eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

sağol canım sanada gecmiş olsun bende incir kayısı aldım onları yıyorum şuanda :) işyerınde yanımda sürahı koydum habıre su ıcıyorumm bakalım inş faydasını görurum cok kötu oluyorum kasıklarıma batarlar gırıyor resmen.. şimdlk ilaç kullanmayı dşnmuyorum ama ctesı randevm var dr.la paylaşıcam bu konuyu. Zaten bi sürü ilaç içiyorum ben..

bndede bu sorun yenı yenı basladı mıde bulantılarım artmaya basladı

Bende sürekli su bulunduruyorum yanımda normalde pek su içme alışkanlığım yoktur ama zorla içmeye çalışıyorm artık geçen hafta kaç kere izin aldım oturamıyorum kasıklarıma sancı giriyordu aniden. 3 ay sürecek galiba bunlar Bakalım senin doktor ne söyleyecek. kalp atışlarını duymak için mi gidiyorsun. bende pazartesi gidicem inş. bi aksilik çıkmazsa duyucaz :)

bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun..

Allah Sağlıkla Kucağınıza Almayı nasip etsin...

bir sürü minik bebiş geliyor.topikler sayfa sayfa ya...ne güzel.

Hanımlar bugün dr gşttim vajinadan muayene etti minnacık birley pıt pıt atıyodu ama dr dediki bu bebekte sorun görüyorum kese büyük ama bebek sanki ölü gibi falan ... Çok canım sıkıldı haftaya yine gel yoksa alıcaz dedi ... 6 haftalık sanırım bebek ama herhalde sorun var... Vajinal muayenede nasıl gözüküyo kalp atışı yani bilmiyorum çok kötü oldum yanş be yapmalıyım?

bebeğin kalp atışını duymuşsunuz..

ama doktorlar daha iyi bilir tabi..kesede sorun olduğunda görüyorlar..siz içinizi ferah tutun..haftaya bir sorun olmayabilir.

bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun..

Allah Sağlıkla Kucağınıza Almayı nasip etsin...

bir sürü minik bebiş geliyor.topikler sayfa sayfa ya...ne güzel.

evet canım yaa bende de anıden ınanalmaz bır sancı gırıyor kasıklarıma o anda kıvranıyorum inşalah faydasını göruruz bende bugun yıne bol su incir kayısı yedım zorla bız ctesı gunu gıdıcez sanırım kalp atışlarını duyarız bu sefer inşallah :) hayırlsı canımm cok heycanlıyım ama kendımı sakınleştrmeye clışıyorumm :)

Allah hayırlısıyla sana da bebek nasip etsin inşallah cnm. İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü denedin mi?

bende hamileyim yeni öğrendim yani 2 hafta oldu Allahıma çoookkk şükür Allah isteyen herkese versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar bende bugün dr gittim tam net olarak bugün öğrendim.Ama daha kesemizi görmedik hayırlısı ile 10 gün sonra görücez inşallah.Allah isteyen herkese versin

Bn okudum cnm Allah kabul etsin.

Bende okudum canım allah kucağını doldursun..
6,5 haftada duydum ben kalbini bence baska bi doktora daha git mümkünse özel bi hastaneye gitmeni tavsiye ederim cunku burada cok şahit oldum ölü deyip de haftaya kürtaj diye üzülup canlı olan bebeğe ..

Hiç kötü düşünme cnm başka bir doktora git bence. vajinadan kalp atışı duyulduğunu bende ilk defa duyuyorm. içinin rahat etmesi için ihmal etme sakın başka doktora cnm

bende sürekli yiyiyorm ama 3-4 günde bir o da zorla oluyo inş en kısa sürede geçer. senin ilk bebeğin mi canım. bende çok heycanlıyım pazartesi günü gelmek bilmiyooo kalp atışını duysam içim biraz olsn rahat edicek

Bnmde durum halen aynikayisi armut yiyorum ama ckta faysasi yok
Bnde carsamba gitcm kalp atisi icin cabucak gecsin günler istiyorum.ins.pzrtesi önce sizlerin sonra da benim gzl haberlerini duyariz
Bide benim başım cok dönüyor böyle olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…