- 21 Ocak 2013
- 100
- 2
- 98
Bende Antalyaliyim hemseriyiz o zaman :)
teşekkür ederim hayatım saol allah razı olsun içim rahatladı ama pıhtılaşmada var şimdi onu kesdiler kanama olunca ondan korkuyorum bu seferde pıhtılaşmadan dğşerse diye kanamm kesilene kadar devam etmeyecekmişim o igneye o bira kafamı karıştırıyor
Canım merhaba. Ne oldu durumun, kanaman kesildi mi? Haber verirsen sevinirim, merak ettim
günaydinn...........cumartesiii keseyiiii gördükk şükürr.....5 haftalk hamileymişim......benimde migde bulantım falan yok...iş yerine rahat gelip gidiyorum.......az bişii başım dönüyo bide çok yiyiyorum.....inşaalhh haftaya bebegimide görürüm..buarada bişi sorcamm benim gibi 5 haftalık olupta bebegini gören varmi...doktor alltan bakarsak görrürüz dedii ama gerek yoj dediiii
Canim biz Çallı dayiz.Aslen burdur bucak kestel köyü annemlerin memleketi ama bende dogma büyüme antalyadaydim evlendim su an baska bir sehirdeyim.hemseyiz evet canim tam olarak neresindensin antalyanin ? benim annemgil kepez su islerinde oturuyolar
evet canım bende 5 haftalık hamileydim benimkide ultrasonda gözüktü geçen hafta 6 oldum kalp atışlarını dinledik çok heycanlıydı bende çalışıyorum ama doğumdan sonra bırakacağım ya sen
canım benmde HCG 1000 çıktı kese daha görünmüyor bu ayın sonunda gitcem merakımdan çatlıcem ya doktora kaç haftalık diye sordum bilemeyiz dedi senin kaç haftalıkmış doktor söyledi mi ?
aaa demettcimm sen 5 haftalıkkkenmii bebegii gördünn ....e ben göremedim niyeki aceppnegüzell kalbide duymussun masşaşalh subanalalhh belkiiii bu cumartesii duyarim bende......bende dogurana kadar calışmak iştiyirum.zatii sonra 6 aya cıkardılar dogum izniniiiii..egerkii bebegim rahatsaa tekrar döncemm iişime calışmayii seviyorum.........
senin ilk çocuk mu canım benim 2.olacağı için artık yeter istemiyorum çalışmak kendim büyütmek istiyorum duyarsın canım kesin
ben 23 ağustos son adet ya sen
slmm bende ctesı dr. gttım eşmle kalp etışlarını duyduk :) cok mutluyuz Allah hepimizin yuzunu guldursun kucağımıza almayı nasp etsın .. yok böyle bi duyguuu :))
günaydinn...........cumartesiii keseyiiii gördükk şükürr.....5 haftalk hamileymişim......benimde migde bulantım falan yok...iş yerine rahat gelip gidiyorum.......az bişii başım dönüyo bide çok yiyiyorum.....inşaalhh haftaya bebegimide görürüm..buarada bişi sorcamm benim gibi 5 haftalık olupta bebegini gören varmi...doktor alltan bakarsak görrürüz dedii ama gerek yoj dediiii
kizlar gunaydin herkese evet bugun buyuk gun bugun insallah bebegimin kesesini gorucem Allahimin izniyle
krtl_34 arkadasim sen buyuk ihtimal benden daha once gelirsin ben gelince yazicam sende cok meraklandirma bizi iyi haberlerini bekliyorum insallah hadi bakalim hayirlisi...:))))))
slm cnm sen benden önce gelmişin benimde kesem gözüktü we 5+4 hamileyim kalp atişlarini duymaya cmtsi gitcem doktor gayet ii yani rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inş ewet bulantılarım oluyo sabah aç karna we akşam oluyo genelde
cnm mrhaba sakın hemen tüp bebege geçip yıpratma kendini benim eşimde sperm hareketsizligi wardi ama 3 ay klomen kullandi yanin da başka ilaçlarda we sonuç şu normal yolla hamileyimmm we doktorlar hemen tüpe geçelim dediler biz istemdik akışına bıraktık rabbim istedigi zaman werdi egeristersen diger ilaçlarıda söyleyebilirim....sultancığım tebrik ederim seni.ALLAH isteyen herkese nasip etsin
inş.RAbbim gönlündekini versin. ben de yeni katıldım bu siteye 2 yıllık evliyim. ve ben de polikistik over teşhisi konuldu geçen sene sonra sadec 1 ilaç kullandım bitkisel ilaçlarda kullandım hafifledi ama eşimde test yaptırınca sperm düşüklüğü çıktı doktor bize adet olunca tüp bebeğe başlıcaz dedi bu ay başlıcaktık lakin ben adet olmadım günümde adet sancısı gibi çekiyoru ama yok benm bu polistikten dolayoı adetlerim düzensizdi ama 6 aydır düzenli oldum geçti vede kilo verdim yani 19 yaşındayım 58 kiloydum 56 kiloya düştüm doktor bununda etkili olduğunu söledi.bimiyorum sen hamilelikten önce neler yaşadın karnım ağrıyo belim ve sol bacağım bugünde adet olmadım ve geçen ay da 4 gün erken oldum ve şaşırdım.adetten 2 gün önce idrar testi yaptım negatifama adette olmadım bilmiyorum ki ne yapmalıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?