eylül 2013 anneleri buraya....

bebısler su an hareket halınde mı sureklı pozısyon mu degıstırıyor yanı? gobegımın sol tarafından sureklı darbe alıyorum:) ayakları ordadır dıye dusunuyordum o zamn yanılıyorum?

bende midemin üstünde diye düşünüyodum hep itikliyo karnım yamuluyodu 2 gün önce gittiğimizde bası sol tarafımda yan yatıyodu ayakları kafasındaydı poposu yukardaydı poposuyla o hareketleri nasıl yapıyo anlamadım :)) tam daire gibiydi yani. pozisyon değiştiriyolardır mutlaka ama ben genelde yanda hissediyorum hep yan yatıyo genelde ama ultrasonda doktor sekreterine bas asagıda diye rapor tutturdu. dönücek falan diyemi düşündü bilmiyorum

bu hafta karnım cok sert oldu. karpuz gıbı . bır anda sertlesıyor 1 2dk ıcınde rahatlıyorum. sende de oluyor mu cnm ya cok agır hıssedıyorum ben. kasılma boyle mı oluyor dıye dusunmuyor degılım. tecrubelı arkdslara sormak lazım....

canım 24 haftadayken sancım kasılmam vardı evet bende böyle oluyodu altta agırlık ve asırı sertlik vardı buaralar gene var gene bazen altta bazen mide kısmımda oluyo bazen...bide öyle bi itikliyoki ayaklarıyla aşırı derecede acıyo yan taraflarım kafa asagıda popo üstte ayaklar sağ yanımda oluyo öyle bir agrı giriyoki bazen nefes daralması gibi oluyo

aynenn bende de oluyor.. kasılma mı dıye sordum dr hayır dedı normalmıs. cocuk buyuyor hareketli olmadı bızım ıstedığımız bır sey dedı.. korkulacak bır sey degıl aksıne sewınılecek bır seymıs:)

kızlar bugün kontrole gittim biraz moralim bozuldu. kızımın kilosu normalden fazlaymış.doktor iri bebek dedi. yarın kan şekerime tekrar bakacaklar.inşallah şeker tahlillerim normal çıkar..

kızlar bugün kontrole gittim biraz moralim bozuldu. kızımın kilosu normalden fazlaymış.doktor iri bebek dedi. yarın kan şekerime tekrar bakacaklar.inşallah şeker tahlillerim normal çıkar..

cnm gecmıs olsun..tahlıl yaptırdın mı? ıns sorun yoktur. kac kılo olmus kızın?

cnm gecmıs olsun..tahlıl yaptırdın mı? ıns sorun yoktur. kac kılo olmus kızın?

bugün tahlillerimi yaptırdım. Allaha şükür hepsi iyi. normal dğerlerde. SAT a göre 31+6 haftalık.ama ultrasonda 35+5 çıkıyor. boyunu ölçemedi.kilosu da 2500 gr mış. doktorum takibe alıcam seni dedi.15 günde bir gidicekmişim. 15 gün sonra nst ye de sokacakmış. bakalım hayırlısıı..

benım eltımın bebegıne de 30 haftalıkken 3800g demişlerdi. iri bebek ve normal doğum ımkansız dendı ama masallah 3200 doğdu ve cok sukur normal oldu. bazen dr yanılabılıo baska bır doktra da gorun bence cnm.

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba eylül anneleri. ben bu gidişle ağustos annesi olacağım heralde. ilk doğumum sezeryan olduğu için 38 den sonra alacak sanırım. perşembe kontrolüm vardı. nst ye girdim. ultrasonda 36 hafta çıktı. kilosuda 2900 olmuştu. gitgide ağırlaşıyorum. kilosu çok güzl dedi.boyunu ölçemedi yine ayaklarını şekilsiz katlamış.birde komik bir olay oldu. dr cihazla ölçüm yaparken sürekli cihazı tekmeledi.gülerek ona bakmamı istemiyor çok yaramaz olacak dedi. arife günü tekrar gideceğim. sanırım gün verecek..arada karnım taş gibi oluyor ne yemek yiyebiliyorum ne rahat nefes alabiliyorum. gece uykular haram oldu. 3 e kadar evde dolaşıyorum.sabah 8 de ayaktayım..az kaldı dayanın kızlar...bu sıcaklarda çok zor ama mecburuz...

Canım bir sorum var pcos hastasıyım ve bir kızım var çok kimyasal gebelik ve düşük geçirdim yani şöylr baktımda hep sol tarafım agrır misal yumurtlama zamnları ama sag tarafta tık yok ve sürekli böyle sag agrımaz hep sol taraf şimdi hamileyim sizce bu kızmıdır yine sol taraf yani saglık en önemlisi ama sadece iki cinsiyeti insan istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…