bebısler su an hareket halınde mı sureklı pozısyon mu degıstırıyor yanı? gobegımın sol tarafından sureklı darbe alıyorum:) ayakları ordadır dıye dusunuyordum o zamn yanılıyorum?
bu hafta karnım cok sert oldu. Karpuz gıbı . Bır anda sertlesıyor 1 2dk ıcınde rahatlıyorum. Sende de oluyor mu cnm ya cok agır hıssedıyorum ben. Kasılma boyle mı oluyor dıye dusunmuyor degılım. Tecrubelı arkdslara sormak lazım....
aynenn bende de oluyor.. kasılma mı dıye sordum dr hayır dedı normalmıs. cocuk buyuyor hareketli olmadı bızım ıstedığımız bır sey dedı.. korkulacak bır sey degıl aksıne sewınılecek bır seymıs:)canım 24 haftadayken sancım kasılmam vardı evet bende böyle oluyodu altta agırlık ve asırı sertlik vardı buaralar gene var gene bazen altta bazen mide kısmımda oluyo bazen...bide öyle bi itikliyoki ayaklarıyla aşırı derecede acıyo yan taraflarım kafa asagıda popo üstte ayaklar sağ yanımda oluyo öyle bir agrı giriyoki bazen nefes daralması gibi oluyo
kızlar bugün kontrole gittim biraz moralim bozuldu. kızımın kilosu normalden fazlaymış.doktor iri bebek dedi. yarın kan şekerime tekrar bakacaklar.inşallah şeker tahlillerim normal çıkar..
cnm gecmıs olsun..tahlıl yaptırdın mı? ıns sorun yoktur. kac kılo olmus kızın?
Canım bir sorum var pcos hastasıyım ve bir kızım var çok kimyasal gebelik ve düşük geçirdim yani şöylr baktımda hep sol tarafım agrır misal yumurtlama zamnları ama sag tarafta tık yok ve sürekli böyle sag agrımaz hep sol taraf şimdi hamileyim sizce bu kızmıdır yine sol taraf yani saglık en önemlisi ama sadece iki cinsiyeti insan istiyorEvet eskiler hep sagda erkek soldaysa kiz derler belki coguda dogru olasiliktir ama erkegin verdigi spermin x ve y olmasina bagli kizlar cinsiyetleri bebislerimizin bakalim bu olasiliga bende katilacakmiyim
Ilki benim soldaydi kizdi bu defaki sagda bakalim birazdan dr gidicez gosterirse ogrenicez ins. Haber veririm ozaman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?