eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

hayırlı olsun benimde sat 25 ağustosdu

Allah tamamına erdirsin hayirla kucagına almayı nasip etsin cnm.benmde düşüklerim var.araştırdk dünya kadar tahlil yaptirdk fakat birsey bulamadilar.sebebini bilmende güzel. En azindan önlemini alirsin. Hr seyin yolunda olmasina ckk sevindim cnm

Cok saol canım sen troit ve pihtilasmaya baktirdinmi hic kalp atışını duydun mu bundan önceki bebeklerin ? Ve ne kadarlik bebegin ?

Merhaba arkadaşlar! :) 4+2 ile ben de aranıza katıldım...folik asit olarak doktorlarınız ne önerdi? ben Folic-1 kullanıyorum...

kabızlık sıskınlıkte yapar bunun gecmesı ıcın sabah uyanır uyanmaz 1 bardak ılık suyu ıc ve lavobaya gıt anında çözüm :) kalp atısını duydun mu

evet canım öyle yapıyorum bıraz daha ıyı gıbıyım 2 gndur, ben en son 23 eylülde gttm dr. kalbi atmaya başlamıştı ama cok kucuk oldğndan sesini duyamamıştık, randevum bu ctesi sanırım bu sefr artık duyarız canım inşallah :) senın bulantın vs varmı benm hiç yok denecek kadar az..

[normal ultrasyonla mı baktılar canım yoksa vajınal mı ? kalp atıslarının sesını duydun mu ? yoksa ekrandakı goruntuden mı anladı doktor ?[/QUOTE]

vajınal ultrason canım cok kucuk henuz normal ultrssondan görnmuyor.. kal atmaya başlamış ekrandan gördj cnm sesını cok kçk oldğndan duyamadık bu ctesı gunu tekrar randevum var sanırım duyabıcez

merhabalar,
sitenize yeni katıldım.
30 eylül akşamı 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim

eşim ailem çok mutlu olduk..
allah hepimizin tamamnı erdirir inş.
sevgilerle

Cok saol canım sen troit ve pihtilasmaya baktirdinmi hic kalp atışını duydun mu bundan önceki bebeklerin ? Ve ne kadarlik bebegin ?

Hepsine bakildi cnm.birara Pihtilasmayla ilgili degerlerim sorunlu cikti snra 3hafta sonra yeniledi doktor tahlilleri bu defada normal araliklarda cikti.sanirim o yüzden simdikine coraspin hapini verdi.ve hamile olmadan 2ay önceden bana kullandirdi
Evet önceki bebeklerimin kalp atislarini görmstk.biri alti digeri dokuz haftalkti kalpleri durdu. Suan 5+5 haftalik hamileyim.ins.bu sefer bir aksilik cikmaz ve hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz.bu arada günlük progestan igne vuruluyorum.

Rabbim hepimizi bebeğimize kavuştursun canım bende diken ustundeyim birsey olacak diye senin pihtilasma varsa neden kan sulandirici igne kullanmıyorsun benim tam pihtilasma olmasa bile hem coraspirin 100 lük hemde 0,40 lik günlük kan sulandirici igne kullanıyorum bunun yanında folikasit ve b12 ve kortizon kullanıyorum off ne cok sey kullaniyormusum ha birde haftada 2 defa progestran igne ve gunde 3 defa hapını alıyorum Rabbim bu sıkıntıların karşılığını verir insaallah

merhabalar,
sitenize yeni katıldım.
30 eylül akşamı 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim

eşim ailem çok mutlu olduk..
allah hepimizin tamamnı erdirir inş.
sevgilerle

Canım bebegin hayırlı olsun hepimizin bebeğini Allah korusun masaallah bebeklerimize:)

Kızlar nasıl gidiyor hamileliğiniz yaşadıklarınız neler belirtiler falan ben bir sey yiyemiyorum migdem bulanmıyor ama canım birsey istemiyor ama aciktigimda karnim gurulduyor baskada birsey yok pek kendimi hamile hissetmiyorum ara sıra kasıklarımda agri oluyor ama bir sure sonra geçiyor

arkadaşlar hepinize hayırlı olsun.... facede grup kurduk 2014 MAYIS-HAZİRAN ANNELERİ diye orda da birbirimizle paylaşımda bulunalım hepinizi beklerizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…