Benimde sat 25 agust.., 26 eylülde ögrendm hamile oldugumu. İnanamadm 3kez test yaptm. Henüz dr. gtmedim. Şuan hesaplamalara göre 5+2 falan hamileyim. 6-7 hafta olunca gtmeyi düsünüyorum. Biraz daha netlik olsun. Pekte kimseye söylemdm ztn henúz. :)
ben de dün yani 4+6 da iken keseyi gördüm icinde kücücük bebegimide gösterdi doktor olusmaya baslamıs diye masaallah süphanallah bebegime...kızlar benim cok düsügüm oldu ve bu hamileligimde sebebi belli oldu troitmiş.ben troit hapı kullanıyordum ama yeterli degilmiş hamile kaldıgım hafta troidim 0,3 idi bir sonraki hafta 0,68 oldu dün hafif kanamam oldu hemen doktora gittim troidim 1,84 olmus hemen hemen 3 katı yükselmiş önceki hamileliklerimde hic dikkat etmedigimden hapımı yükseltmiyordum bazı bünyelerde 1 den sonra bile riskli oluyormus bebek icin ama cogu doktor 2 hatta 3 degere bile normal diyorlardı simdi Allahıma sükürler olsun hersey yolunda size de güzel hamilelik gecirmenizi dilerim rabbimden...amin..
Masallah sizee :)
Bugun doktora gittim yavrum yerlesmis :) Keseyi gorduk cok sukurr :)) 4+4 haftalik hamileyim :))
Allah tamamına erdirsin hayirla kucagına almayı nasip etsin cnm.benmde düşüklerim var.araştırdk dünya kadar tahlil yaptirdk fakat birsey bulamadilar.sebebini bilmende güzel. En azindan önlemini alirsin. Hr seyin yolunda olmasina ckk sevindim cnm
Masallah sizee :)
Hayırlı olsun cnm
kabızlık sıskınlıkte yapar bunun gecmesı ıcın sabah uyanır uyanmaz 1 bardak ılık suyu ıc ve lavobaya gıt anında çözüm :) kalp atısını duydun mu
Cok saol canım sen troit ve pihtilasmaya baktirdinmi hic kalp atışını duydun mu bundan önceki bebeklerin ? Ve ne kadarlik bebegin ?
merhabalar,
sitenize yeni katıldım.
30 eylül akşamı 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim
eşim ailem çok mutlu olduk..
allah hepimizin tamamnı erdirir inş.
sevgilerle
Hepsine bakildi cnm.birara Pihtilasmayla ilgili degerlerim sorunlu cikti snra 3hafta sonra yeniledi doktor tahlilleri bu defada normal araliklarda cikti.sanirim o yüzden simdikine coraspin hapini verdi.ve hamile olmadan 2ay önceden bana kullandirdi
Evet önceki bebeklerimin kalp atislarini görmstk.biri alti digeri dokuz haftalkti kalpleri durdu. Suan 5+5 haftalik hamileyim.ins.bu sefer bir aksilik cikmaz ve hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz.bu arada günlük progestan igne vuruluyorum.
merhabalar,
sitenize yeni katıldım.
30 eylül akşamı 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim
eşim ailem çok mutlu olduk..
allah hepimizin tamamnı erdirir inş.
sevgilerle
Bende hamileyn kızlarrrrr
Inşallah allah kucagmıza almayı nasip etsin
canım hayırlı olsun ne kadarlik bebegin bu arada mersinlimisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?