eylül 2013 anneleri buraya....

yeni üye oldum bende o kadar hoşuma gitti ki burada herkes birbirini tanımadan daha mutluluğuna kendisininmiş gibi seviniyor,üzüntüsünü paylaşıyor.

yeni üye oldum bende o kadar hoşuma gitti ki burada herkes birbirini tanımadan daha mutluluğuna kendisininmiş gibi seviniyor,üzüntüsünü paylaşıyor.

hoşgeldin aramıza..umarım yararlı şeyler paylaşırız. kendinde neler hissediyorsun..bir değişiklik varmı? ben yemek yedikten sonra hafif bulantı hissediyorum ama öyl lavaboya koşup çıkaracak kadar değil. inşallahda olmaz.nefret ederim bulantı ve kusmalardan..birde aşırı derecede sivilce sorunu yaşıyorum...

gözün aydın canım. bebişlerimizi kucağımıza da alırız inşallah...beklemek çok zor ama elden bişeyde gelmiyor..

canım tsk ederım.daha pek birsey hissetmiyorum.cevredekilern ddiğine göre rengim kireç gibiymiş:)göğüslerim acıyo fena,hafifte kasık ağrısı.6.ncı haftaya doğru bulantılar olur die düsünüyorum.ki kusmaktan cok korkarım.anneme cekmem umarım 9 ay kusmuşkaç haftalıkken öğrendin bebişi?

merhaba canım. ben aslında 25 aralıkta adet olmam gerekiyordu.ama kasımda 17 gün günüm geçmişti.yine öyledir dedim. ama rüyalarımda yumurta güvercin görmeye başladım.kızımdada güvercin görmüştüm. acaba? dedim kendi kendime. olabilirmi? kızım 5 yaşına girecek.kızımda bulantı kusma hiç ama hiç yaşamadım.çok rahattım. bu sefer sadece göğüslerimde sanki süt dolu gibi bir his vardı. 25 inde olmadım rüyalarda beni tetikledi.ailehekimime gittim.aslında bakmazdı.çünkü daha 2 gün gçmişti.bende rutin kan dğerlerime baktıracağım 3 aylık şekerimin zamanı geldi dedim. benim ailede şeker sorunu vardı o yüzden sürekli kontrol ederim.son olarak birde gebeliğe bakarmısınız dedim.ertsi gün gittim sonuçlara baktı bana döndü ''gebelik düşünüyormusun dedi.bende korunmayı geçen ay bıraktık dedim.o da gözün aydın gebesin dedi.ama eşime 1 hafta sonra söyledim.sabrettim evlilik yıldönümümüzde en güzel hediyeyi verdim ona.benim değer 275 ti.geçen hafta 3075 olmuştu. ama şu bir gerçek değer arttıkça mide sorunlarım başladı.ilk gebelik gibi değil.sabah özellikle bulantım oluyor.sadece çavdar ekmeğin kaşarlı tost yapıyorum.bazen deli gibi acıkıyorum canım ne isterse onu yapıyorum bazende aç yatıyorum meyva yiyorum.çok değişken.kasık ağrıları azda olsa var..yani zorlu bir gbelik olacak bu sefer..sen nerdesin kontrollere hangi hastaneye gideceksin.

tokattayım.giresunluyum aslen.eşimin işi dolayısıyla burdayız.bende 24 saat nöbet tutuyorum.ebeyim bende.bazen ole bi ağrıyo ki özellikle sağ kasık içim gidiyo.medikal park hastanesinde mehmet bey var çok iyi bir dr.ona gitmeyi düşünüyorum ilk baska dr.a gittim.benimde yüzüm sivilce doldu hiç bu kadar olmamıştı:/ dün gece bende rüyamda sezeryanla doğum yapmışım siyah saçlı bi bebek.sezeyan kesisini de gördüm nasıl uyandığımı bilmiyorum.ne demek acaba bu insan tuhaf oluyo.bende günüm geçmeden 5 gün varken test yaptım silik çıktı hemen hcg baktırdm 16 çıktı iki gün sonra 77 olmuştu.çok sevindik.bebek düşünmeye 2 ay önce başlamıştık çok da şaşırdım.[/QUOTE]

