[ı]aynı canım bende 3 haftadan beri çekiyorum kabızlık sorunundayanamadm geçen hafta doktora gittim "dupbalac" diye bir şurup verdi bi sakıncası yokmuş hamileler için. Onu kullandm bi kaç gün rahattım ama yine aynı devam ediyor. Sonuçta ilaç bende sürekli içmek istemyiorum. Onun dışında bol su, kayısı, incir, erik tüketiyorm. çorba içiyorum. Yada aç karnına armut, incir, kayısı yiyorum. Pek bi faydasını göremedm ama sende dene istersen. şuan çalışıyorm şişkinlik olduğu zamanlar işgence gibi zor oturuyorm. Bir de yürüyüş çok iyi geliyor. Geçmiş olsn canım :)[/ı]
sağol canım sanada gecmiş olsun bende incir kayısı aldım onları yıyorum şuanda :) işyerınde yanımda sürahı koydum habıre su ıcıyorumm bakalım inş faydasını görurumcok kötu oluyorum kasıklarıma batarlar gırıyor resmen.. şimdlk ilaç kullanmayı dşnmuyorum ama ctesı randevm var dr.la paylaşıcam bu konuyu. Zaten bi sürü ilaç içiyorum ben..
sağol canım sanada gecmiş olsun bende incir kayısı aldım onları yıyorum şuanda :) işyerınde yanımda sürahı koydum habıre su ıcıyorumm bakalım inş faydasını görurumcok kötu oluyorum kasıklarıma batarlar gırıyor resmen.. şimdlk ilaç kullanmayı dşnmuyorum ama ctesı randevm var dr.la paylaşıcam bu konuyu. Zaten bi sürü ilaç içiyorum ben..
Hanımlar bugün dr gşttim vajinadan muayene etti minnacık birley pıt pıt atıyodu ama dr dediki bu bebekte sorun görüyorum kese büyük ama bebek sanki ölü gibi falan ... Çok canım sıkıldı haftaya yine gel yoksa alıcaz dedi ... 6 haftalık sanırım bebek ama herhalde sorun var... Vajinal muayenede nasıl gözüküyo kalp atışı yani bilmiyorum çok kötü oldum yanş be yapmalıyım?
Bende sürekli su bulunduruyorum yanımda normalde pek su içme alışkanlığım yoktur ama zorla içmeye çalışıyorm artıkgeçen hafta kaç kere izin aldım oturamıyorum kasıklarıma sancı giriyordu aniden. 3 ay sürecek galiba bunlar Bakalım senin doktor ne söyleyecek. kalp atışlarını duymak için mi gidiyorsun. bende pazartesi gidicem inş. bi aksilik çıkmazsa duyucaz :)
bndede bu sorun yenı yenı basladımıde bulantılarım artmaya basladı
12 eylülde bende öğrendim hamile oldumuuu:)))))))))
kızlar allah hepinizin bebeğinin sağ salim kucağını almayı nasip etsin darısı başımaa inş.
sizlerden ricam 41 ayetel kürsi duası topluyorum her hamile bi tane okuması lazım rica etsem benim için bi tane ayetel kürsi okurmusunuz?ismim kadriye
kızlar allah hepinizin bebeğinin sağ salim kucağını almayı nasip etsin darısı başımaa inş.
sizlerden ricam 41 ayetel kürsi duası topluyorum her hamile bi tane okuması lazım rica etsem benim için bi tane ayetel kürsi okurmusunuz?ismim kadriye
Bende okudum canım allah kucağını doldursun..kızlar allah hepinizin bebeğinin sağ salim kucağını almayı nasip etsin darısı başımaa inş.
6,5 haftada duydum ben kalbini bence baska bi doktora daha git mümkünse özel bi hastaneye gitmeni tavsiye ederim cunku burada cok şahit oldum ölü deyip de haftaya kürtaj diye üzülup canlı olan bebeğe ..Hanımlar bugün dr gşttim vajinadan muayene etti minnacık birley pıt pıt atıyodu ama dr dediki bu bebekte sorun görüyorum kese büyük ama bebek sanki ölü gibi falan ... Çok canım sıkıldı haftaya yine gel yoksa alıcaz dedi ... 6 haftalık sanırım bebek ama herhalde sorun var... Vajinal muayenede nasıl gözüküyo kalp atışı yani bilmiyorum çok kötü oldum yanş be yapmalıyım?
Hanımlar bugün dr gşttim vajinadan muayene etti minnacık birley pıt pıt atıyodu ama dr dediki bu bebekte sorun görüyorum kese büyük ama bebek sanki ölü gibi falan ... Çok canım sıkıldı haftaya yine gel yoksa alıcaz dedi ... 6 haftalık sanırım bebek ama herhalde sorun var... Vajinal muayenede nasıl gözüküyo kalp atışı yani bilmiyorum çok kötü oldum yanş be yapmalıyım?
evet canım yaa bende de anıden ınanalmaz bır sancı gırıyor kasıklarıma o anda kıvranıyoruminşalah faydasını göruruz bende bugun yıne bol su incir kayısı yedım zorla bız ctesı gunu gıdıcez sanırım kalp atışlarını duyarız bu sefer inşallah :) hayırlsı canımm cok heycanlıyım ama kendımı sakınleştrmeye clışıyorumm :)
Hiç kötü düşünme cnm başka bir doktora git bence. vajinadan kalp atışı duyulduğunu bende ilk defa duyuyorm. içinin rahat etmesi için ihmal etme sakın başka doktora cnm
bende sürekli yiyiyorm ama 3-4 günde bir o da zorla oluyoinş en kısa sürede geçer. senin ilk bebeğin mi canım. bende çok heycanlıyım pazartesi günü gelmek bilmiyooo kalp atışını duysam içim biraz olsn rahat edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?