merhaba. bnce mide bulantıların oluyorsa süt içme. bulantıyı dahada artırır..yoğurt peynir ile kalsiyum ihtiyacını karşılayabilirsin.ben hersabah tostun farklı şekillderini deniyorum.bugün ketçaplı-kaşarlı yaptım.hemde yağsız kepek ekmeğine..başka yiyemiyorum.en azından midemi bastırıyorum.dün akşam kendi kendime şaşırdım. kızımı uyutmak için 8:30 gibi yanına uzandım,yatış o yatış. sabah namaza zor kalktım.sonrası gene yattım. 12 saat uyumuşum..rekor kırdım...be gebelik bana çok kilo aldıracak galiba...
MErhaba sevgili anne adaylarıı
Bende Allahın izniyle eylül annesi olacağım. Hamileliğimi daha dün öğrendimm. Henüz birkaç haftalık..Geç döllenme oldu sanırım.
Akşamları halsizlik mide bulantısı bende de var daha ilk haftalardan başladık bakalım sonra ne olacak
Hepinize iyi güzel sağlıklı hamilelikler dilerimm
aramıza hoşgeldin canım.1 gün aramız var benm tahmını doğumda 18.09.2013.inşallah birbirimizle güzel şeyler paylasırız.benımde kese daha görünmedi.bugun dr.a gıttım ona sıkıldım bıras.haftaya kesin görünür ddi artk.once kese,sonra kalp atışı,sonra haareketleri ama zaman çabuk geçmiyo ki.çook heyecanlıyım ben yaaa
Benimde haftaya cuma bakılacak keseye görüncek mi diye bende çook merak ediyorum yaa..gebe kalma yöntemleri belirtiler vs konusunda baya bilgilendim ama gebe kaldıktan sonraki kısımla pek ilgilenmemiş daha hiç bişey bilmiyorum desem yeridir.
herkese merhaba bende insallah eylülde ikinci kez anne olacam. ilk hamileligim cok kötü gecti korkumdan yedi sene arar verdim baktim korkunun ecele faydasi yok gözümü kararttim insallah birinci hamilelikte yasadiklarimi yasamam. suandaki sikayetlerim kasik agrisi cok üsüyorum ellerim ayaklarim hep buz gibi birde yüzüm berbat oldu sivilce doldu.
mrb arkadaşlar bende de kasık ağrıları çok fazlaydı doktor ilaç verdi , hamileler için ilaç pek ii değildir derler genelde kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım ismi progestan kullanan varsa bana cvp yazabilir mi
merhaba bende aranıza yeni katıldım ben yeni yılın ilk günlerinde öğrendim bebek sahibi olucağımı
vildan progestanı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ben tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi oldum progestan düşükleri önlemek ve adet sancısı gibi sancıları gidermek için kullanılıyor muhtemel bi kanama oluşucaksa onu engelliyor. Yine sen bilirsin ama kullanmanda hiç bi sakınca yok cünk tüm hamilelere 3ay boyunca veriyolar hapını ben 3 ay iğnesini kullanıcam
aramıza hoşgeldin canım.1 gün aramız var benm tahmını doğumda 18.09.2013.inşallah birbirimizle güzel şeyler paylasırız.benımde kese daha görünmedi.bugun dr.a gıttım ona sıkıldım bıras.haftaya kesin görünür ddi artk.once kese,sonra kalp atışı,sonra haareketleri ama zaman çabuk geçmiyo ki.çook heyecanlıyım ben yaaa
bana süpriz oldu desem yeri korunmayı bıraktığım ay gebe kaldım ben bayağı bi olmaz diyordum çok şükür hamişiz.
Allahın izniyle görünürde zaman geçmiyo sanki yaa...ilk gebelik mi senn de?
mrb canım günaydın b hcg 1040tı en son ilk ya hemen görmek istiyorum bende cuma günü gidecegim dr.a inş.görünür.arada bir kasıklarımı ole bır Acıtıyor ki tek sıkıntı o simdilik.bi de idrara sık cıkmak.ınsan dıyor ki kendı kendıne keske daha once doğursaymısım:)))canım sende de şişkinlik oluyor mu?
bugün nasılsınız.belki inanmazsınız benim bulantılarım geçti. arada oluyor ama eskisi gibi sık sık değil. ama iştahsızlık var.hiç acıkmıyorum. midem açlıktan bayılıyor ama istek yok. sanki bütün gün oruç tutsam tutarım. ama bebeğimiz için yemek zorundayız. bende perşembe dr. gideceğim. bakalım ne diyecek. kızlar dün düşündümde hamileliğimizin en zor günlerinde birde sıcaktan yanacaz temmuz ağustos son aylarımız.zaten sıcak bunaltacak birde gebeliğin verdiği bunalım offf off.düşündükçe acaba sıcaklarda memlekete mi kaçsam diyorum
kızzzlarrr size bir sorum olacakkk lütfen tecrübeli olanlar bildiklerini paylaşsınlar..
KEseyi görmek için alttan mı muayene ediliyor karından mı çok merak ediyorum.
yine ben canım
keseyi görmek için benim alttan bakmışlardı tatlım...
süpersin canım her yerde imdadıma yetişiyorsun
Alttan bakmalarını istemiyorum ben yaa ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?