sanırım normal doğumdan korkuyorsun...rüyamda bende hep emziriyordum bebeğimi.hcg değerin güzel.daha yeni gebelik...hcg çok hızlı yükselir.bende dün doktora gittim. bana değerimin çok hızlı arttığını bu da normal bir gebelik olduğunu söyledi.15 inde tekrar çağırdı ultrasonla bakacakmış.aslında şimdide gözükür ama sonra bakalım daha iyi dedi.bende farketmez dedim.folikasite başlamıştım devam et dedi. artık gün içindede bulantılarım oluyor.yağlı şeylerden nefret ediyorum.şimdi kepekli makarna haşladım.sarımsaklı yoğurtla onu yicem.tuzlu şeylerle bastırıyorum.bakalım ne kadar sürecek bu durum.

canım ya allah kolaylık versin inş.çabucak geçer bulantıların.iki hafta geçsede bende bebişimi görsem ilk bebek ilk heyecan çok farklıymış.derler di inanmazdım ben keşke daha önce doğursaydım:)))sabah baş ucunda çubuk kraker bulundur bir kaç tane yersen ii gelir.benm en büyük sorunum sigara bıraktım arada canm çok istiyo,bnde nikotinsiz elektronik sigarada bi kaç nefes alıyorum.inşallah hepten tiksinirim.tahlil yaptırdın mı dr.a gidince değerlerin nasıl çıktı?

sigarayı iyiki bırakmışsın. inşallah tiksinirsin o zehirden..makarnayı yoğurtlu yicektim ama olmadı sade haşlanmış yedim.öyle daha çok hoşuma gittti.şimdi çay demledim bakalım onu içebilecek miyim. kan değerlerimde 3 aylık şekerim 5.5 düşmüş. akş de 93. öncekine göre biraz yüksek 75 ti öncki.belki gebeliktendir.en azından 3 aylığım iyi geldi.kolestrol 130, trigresit 53 (nerdeyse en düşük) beta hcg 3.078 di. ama 1 hafta oldu bunları yaptıralı.şimdi çok daha fazladır.çünkü bir haftada 275 den 3.078 e çıktı. dediğin gibi tuzlu kraker falan denedim ama sabah bulantı haricinde ağrı da oluyor.1 elma yiyorum bastırıyorum..sonra kahvaltıda sadece çavdar ekmeğine yağsız tost yapıyorum..

bende dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. bu ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. acaba eylüle mi geliyo doğumum. hesaplayamadım ayyy ultrasonda gözükmüyo bile daha yavrum :) noktacık şeklinde daha. bana da progestan verdi karın ağrım olduğu için. düşük tehlikesi olanlara veriyomuş. Allahım inşallah düşmez çok üzülürümmm.

Ben de inşallah Eylül 2013 annesi olacağım. SAT:30 KASIM 2012. Yanlış görmediysem aynı günlü 2 arkadaşım daha bebek bekliyor. İlginç tesadüf:) Umarım aynı günlerde sağlıklı doğumlar yaparız.

Tam okuyamadım yazılanları ama, bulantı/kusma başlayan var mı? Bende üzerine yandan bile yatmak mümkün olmayan şişlikte göğüsler dışında belirti yok. Bir de 3.haftada olan sivilceler vardı, şimdi azaldılar. O kadar. Bazen korkuyorum, hergün gidip de kan verip beta HCG izleyemem de Dr. da gerek görmedi herhalde ikinci bi Beta HCG testine. İlginç duygular. Bazen hamileliliğini unutmaktan X-Ray kapılarından geçiyor, sonra sinir oluyorum hatta. Daha pek söylemiyorum kimseye, keseyi görmeden yani. Burada sizlere söyleyip rahatladım yauu.

