eylül 2013 anneleri buraya....

kızlar bebişleriniz için alışverişe başladınız mı bana kdaha erken dıolar ama durduramıyorum kendımııııı :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım biraz acemiyim

benim sat 29.11.2012

muhtemel doğum tarihim 05.09.2013

hoşgeldin canım....sat tarihimiz aynı canım seninle ama benim ultrason tarihim değişik .hayırlı olsun arkadaşım saglıklı kavustursun rabbi meleklerimize nasıl geciyo hamilelik umarım daha rahatsındır. Bebişin cinsiyeti saglıgı hakkında bilgi ver bize takip edelim birbirimizi. Görüşmek üzere
kızlar bebişleriniz için alışverişe başladınız mı bana kdaha erken dıolar ama durduramıyorum kendımııııı :)

aaay dediğin gibi bende duramıyorum 7 takımı var suan miniğin görünce bitane bitane alıyorum duramıyorum ama öyle tam bişey almadım tabi alt üst takım ve tulumu var. Bitanede süslü bi yazlık elbise aldım onuda inş.seneye yürüdüğünde kısmetse. Diğerleri 3 aya kadar kıyafet hepte öyle almayı düşünüyorum kısmetse sen aldınmı canım

kuzucuklar ıcın alısverıs yapmak cokk zevklı.... 3 yeni doğan setı aldım tulum zıbın var bır cok. 2 battanıye oruluyo. bı tane hazır aldım annem kayınvalıdem 3 yasına kadar gıycek takım oruyolar:) bebek arabasını ve oyun parkını da aldım. hamak hedıye geldı oyun parkının ıcıne yunden yatak yaptırttım. daha bır yıgın eksıgım var:)

benim suan 7 takım var 3 corap 1 bebek ayakkabısı örgüler sürüsüne bereket birsürü hırka patik yelek şapka yaptık annecimle. 3 tane polar battaniye bitanesini elimde yaptım üzerine keçeden desenler yaptım. bitane gene kendim oyun halısı yaptım. oyuncak yaptım dahada devam ediyorum. benimde bu kadar ama görünürde bişey yok aslında . annemde yün yatak yapmak istiyo ama ben istemiyorum ama yapıcak genede. daha ccoook sey almam gerek bebişini dogduktan sonra nasıl giydirmeyi düşünüyosun canım. zıbın üzerine tulum mesela hiç bilmyrmki nasıl giydirmem gerek. hastane cıkısını kendim set yapıcam ben alt üst takım ayrı ayrı almıcam onlarda öyle oluyo hastane cıkısında suan lazım olucak bi penye battaniyesi var. seti söyle yaparım. iç zıbın uzun veya kısa alt pantolon her ihtimale karsın uzun tulum şapka eldiven önlük böyle set yapıcam :)ay nı böyle set bulamadım daha bulursam böyle alırım bulamazsam kendim yaparım

o cnm masallah sende bayagı seyler yapmıssın:) ılk cocukta bole oluyo snrasında hevesın kalmaz dıyolar ama ben oyle dusunmuyorum:) bu arada bugun gebelık sekerıne baktırcam . 50 gr glıkoz ıctım tadı soylenıldıgı kadar kotu degıldı.lımonata gıbı geldı:) bakalım sonuclar nasıl cıkacak? mutlaka yaptırılmalıymıs...

bende 75 gr yapıldı gecen hafta yaptırdım valla tadı berbattı ben aptallık yapıp limon götürmedim halbuki aklımdaydı. şekeri içtim fenalastım 2 günde üstümden atamadım sersemledim baya inş. gzel cıkar benim 79 cıktı cok sükr sonucum gzeldi. aynen öyle yaptırılmalı yüksekse önlemler almalı dikkat edilmeli allah göstermesin yavrularımızı tehlikeye atıyomuş. ölüm bile olabiliyomuş rabbim korusun oyüzden gereken testler ihmal edilmemeli.ve aynen dediğin gibi eğer 2.bebeğimede bukadar özenli davranmazsam hem onun psikolojisi hemde kendi anneliğime hakaret sayarım daha simdiden düşünüyorum bu duyguları yaptıklarımı aynısını belki daha farklısını 2.bebeğimede yaparım rabbim kısmet ederse. hem niye heves gitsinki ozmanda anne olmicakmıyız oda bizim canımız olmicakmı sanki bana tuhaf geliyo bu düşünce ama böyle düşünenlerde fazlasıyla var malesef

cok sukur benım de 82 cıktı guzel dedı doktor:) soyledıklerının hepsıne katılıyorum cnm cok haklısın...

