eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Kızlar merhaba, Ben de 7 haftalık hamileyim. idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullanıyorum 5 gün boyunca kullan dedi doktor. Yarın bitiyor. sonra 5 gün sonra tekrar idrar kültürü yapıcam ve inş temizlenmiş olur.
İçinizde idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı ?

Benimde sat 25 agust.., 26 eylülde ögrendm hamile oldugumu. İnanamadm 3kez test yaptm. Henüz dr. gtmedim. Şuan hesaplamalara göre 5+2 falan hamileyim. 6-7 hafta olunca gtmeyi düsünüyorum. Biraz daha netlik olsun. Pekte kimseye söylemdm ztn henúz. :)

bende sürekli yiyiyorm ama 3-4 günde bir o da zorla oluyo inş en kısa sürede geçer. senin ilk bebeğin mi canım. bende çok heycanlıyım pazartesi günü gelmek bilmiyooo kalp atışını duysam içim biraz olsn rahat edicek [/QUOTE]

benm ilk bebğim canım kısmetse:) valla herşey duzgun gıtsın yeteri ben her sıkıntıyı cekmeye hazırım evlat böyle bışıy sanırım insanın bı parçası oldğu andn ıtıbaren başlıorrr.. Allah kucağım aldğmz gunlerı yaşatsın hepimize..

canım bende okudum Allah kabul etsınn.. en kısa zamanda yuzunu güldürsün.Amin

bence yanlıs yapıyorsun adet donemın gecıktoyse zaten hamılesındır nesını netlestıreceksın doktora gıt kı folık asıte baslayacaksın kesen normal olarak mı buyuyor bunların hepsıne bakılması gerekıyor neden beklıyorsun kı ??????? bende 7 haftalık hamıleyım ama masallahımız var yanı haftada 1 gun kesın hastanedeyız suan kan vermen lazım senın beta hcg degerlerın normal mı gunden gune 1 kat artıyor mu ??? hepatıt var mı anne baba arası kan uyusmazlıgı var mı hepsıne bakılması lazım gecıktırme daha fazla

benm ilk bebğim canım kısmetse:) valla herşey duzgun gıtsın yeteri ben her sıkıntıyı cekmeye hazırım evlat böyle bışıy sanırım insanın bı parçası oldğu andn ıtıbaren başlıorrr.. Allah kucağım aldğmz gunlerı yaşatsın hepimize..[/QUOTE]

ben bugun bebısımın kalp atıslarını gordum ılk ultrasyon resmımı elımıze aldık mukemmel bır duygu allah her ısteyene yasatsın bu duyguyu ama benden sıze tavsıye kesınlıkle esınızle beraber gıdın .. onun gozlerının ıcıne bakarak ogrenın bu bılgılerın hepsını

bende aynı fıkırdeyım cnm bende 6 haftalık hamişim ama öğrendiğimden beri 3 kez dr gıttım :) yanı 2 haftada 3 kez.. bi sürü kan thlıl yapıldı yenı ilaçlara başladım sen neden gceıkyrysun en risklı dönemlerde bide.. bencede vakıt kaybetmeden gıt bı dr.görsün canım.

ben bugun bebısımın kalp atıslarını gordum ılk ultrasyon resmımı elımıze aldık mukemmel bır duygu allah her ısteyene yasatsın bu duyguyu ama benden sıze tavsıye kesınlıkle esınızle beraber gıdın .. onun gozlerının ıcıne bakarak ogrenın bu bılgılerın hepsını[/QUOTE]

evet cnm ilk eşımle gıttık öğrendık keseyı görduk gözleri parlıyordu resmen çok mutlu anlardı ctesı gunu yıne bırlıkte gıdecğiz bu yzden ctesıyı tercıh edıyorum eşimle gtmek içinn :)))Allah herkesin yar yardımcısı olsun.Amin

evet cnm ilk eşımle gıttık öğrendık keseyı görduk gözleri parlıyordu resmen çok mutlu anlardı ctesı gunu yıne bırlıkte gıdecğiz bu yzden ctesıyı tercıh edıyorum eşimle gtmek içinn :)))Allah herkesin yar yardımcısı olsun.Amin[/QU
normal ultrasyonla mı baktılar canım yoksa vajınal mı ? kalp atıslarının sesını duydun mu ? yoksa ekrandakı goruntuden mı anladı doktor ?

Kan uyuşmazlıgı ve folik asit konusunda sıkıntım yok ama kese gelisimi biraz merak konusu tabiki :) c.tesi gb gtmeyi düsünüyorum. Bkalm hayırlısı :)

Bende baş dönmesi yok canım sadece şişkinlik gaz ve kabızlık var şimdilik :)) İnş. canım burdaya yazarım zaten güzel haberleri alınca :) inş sende güzel haberlerle gelirsin

Evet canım tek her şey düzgün gitsin de her şeye razıyız :)Amin inş kucağımıza aldığımız da unutucaz bunların hepsini :)

hayırlı olsun cnm.benimde hemen hemen senin gibi sat 23 agustos.bende sağlık ocağına gittim folik asit kullanmaya başladım.haftaya doktora gidecem.Kullanıyomusun bilmiyorum ama folik asit başla bence doktora gitmeden. 5 gündür folbiol içiyorum ama solgar alcam.SOLGARIN dha doğal olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
ben de dün yani 4+6 da iken keseyi gördüm icinde kücücük bebegimide gösterdi doktor olusmaya baslamıs diye masaallah süphanallah bebegime...kızlar benim cok düsügüm oldu ve bu hamileligimde sebebi belli oldu troitmiş.ben troit hapı kullanıyordum ama yeterli degilmiş hamile kaldıgım hafta troidim 0,3 idi bir sonraki hafta 0,68 oldu dün hafif kanamam oldu hemen doktora gittim troidim 1,84 olmus hemen hemen 3 katı yükselmiş önceki hamileliklerimde hic dikkat etmedigimden hapımı yükseltmiyordum bazı bünyelerde 1 den sonra bile riskli oluyormus bebek icin ama cogu doktor 2 hatta 3 degere bile normal diyorlardı simdi Allahıma sükürler olsun hersey yolunda size de güzel hamilelik gecirmenizi dilerim rabbimden...amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…