12 eylülde bende öğrendim hamile oldumuuu:)))))))))
bende bulantı cok az var sabahları genelde :) kabızlık daha zor ama
kızlar allah hepinizin bebeğinin sağ salim kucağını almayı nasip etsin darısı başımaa inş.
sizlerden ricam 41 ayetel kürsi duası topluyorum her hamile bi tane okuması lazım rica etsem benim için bi tane ayetel kürsi okurmusunuz?ismim kadriye
Benimde sat 25 agust.., 26 eylülde ögrendm hamile oldugumu. İnanamadm 3kez test yaptm. Henüz dr. gtmedim. Şuan hesaplamalara göre 5+2 falan hamileyim. 6-7 hafta olunca gtmeyi düsünüyorum. Biraz daha netlik olsun. Pekte kimseye söylemdm ztn henúz. :)
bende sürekli yiyiyorm ama 3-4 günde bir o da zorla oluyoinş en kısa sürede geçer. senin ilk bebeğin mi canım. bende çok heycanlıyım pazartesi günü gelmek bilmiyooo kalp atışını duysam içim biraz olsn rahat edicek
Benimde sat 25 agust.., 26 eylülde ögrendm hamile oldugumu. İnanamadm 3kez test yaptm. Henüz dr. gtmedim. Şuan hesaplamalara göre 5+2 falan hamileyim. 6-7 hafta olunca gtmeyi düsünüyorum. Biraz daha netlik olsun. Pekte kimseye söylemdm ztn henúz. :)
benm ilk bebğim canım kısmetse:) valla herşey duzgun gıtsın yeteri ben her sıkıntıyı cekmeye hazırım evlat böyle bışıy sanırım insanın bı parçası oldğu andn ıtıbaren başlıorrr.. Allah kucağım aldğmz gunlerı yaşatsın hepimize..
ben bugun bebısımın kalp atıslarını gordum ılk ultrasyon resmımı elımıze aldık mukemmel bır duygu allah her ısteyene yasatsın bu duyguyu ama benden sıze tavsıye kesınlıkle esınızle beraber gıdın .. onun gozlerının ıcıne bakarak ogrenın bu bılgılerın hepsını
Bugun doktora gittim yavrum yerlesmis :) Keseyi gorduk cok sukurr :)) 4+4 haftalik hamileyim :))
Bnmde durum halen aynikayisi armut yiyorum ama ckta faysasi yok
Bnde carsamba gitcm kalp atisi icin cabucak gecsin günler istiyorum.ins.pzrtesi önce sizlerin sonra da benim gzl haberlerini duyariz
Bide benim başım cok dönüyor böyle olan var mi?
benm ilk bebğim canım kısmetse:) valla herşey duzgun gıtsın yeteri ben her sıkıntıyı cekmeye hazırım evlat böyle bışıy sanırım insanın bı parçası oldğu andn ıtıbaren başlıorrr.. Allah kucağım aldğmz gunlerı yaşatsın hepimize..
hayırlı olsun . Allah hayırlısıyla tamamina erdirsin arkadasım :) ewet folik asit kullanıyorum :)
tebrikler canımm hayırlı olsunn :)))
Hayırlı olsun allah tamamina erdirsin
Kasık ağrısı normal bende de oldu canım hayırlı olsun
Biraz dinlen hareketli yasama leke görmende sıkıntı yok ama kırmızı olursa doktora danışman gerekir.. Hayırlı olsun canım
Degildir canım degerlere cok takılma net sonuc için doktora gitmen ve keseyi görmen gerekir..hayırlı olsun
Tam zamanı keseyi görürsün :) hayırlı olsun
çok sağol :) amin inşallah Allah hepimizinkini tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?