eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

mrhaba arkadaşlar bende sizinle ayni durumdayım sat 23 agustos 24 eylül de ögrendim hamile oldugumu idrar testimde silik çikti kan tahlilinde 239 2 gün sonra tekrar test yaptık 548 çiktı doktorum gayet ii dedi we keseyi görmek için 7 ekime randewu werdi çok heycanliyim inş görürüz keseyi rabbim herkese nasip etsin inş dualarınızi eksik etmeyin tarifsiz bir duygu 1 yıldır bekliyorum hamile kalmayı ilk bebegimiz olcak inş rabbim nasip ederse.....

görürsün insaallah canım sonucunu bizimle paylas merak ettim

Kizlar ben 5+5haftalik hamileyim son gunlerde istahim cok azaldi hicbisey gormek ya da yemek istemiyorum, hic kusmadim ama mide bulantilarim var yemek yemek iskence gibj geliyo ilac icebilmek icin zorla bisiler yemeye calisiyorum
yemek yiyemedigim icin iyice halsizlestim hatta gecen gun evde bayildim kafami carptim yumurta gibi sisti kafam, benim gibi olanlariniz var mi

kıyamam ben sana benimde hic istahım yok ama mecburen yiyorum ama kusma falan yok

ellerim gögsümde geziyorum az agrısı azalsa hemen acaba bebege birseymi oldu diye düsünüyorum

canım bu benm 2. farklı dr um ikisi de bana folibol yamzmıştı ben ce fiyatına bakma , mesela bnm fyatından haberim bile yoktu ama çok kişi kullnıyo rahat ol

19 eylülde ögrendimm hamileligimiii yarin keseyiii görmeye gitcezz ......degerimm 4000 umarimm görülürrrr

hayırlısı olsun tatlım bende dün öğrendim hamile olduğumu inanılmaz heyecanlıyım rabbim isteyen herkeze versin hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin....

aMİN AMİNNNNN.... ÇOK PİPİRİKLİ OLUYOR İNSAN HAMİLE KALDIĞINI ÖĞRENDİKTEN SONRA. RABBİM HERKESİN SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRMESİNİ NASİP ETSİN. BU DUAYA AMİN DİYEN HER KADININ NUR TOPU GİBİ BİR BEBİŞİ OLUR İNŞALLAHHHHHH :))

canım bu benm 2. farklı dr um ikisi de bana folibol yamzmıştı ben ce fiyatına bakma , mesela bnm fyatından haberim bile yoktu ama çok kişi kullnıyo rahat ol

bulantım vardı yapan folbiolmuş demekki. Solgarı içiyorum gayet rahatım.cNM peki sen günde 1 mi içtin 2 mi?belki benim içtiğim yüksek miktar mı midemi bulandırdı ki

bulantım vardı yapan folbiolmuş demekki. Solgarı içiyorum gayet rahatım.cNM peki sen günde 1 mi içtin 2 mi?belki benim içtiğim yüksek miktar mı midemi bulandırdı ki

Folbiol gunde iki cok fazla genelde yarım içilir o bence doktora danış oyle kullan canım..hamilelikte bulantı cok normal bu arada:)

Kizlar tam 5 haftalik hamileyim pazartesi doktor randevum var belki kalp atislarini duyariz cok dusuk bi ihtimal daha buyuk bi kese gormeyi umuyorum dedi. Pazartesi 5+3 olcaz kalbini duyma ihtimalimiz varmi? Duyan oldumu?

kızlar dün sabah kanamm basladı ve düşük riskim var doktora gıttık keseyı gördük kese duruyo ama kanama devam edıyo progynex ıgne verdı bol su içip yatıyorum bıtek wcye kalkıyorum çok korkuyorum yaaa

Folbiol gunde iki cok fazla genelde yarım içilir o bence doktora danış oyle kullan canım..hamilelikte bulantı cok normal bu arada:)

Evet banada doktorum yarim ic dedi. Folbiolu doktor vermedimi size gunde kac tane iceceginizi filan soylemedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…