merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım biraz acemiyim
benim sat 29.11.2012
muhtemel doğum tarihim 05.09.2013
kızlar bebişleriniz için alışverişe başladınız mı bana kdaha erken dıolar ama durduramıyorum kendımııııı :)
hoşgeldin canım....sat tarihimiz aynı canım seninle ama benim ultrason tarihim değişik .hayırlı olsun arkadaşım saglıklı kavustursun rabbi meleklerimize nasıl geciyo hamilelik umarım daha rahatsındır. Bebişin cinsiyeti saglıgı hakkında bilgi ver bize takip edelim birbirimizi. Görüşmek üzere
aaay dediğin gibi bende duramıyorum 7 takımı var suan miniğin görünce bitane bitane alıyorum duramıyorum ama öyle tam bişey almadım tabi alt üst takım ve tulumu var. Bitanede süslü bi yazlık elbise aldım onuda inş.seneye yürüdüğünde kısmetse. Diğerleri 3 aya kadar kıyafet hepte öyle almayı düşünüyorum kısmetse sen aldınmı canım
kuzucuklar ıcın alısverıs yapmak cokk zevklı.... 3 yeni doğan setı aldım tulum zıbın var bır cok. 2 battanıye oruluyo. bı tane hazır aldım annem kayınvalıdem 3 yasına kadar gıycek takım oruyolar:) bebek arabasını ve oyun parkını da aldım. hamak hedıye geldı oyun parkının ıcıne yunden yatak yaptırttım. daha bır yıgın eksıgım var:)
o cnm masallah sende bayagı seyler yapmıssın:) ılk cocukta bole oluyo snrasında hevesın kalmaz dıyolar ama ben oyle dusunmuyorum:) bu arada bugun gebelık sekerıne baktırcam . 50 gr glıkoz ıctım tadı soylenıldıgı kadar kotu degıldı.lımonata gıbı geldı:) bakalım sonuclar nasıl cıkacak? mutlaka yaptırılmalıymıs...
mrb arkadaşlar bende de kasık ağrıları çok fazlaydı doktor ilaç verdi , hamileler için ilaç pek ii değildir derler genelde kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım ismi progestan kullanan varsa bana cvp yazabilir mi
selam arkadaslar 2gundur karnimda bir agri var.dr gitmedim cok kotu degil ama surekli var.karnimda birden buyudu sanki.
sizde boyle birssey oldumu?(ins olmamistir) ne yapmali?:18:
ALLAHim kolay bir hamilelik ve dogum ver tum anneciklere amin.
aynen benimde bir anda top gibi oldu gobegım:) kasık agrısı oluyor bende de dr normal o kadar olcak dedı ama ınsan yıne de korkuyor :18:
agrılarım gunluk yasamı pek etkılemıyor ama bır anda gırıyor ve cok acıtıyor. 10 dk suruyor ortalama. Magnezyum vermedı bana dr ıstememe ragmenbıde bende kemık erımesı baslangıcı var... Tereyagı ye bol bol dedı:)
mıde yanması da cok fazzla vardı gavıscon kullandm fena değıl ama ıcerken ıcım bayaa kotu oluyo:)) zararı yokmus ama
bu arada yaglı yıyeceklerden kacının derım ne zmn kızartma yesem cayır cayır yanıo mıdem
ben kızıma bir türlü isim bulamadım. eşimle buluyoruz bi isim. o isimle bebeği severken iki üç gün sonra sıkılıyoruz :) öyle öyle 4 isim değiştirdik. beğendiğim isimler zeynep, elif, zehra, duru, eylül, naz... bunlar da artık herkeste olan isimler. bilindik, anlamı güzel ve az bulunan bi isim olsun istiyorum. tavsiyeleriniz varsa söyleyin kızlar
ism buldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?