görüşmek üzere

aynı gün olduğumuza bende çok sevindim.benimde SAT 30 kasım. gebeliğin ve bebeğin hayırlı olsun..çevrene şimdilik söylemediğin iyi olmuş. bende dün gittim kalp atışı için 15inde tekrar çağırdı o zaman bakalım dedi.bende kusma yok da bulantı çok var. sabahları açlığın verdiği ağrıyla eşlik ediyor.gün içindede yemek öncesi sonrası farketmiyor arada sürekli bulantı oluyor.sivilcelerim o kadar büyük ve fazla ki rahatsız olmak bir yana canımı yakıyor.biraz biraz etkisi azalıyor sanki. seninki gibi göğüslerim çook acıyor.üzerine yatamıyorum. hcg değerine göre zaten normal bir gebelik olduğunu doktorun anlar. sürekli kan vermeye gerek yok.zaten heray kan vereceğiz gibi.ikili,üçlü, şeker yüklemesi falan derken bi dünya kan vereceğiz..

hayırlı olsun gebeliğin.inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına. ultrasonda gözükmez ama vajinal ultrasonda kese gözükebilir.doktorunun sözünden çıkma derim.Allahın izniyle bişey olmaz.bol bol dinlen..ağır kaldırma...ilk gebeliğin verdiği heyecan gerçekten çok güzeldir.bend yaşadım.üstelik günde 5-6 otobüs değiştirerek işe gidiyordum.çok kaza atlattım.çok yoruldum.dinlenmiyordum bile. ama şükür ki ilk hamileliğimde bulantı dahil rahatsız edici gebelik sorunları yaşamadım..o yüzden beni iş hayatı fazla etkilemedi.ama şimdi evde olduğum halde çok etkiliyor. saat 3 den sonra uyku ve üşüme geliyor.gece 12 den aşağı uyumayan ben 9 da yatağa giriyorum.halsiz hissediyorum.ev sıcak olmasına rağmen hep üşüyorum.

Hepberaber saglicakla inşallah. Yarınki gelişmeleri aktarırım. Bu arada bende cok üşüyorum . Eğer dışarıda 10 dk. Geçirirsem (ankara- derecelerde) midem bulanıyor ilginç üsüme yani. Evdeyse, sıcak olmasına rağmen üstümde hep battaniye. Yarın tekrar görüşürüz

nasılsınız bugün canlarım.benimhiçbirsey yemek istemiyo canım.süt içtim şimdi hafif midem bulanıyor.tek istediğim sıcacık uyumak...

nasılsınız bugün canlarım.benimhiçbirsey yemek istemiyo canım.süt içtim şimdi hafif midem bulanıyor.tek istediğim sıcacık uyumak...

merhaba. bnce mide bulantıların oluyorsa süt içme. bulantıyı dahada artırır..yoğurt peynir ile kalsiyum ihtiyacını karşılayabilirsin.ben hersabah tostun farklı şekillderini deniyorum.bugün ketçaplı-kaşarlı yaptım.hemde yağsız kepek ekmeğine..başka yiyemiyorum.en azından midemi bastırıyorum.dün akşam kendi kendime şaşırdım. kızımı uyutmak için 8:30 gibi yanına uzandım,yatış o yatış. sabah namaza zor kalktım.sonrası gene yattım. 12 saat uyumuşum..rekor kırdım...be gebelik bana çok kilo aldıracak galiba...

MErhaba sevgili anne adaylarıı

Bende Allahın izniyle eylül annesi olacağım. Hamileliğimi daha dün öğrendimm. Henüz birkaç haftalık..Geç döllenme oldu sanırım.

Akşamları halsizlik mide bulantısı bende de var daha ilk haftalardan başladık bakalım sonra ne olacak

Hepinize iyi güzel sağlıklı hamilelikler dilerimm

aramıza hoşgeldin :)

aramıza hoşgeldin canım. desene eylül anneleri çoğalıyor. maşallah bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…