eylül 2013 anneleri buraya....

yoğurt yiyemiyorum ve en kötüsü de hayatım boyunca hiç kırmızı ette yemedim alejii yapıyo.b12+folic kullanıyorum.uyku konusunda bende fena oldum,sabah uyanıyorum,sonra battaniyeyi sürükleyerek götürüp tv karsısında da yine uzanıyorum:))halsizlik de var.afiyet olsun canım inşallah geçer bi an önce bulantılar. kilo takıntım benım de var ne yapacagım bilmiyorum.

aramıza hoşgeldin canım.1 gün aramız var benm tahmını doğumda 18.09.2013.inşallah birbirimizle güzel şeyler paylasırız.benımde kese daha görünmedi.bugun dr.a gıttım ona sıkıldım bıras.haftaya kesin görünür ddi artk.once kese,sonra kalp atışı,sonra haareketleri ama zaman çabuk geçmiyo ki.çook heyecanlıyım ben yaaa

Benimde haftaya cuma bakılacak keseye görüncek mi diye bende çook merak ediyorum yaa..gebe kalma yöntemleri belirtiler vs konusunda baya bilgilendim ama gebe kaldıktan sonraki kısımla pek ilgilenmemiş daha hiç bişey bilmiyorum desem yeridir.

bana süpriz oldu desem yeri korunmayı bıraktığım ay gebe kaldım ben bayağı bi olmaz diyordum çok şükür hamişiz.
Allahın izniyle görünürde zaman geçmiyo sanki yaa...ilk gebelik mi senn de?

herkese merhaba bende insallah eylülde ikinci kez anne olacam. ilk hamileligim cok kötü gecti korkumdan yedi sene arar verdim baktim korkunun ecele faydasi yok gözümü kararttim insallah birinci hamilelikte yasadiklarimi yasamam. suandaki sikayetlerim kasik agrisi cok üsüyorum ellerim ayaklarim hep buz gibi birde yüzüm berbat oldu sivilce doldu.

hayırlı olsun canım aynı şeyleri yaşıyoruz.benimde ikinci hamileliğim 5 sene ara verdim ama ilki kötü geçmdi aksine hamile olduğumu bil anlamadım tk belirti adtin gecikmesi karnımın büyümesi ve haftada 10 kilodan fazla portakal yememdi.haftalık pazara meyva alışveriişine giderdik.düşün portakalın haricinde elma mandalina kivi muz ayva her çeşit meyva. yemek yemezdim meyvaya yer kalsın diye. ama bu sefer mide bulantısı beni mahvediyor.şuanda bu yazıyı yazarken hem buantı hmde açlığın verdiği ağrı var.ama bulantıdan nasıl yicem. kasık ağrısı sürekli olur.bende sağlı sollu oluyor.ayaklarını sıcak tut. bende ev sıcak olmasına rağmen donuyorum..gündüzleri uyukluyorum.akşam erken yatıyorum. sivilce bende de vardı şu ara durdu sanki.

merhaba bende aranıza yeni katıldım ben yeni yılın ilk günlerinde öğrendim bebek sahibi olucağımı

vildan progestanı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ben tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi oldum progestan düşükleri önlemek ve adet sancısı gibi sancıları gidermek için kullanılıyor muhtemel bi kanama oluşucaksa onu engelliyor. Yine sen bilirsin ama kullanmanda hiç bi sakınca yok cünk tüm hamilelere 3ay boyunca veriyolar hapını ben 3 ay iğnesini kullanıcam

bugün nasılsınız canlarım.dün yazamadım işteydim.kızlar ben kilo almış gibi hissediyorum kendimi.ark.sordum hayır dediler ama bi şişkinlik var sanki bende moralim bozuldu biraz.acaba adet olamadığım için mi geçer mi ki?bu konuda bilgisi ollan var mı??midem de bulanmıyo hiç!!!bide spor yapsam birsey olur mu ki daha riskli dönemde deil mi?

