eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

arkadaslar gögüs hassasiyetiniz nasıl acaba nekadar sürer agrı ve hassasiyet

arkadşlar benm kabızlık sorunum var cok kötü 43: napıcamı bilmoyrumm bol su ıcıyorum ama yınede sıkıntım devam edıyor, aynı sıkınyıyı ceken varmı gebelıktenmı oluyor bu durum?

Cnm ayni sıkıntı bende de var malesef
Bnde bol bol su iciyorum,kayısı kompostosu bile yaptim nafile.sanki armut iyi geldi gibi.bana biraz olsun iyi geliyo sende dene istersen.

Merhaba hanımlar
Kasıklarım hala ağrıyor göğüslerimde şiş ve sızı devam ediyor ne zaman geçecek acaba ?? :26:

merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim.en son 23 ağustosta adet oldum.adetim 1 hafta gecikti.2 gün önce gebelik testi yaptım ve hamileyim.sağlık ocağında folik asit verdiler.ve test yaptırdım pzrtsi belli olacak..kasıklarımda 4 gündür çok ağrı var.galiba normal bi durum.Kağıthane tarafında hastane doktor tavsiye edebilirmisiniz?

Satlarimiz ayni cnm
Ayni agrilar bende de var.sag kasigim bgn ck agridi.byk ihtimal sende 5haftalik hamilesin cnm Hayırlı olsun:)

Evet herseyin bası saglik âmin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur cok merak ediyorum bende pek tuzlu yemezdim habire canım tuzlu bişeyler yemek istiyor bebeğimde doktor sag tarafimdan baktı hadi hayırlısı ilk hamileliğimde tatlıdan nefret etmiştim bundada oyle oyle 23 aylik bir kızım var bir oğlum olmasını cok isterdim ama anne baba bı kiz bı oğlan olsun ister kizimda buyuk olsa kesin kızkardeşim olsa derdi hayırlısı bakalım

bı soru daha progestanı vajinadan kullanan varmı aramızda vajinadan daha etkılı kullanabılırsen oyle kullan dedı dr

ben kullanıyorum cnm her ıhtımale karsı önlem olsun dıye verdı dr. kullandığım ilacın ismi crenone..içeriğinekı progestron ile bebeğin gelişimi daha rht surdurebılmesı için yardımcı görevndeymışş..

arkadşlar benm kabızlık sorunum var cok kötü 43: Napıcamı bilmoyrumm bol su ıcıyorum ama yınede sıkıntım devam edıyor, aynı sıkınyıyı ceken varmı gebelıktenmı oluyor bu durum?
canım kabızlık kullandığımız ilaçlardan oluyo galiba geçen bende de oldu bayağı zorlandım hatta çok hafif kan oldu, bol sıvı tüketmemiz lazım galiba
canım ben sat 15 ağustos dr 11 ekime randevu verdi kalp atışı için ben de çok heyecenlıyım ama beklicez :)

Cogu kisi avivance gultepe hastanesine gidiyr cnm.. Hayirlisi olsunnn :)))

benim gece kahverengi lekem geldi gögüs hassasiyetimde azaldı cok korkuyorum

arkadşlar benm kabızlık sorunum var cok kötü 43: napıcamı bilmoyrumm bol su ıcıyorum ama yınede sıkıntım devam edıyor, aynı sıkınyıyı ceken varmı gebelıktenmı oluyor bu durum?

Aynı canım bende 3 haftadan beri çekiyorum kabızlık sorunun dayanamadm geçen hafta doktora gittim "Dupbalac" diye bir şurup verdi bi sakıncası yokmuş hamileler için. onu kullandm bi kaç gün rahattım ama yine aynı devam ediyor. sonuçta ilaç bende sürekli içmek istemyiorum. onun dışında bol su, kayısı, incir, erik tüketiyorm. Çorba içiyorum. yada aç karnına armut, incir, kayısı yiyorum. pek bi faydasını göremedm ama sende dene istersen. Şuan çalışıyorm şişkinlik olduğu zamanlar işgence gibi zor oturuyorm. Bir de yürüyüş çok iyi geliyor. Geçmiş olsn canım :)

kızlar allah hepinizin bebeğinin sağ salim kucağını almayı nasip etsin darısı başımaa inş.

sizlerden ricam 41 ayetel kürsi duası topluyorum her hamile bi tane okuması lazım rica etsem benim için bi tane ayetel kürsi okurmusunuz?ismim kadriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…