son gunualdım bu süper haberi
çok güzel bir hediye olmuş. Allah kucağına almayıda nasip eder inşllah. 2 ocakta evlilik yıldönümüzdü.bende eşime o gün söyledim. 1 hafta önce öğrenmiştim ama sabrettim söylemedim. beklemek biraz zor oldu ama değdi. 5 yaşında bir kızım var. kardeş isteyip duruyordu. onun içinde süpriz oldu. Allah isteyen hrkese bu güzel duyguyu yaşatsın...
vildancım bu ilacı kim verdi. kadın doğumcu mu? bana kalırsa kullanma. çünkü kasık ağrısı adet olamadığğın için oluyor.bende de oldu şimdi geçti. ne zaman gittin yada gideceksin kadındoğuma.ben yarın gideceğim. alttan muayne yapacak.kan değerlerime bakmıştı onlarıda göstereceğim.alttan muayne olman gerekecek.keseye ve bebeğin kalp atışlarına gelişimine bakacaktır.birde kendini üşütme.malum şu aralar kar yağışıda var havalarda soğuk.ayaklarını sıcak tut. folik asit başladınmı doktorunla konuş gerekliyse kullan..
vildancım bu ilacı kim verdi. kadın doğumcu mu? bana kalırsa kullanma. çünkü kasık ağrısı adet olamadığğın için oluyor.bende de oldu şimdi geçti. ne zaman gittin yada gideceksin kadındoğuma.ben yarın gideceğim. alttan muayne yapacak.kan değerlerime bakmıştı onlarıda göstereceğim.alttan muayne olman gerekecek.keseye ve bebeğin kalp atışlarına gelişimine bakacaktır.birde kendini üşütme.malum şu aralar kar yağışıda var havalarda soğuk.ayaklarını sıcak tut. folik asit başladınmı doktorunla konuş gerekliyse kullan..
mrb arkadaşlar bende de kasık ağrıları çok fazlaydı doktor ilaç verdi , hamileler için ilaç pek ii değildir derler genelde kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım ismi progestan kullanan varsa bana cvp yazabilir mi
cnm nasıl dayandın ben yarım saat bile dayanamadım... Allah sanada tüm bekleyenleede sağlıkla bebeklerini almayı kısmet etsin
arkadaşım doğru söylüyor. bende geçende kasık ağrısı şikayetiyle gittim yerleşme sancısı bu ara pek bişi yapma dediler yarın yine kontrole gidicem
canım progestanı bebeğin tutunması için verilen bi ilaç
hamile kalma surecindede kullanılıyo
eğer doktorun verdiyse ihtiyacın var demektir
düşük tehlikesine karşı veriliyo bildiğin kadarıyla
doktorun sana acıklama yapmadımı ?
doktor düşük tehlikesinden hiç bahsetmedi kasık ağrıları için bu ilacı veriyorum dedi
bu ilacı bir cok topikte okudum
ama hiçkasık ağrısı için olduğunu duymamaıştım vildan cım
sen biras araştır netten istersen yıne aklında bi soru işareti kalırsa doktorunla görüş
merhaba kızlar benim sat 5aralık bugün kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğmu öğrendim doktor kontrolünden sonra herşey netleşicek ama dayanamadım aranıza geldim inşallah hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?