ben de 4+6 vajinal gördüm masaallah
pazartesı randevum var ınş bızde görürüz :)
pazartesi günü kac haftalık olacaksın canım insaallah görürsünüz bizimde salı var bizde insaallah kalbi görürüz
mrhaba arkadaşlar bende sizinle ayni durumdayım sat 23 agustos 24 eylül de ögrendim hamile oldugumu idrar testimde silik çikti kan tahlilinde 239 2 gün sonra tekrar test yaptık 548 çiktı doktorum gayet ii dedi we keseyi görmek için 7 ekime randewu werdi çok heycanliyim inş görürüz keseyi rabbim herkese nasip etsin inş dualarınızi eksik etmeyin tarifsiz bir duygu 1 yıldır bekliyorum hamile kalmayı ilk bebegimiz olcak inş rabbim nasip ederse.....
Kizlar ben 5+5haftalik hamileyim son gunlerde istahim cok azaldi hicbisey gormek ya da yemek istemiyorum, hic kusmadim ama mide bulantilarim var yemek yemek iskence gibj geliyo ilac icebilmek icin zorla bisiler yemeye calisiyorum
yemek yiyemedigim icin iyice halsizlestim hatta gecen gun evde bayildim kafami carptim yumurta gibi sisti kafam, benim gibi olanlariniz var mi
merhaba, banada sağlık ocağında folbiol verdiler.5 haftalık hamileyim.haftaya doktora gideceğim.Folbiol 1.5 tl ve açıkçası hiç içime sinmiyor.Folbiolu sabah 5mg,akşam 5 mg içmiştim.bugün SOLGAR folik asit aldım.ama ne kadar içeceğimi bilmiyorum.Kullanan varmı solgarı
görürsün insaallah canım sonucunu bizimle paylas merak ettim
hayırlı olsun canım dua et bizde burda güzel haberlerimizi paylaşalım benimde adet tarihim 5 ekim sabırsızlıkla bekliyorum ama kırmızıları görmemek için :)
inş cnm pztsiyi iple çekiyorum rabbbim herkese nasip etsin . bu arada sen o ewreleri geçtin sanirim kaç aylık bebeşin:)
hayırlısı olsun tatlım bende dün öğrendim hamile olduğumu inanılmaz heyecanlıyım rabbim isteyen herkeze versin hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin....
canım bu benm 2. farklı dr um ikisi de bana folibol yamzmıştı ben ce fiyatına bakma , mesela bnm fyatından haberim bile yoktu ama çok kişi kullnıyo rahat ol
bulantım vardı yapan folbiolmuş demekki. Solgarı içiyorum gayet rahatım.cNM peki sen günde 1 mi içtin 2 mi?belki benim içtiğim yüksek miktar mı midemi bulandırdı ki
bulantım vardı yapan folbiolmuş demekki. Solgarı içiyorum gayet rahatım.cNM peki sen günde 1 mi içtin 2 mi?belki benim içtiğim yüksek miktar mı midemi bulandırdı ki
Folbiol gunde iki cok fazla genelde yarım içilir o bence doktora danış oyle kullan canım..hamilelikte bulantı cok normal bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?