verdiğin bilgiler için tşk ederim , sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah :)

merhaba arkadaslar,gebelik nasıl gidiyor.ben 1 haftadır her gece rüya görüyorum saçım kesiliyor,sarı görüyorum,hormonların etkisi galiba.bnde bulantı hiç olmadı benim gibi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar,ben de hayırlısıyla Eylül annesi olacağım. Sat 1 aralık,ayın 26 sında idrarla 28inde kan testiyle öğrendim hamileliğimi :)

Hoşbulduk canım. Gelişmeleri paylaşalım yaa birbirimizden bişeyler öğreniriz . KEsen görünmez ki canım daha. bhcg kaç senin? Benim bu cuma gidicem keseyi görmek için umarım görebilirz.

bana süpriz oldu desem yeri korunmayı bıraktığım ay gebe kaldım ben bayağı bi olmaz diyordum çok şükür hamişiz.
Allahın izniyle görünürde zaman geçmiyo sanki yaa...ilk gebelik mi senn de?

Ay ne güzel yaa ben 8 aydır uğraşıyodum ilk gebeliğim. 8. de tutturduk çok şükür.

Bulantım filan yok demişsin ya daha erken bulantın olması için hele bi bebek 2 aylık olsun sonra başlar bulantılar tabi herkesin midesi bulanacak diye bişey yok bulantısız da geçirebilirsin hamileliğini.

mrb canım günaydın b hcg 1040tı en son ilk ya hemen görmek istiyorum bende cuma günü gidecegim dr.a inş.görünür.arada bir kasıklarımı ole bır Acıtıyor ki tek sıkıntı o simdilik.bi de idrara sık cıkmak.ınsan dıyor ki kendı kendıne keske daha once doğursaymısım:)))canım sende de şişkinlik oluyor mu?

değerin iyiymiş canım ben bi kere baktırdım 96 ydı sonra bi daha baktırmadım umarım artıyordur. KAsık ağrım benim de oluyo arada. idrara çok çıkmıyorum eskiye göre çok ama o kadar da sık değil. Şişkinlik konusuna gelince geçen hafta dümdüz bir karnım vardı ama bu hafta şişkinlik var rahatsız edici değil ama giydiğim kıyafetlerimden farkediyorum.

bugün nasılsınız.belki inanmazsınız benim bulantılarım geçti. arada oluyor ama eskisi gibi sık sık değil. ama iştahsızlık var.hiç acıkmıyorum. midem açlıktan bayılıyor ama istek yok. sanki bütün gün oruç tutsam tutarım. ama bebeğimiz için yemek zorundayız. bende perşembe dr. gideceğim. bakalım ne diyecek. kızlar dün düşündümde hamileliğimizin en zor günlerinde birde sıcaktan yanacaz temmuz ağustos son aylarımız.zaten sıcak bunaltacak birde gebeliğin verdiği bunalım offf off.düşündükçe acaba sıcaklarda memlekete mi kaçsam diyorum

bişeyler ye canım yemedem olmaz süt iç meyve ye. meyve kuruları ye.

Evet ya en zor günlerde yaza denk gelecek ve sıcaktan pişeceğiz artık günde 3-4 kere duşa girer çıkarız. Bi de sıcakta benim ayaklar şişiyo bi de hamişlikten iyice şişecek Allah yardımcımız olsun

kızzzlarrr size bir sorum olacakkk lütfen tecrübeli olanlar bildiklerini paylaşsınlar..

KEseyi görmek için alttan mı muayene ediliyor karından mı çok merak ediyorum.

süpersin canım her yerde imdadıma yetişiyorsun
Alttan bakmalarını istemiyorum ben yaa ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz

evet supergirl hissettim kendimi: ilerleyen haftalar olursa karından bakabilirler cnm ama benim dr. 5 haftalıkken alttan bakmıştı.. yapacak bişey yok...
ilk kez olacağı için utanma sıkılma olabilir ama inan acıma hissi kesinlikle yok... korkma sakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…