Canım progestan bir hormon hapı ve ben de kullandım, düşük riskine karşı veriyor doktorlar. Rahim yapısını daha da kuvvetlendiriyor bebek düşmesin diye. Korkma, bir şey olmaz inşallah.

selam arkadaslar 2gundur karnimda bir agri var.dr gitmedim cok kotu degil ama surekli var.karnimda birden buyudu sanki.
sizde boyle birssey oldumu?(ins olmamistir) ne yapmali?:18:
ALLAHim kolay bir hamilelik ve dogum ver tum anneciklere amin.

selam arkadaslar 2gundur karnimda bir agri var.dr gitmedim cok kotu degil ama surekli var.karnimda birden buyudu sanki.
sizde boyle birssey oldumu?(ins olmamistir) ne yapmali?:18:
ALLAHim kolay bir hamilelik ve dogum ver tum anneciklere amin.

canım benim karnımda bianda cıktı sonra 1 hafta sonra cok ayakta kalmaktan yada oturmaktan sanırım cok cok agrılaı oldu öyleki duramıyodum hemen yatıp dinleniyodum yoksa duramıyodum agrıdan doktora bahsettim magnezyum ilacı veri bana 1 hafta kullandım gene hafif agrım oldu ama 1 haftadan sonra faydasını gördüm artık kötü olmuyorum ya birden büyümeden oldu bu agrılar yada erken dogum tehdidi olabilir diye düşündüm bugün gene doktoradaydım serviks uzunlugunu ölçü normal suan uzunluk dedi telaş yapma erken dogum tehdidin yok dedi. doktora gidene kadar her agrı vurdugunda saga veya sola dogru bol bol dinlen arın gecer doktora gidincede mutlaka bahset hatta arayabiliyorsan ara genede herkes bir olmaz biliyosun ben böyle yasadım canım.agrın olunca direnme dinlen hemen

aynen benimde bir anda top gibi oldu gobegım:) kasık agrısı oluyor bende de dr normal o kadar olcak dedı ama ınsan yıne de korkuyor :18:

aynen benimde bir anda top gibi oldu gobegım:) kasık agrısı oluyor bende de dr normal o kadar olcak dedı ama ınsan yıne de korkuyor :18:

hele ben nasıl korkttum erken dogum olucak diyebide tam o dönemde doktorum gitti soramadım kendi kendimi bogdum düşüncelerimle gecen yeni dr.uma gittim serviks uzunlugunu ölçtü suan normal dedi incelme yok dedi magnezyuma devam et erken dogum olayı yok merak etme dedi. suan durumunu cok iyi anlıyorum canım.magnezyumuu kullandıgımdan beri cok cok rahatım doktoruna bi danıs istersen agrılar dayanılmayacak gibiyse benim günlük hayatımı etkiliyodu agrılar

kızlar magnezyumu bnde kullanıyorum ama son haftalarda kullanmayın diyolar çünkü gebelikte normal seyirde olması gereken kasılmaları da engelliyomuş. normal doğumu zorlaştırıyomuş. bir de çok mide yanması çekiyorum iki üç gündür.benim gibi olanlar için rennie dua, gaviscon gibi ilaçların sakıncası olmadığını söylediler. tabi doktora danışmak lazım. ben rennie aldım bugün doktorum rahatlıkla içebilirsin dedi.

agrılarım gunluk yasamı pek etkılemıyor ama bır anda gırıyor ve cok acıtıyor. 10 dk suruyor ortalama. magnezyum vermedı bana dr ıstememe ragmen bıde bende kemık erımesı baslangıcı var... tereyagı ye bol bol dedı:)
mıde yanması da cok fazzla vardı gavıscon kullandm fena değıl ama ıcerken ıcım bayaa kotu oluyo:)) zararı yokmus ama
bu arada yaglı yıyeceklerden kacının derım ne zmn kızartma yesem cayır cayır yanıo mıdem

dün aksam yatmadan önce acıktım bi kase mercimek çorbası içtim aaaayy resmen 2 saat döndüm yatakta öyle bir yanma vardıki mahvoldum bidahaki kontrolde söylim ilaç veriri belki. Her zaman olmuyo ama oluncada mahvoluyorum ya. Ben hiç dinlenmesem 4 saat cektiğim oldu agrıyı dinlenince geciyo hemen ama sıkıntı yok magnezyumu kullan dedi. Gecmiş olsun canım ilerleyen yaslarda bendede kesin cıkar kalsiyum adına bişey almıyorum küçüklüğümden beri böyleyim.kemiklerimde cok dar toplu olmama ragmen bi baglantısı varmıdır kemik erimesiyle bilmiyorum

ben kızıma bir türlü isim bulamadım. eşimle buluyoruz bi isim. o isimle bebeği severken iki üç gün sonra sıkılıyoruz :) öyle öyle 4 isim değiştirdik. beğendiğim isimler zeynep, elif, zehra, duru, eylül, naz... bunlar da artık herkeste olan isimler. bilindik, anlamı güzel ve az bulunan bi isim olsun istiyorum. tavsiyeleriniz varsa söyleyin kızlar

aynen bızde😃bır turlu bulamdk begenemıyoruz da.. kızda seçenek daha çok sankı gercı seçenek çoksa kafa karışıklığı da çok oluyor. Bugün gülce ismini duydum arkadaş kızına koymuş değişk geldi.

aynen bende bı turlu yakıstıarmadm oğluma soruyom tekme at dıom hepsıne atıo:) ne koycaz bılemedm... neyse saglıkla doğsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…