allah tamamına erdirsin:) hayırlı olsun
Amiin insallah cok heycanli :))
Cok uykum geliyo benim bide cok cabuk yoruluyorum normalmi bu?
arkadşlar benm kabızlık sorunum var cok kötü43: napıcamı bilmoyrumm bol su ıcıyorum ama yınede sıkıntım devam edıyor, aynı sıkınyıyı ceken varmı gebelıktenmı oluyor bu durum?
bende aksıne ıstah kapandı zar zor yıyorum
ay ben kesin çok kötü olurum diye düşünüyordum reflü var sigara kullanıyorum mide bulantısından ölürüm diyordum gerçi erken daha belli olmaz ama bu gidişle büyükçe bi pilates topu olarak doğuracağım :)))
Merhaba hanımlar
Kasıklarım hala ağrıyor göğüslerimde şiş ve sızı devam ediyor ne zaman geçecek acaba ?? :26:
arkadaslar gögüs hassasiyetiniz nasıl acaba nekadar sürer agrı ve hassasiyet
merhaba,bende de gögüs hassasiyeti ve kasık ağrısı var.
merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim.en son 23 ağustosta adet oldum.adetim 1 hafta gecikti.2 gün önce gebelik testi yaptım ve hamileyim.sağlık ocağında folik asit verdiler.ve test yaptırdım pzrtsi belli olacak..kasıklarımda 4 gündür çok ağrı var.galiba normal bi durum.Kağıthane tarafında hastane doktor tavsiye edebilirmisiniz?
Hiç bir yöntem yok maaleseff ;(
Allah biliyor bizde 4. Aydan sonra öğreneceğiz.. Herkes bişeyler söylüyor yok sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız falan diyenler var .. Beli ağrıyanın kız olurmuş, tuzlu yiyenin oğlu olurmuş böyle uzayıp gidiyor ama tanıdığım biçok kişide bu durumlar karışık o yüzden inanmıyorum... Bekleyeceğiz sağlıklı olsunlar inşallh bir annenin en çok isteyeceği şey sağlıklı topaç gibi bir bebek ...
aynen canım özellikle akşamüstü bir ağırlık çöküyor işyerinde uyumamak için zor sabrediyorum:))
bı soru daha progestanı vajinadan kullanan varmı aramızda vajinadan daha etkılı kullanabılırsen oyle kullan dedı dr
Kizlar bebeginizin kalp atislarini ne zaman duydunuz?
arkadaşlar kesenın ıcınde bebegı karından ultrasonla kaçıncı haftada gordunuz bugun kesemın buyudugunu soyledi 12 mm bebegı vajinadan goruruz dedı ama esım ıstemedı haftaya karından gorelım acele etmeyelim dedı bende kabul ettım haftaya 6+2 olacak dr kalp atıslarınıdı gorebılırız dedı sızın durumlar nasıl kızlar?
canım kabızlık kullandığımız ilaçlardan oluyo galiba geçen bende de oldu bayağı zorlandım hatta çok hafif kan oldu, bol sıvı tüketmemiz lazım galibaarkadşlar benm kabızlık sorunum var cok kötü43: Napıcamı bilmoyrumm bol su ıcıyorum ama yınede sıkıntım devam edıyor, aynı sıkınyıyı ceken varmı gebelıktenmı oluyor bu durum?
canım ben sat 15 ağustos dr 11 ekime randevu verdi kalp atışı için ben de çok heyecenlıyım ama beklicez :)bat üzerinden 11 gün geçti,bugün dr kontrolüm vardı. Sat 21 ağustos internetten hesaplattığımda 5+3 günlük görünüyor keseyi gördük çok şükür haftaya daha net görürüz dedi tekrar gidicem. Haftaya kalp atışınıda duyarmıyız diye sordum güldürdüm adamı :) ama ne bilim insan heyecan yapıyor çok güzel bişeymiş merakla bekliyorumm.... 20 gün sonra duyabiliriz kalp atışlarını dedi.
bı soru daha progestanı vajinadan kullanan varmı aramızda vajinadan daha etkılı kullanabılırsen oyle kullan dedı dr
merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim.en son 23 ağustosta adet oldum.adetim 1 hafta gecikti.2 gün önce gebelik testi yaptım ve hamileyim.sağlık ocağında folik asit verdiler.ve test yaptırdım pzrtsi belli olacak..kasıklarımda 4 gündür çok ağrı var.galiba normal bi durum.Kağıthane tarafında hastane doktor tavsiye edebilirmisiniz?
arkadşlar benm kabızlık sorunum var cok kötü43: napıcamı bilmoyrumm bol su ıcıyorum ama yınede sıkıntım devam edıyor, aynı sıkınyıyı ceken varmı gebelıktenmı oluyor bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?