Folbiol gunde iki cok fazla genelde yarım içilir o bence doktora danış oyle kullan canım..hamilelikte bulantı cok normal bu arada:)
Evet banada doktorum yarim ic dedi. Folbiolu doktor vermedimi size gunde kac tane iceceginizi filan soylemedimi?
inş cnm pztsiyi iple çekiyorum rabbbim herkese nasip etsin . bu arada sen o ewreleri geçtin sanirim kaç aylık bebeşin:)
kızlar dün sabah kanamm basladı ve düşük riskim var doktora gıttık keseyı gördük kese duruyo ama kanama devam edıyo progynex ıgne verdı bol su içip yatıyorum bıtek wcye kalkıyorum çok korkuyorum yaaa
Kizlar tam 5 haftalik hamileyim pazartesi doktor randevum var belki kalp atislarini duyariz cok dusuk bi ihtimal daha buyuk bi kese gormeyi umuyorum dedi. Pazartesi 5+3 olcaz kalbini duyma ihtimalimiz varmi? Duyan oldumu?
Canım geçmiş olsun öncelikle. Hiç korkma, ben 9 ay kanamaylla iki tane doğurdum, oğlumda hep yattım kanamam az olmasına rağmen, kızımda ise kanamam daha fazlaydı ama allahtan hayırlısı dedim yatmadım oğlumla ilgilendim. İkiside sağlıklı maşallah biri 5, diğeri 3 yaşında. Kendine sıkıntı yapma yeterki. Şimdi görümcem hamile ve 5 haftalıkken aşırı kanama nedeniyle hastanede kaldı bir geceama bak onunda 4 ayı doldu ve şimdi çok rahat. Hiçbirşey olmaz yat dinlen. Sıkıntı yapma. Hayırlısını dile hep. Öpüyorum tatlım
Ay canım bende aynı pazartesiyi iple çekenlerden yani bende o gün inşallah keseyi görmeyi umut ediyorum şu günler bi geçse diye gün sayıyorum:))
Bende 2 gün önce öğrendim, cumartesi kan testi yaptırdım pozitif çıktı, bi kaç saat inanamadım, gebelik testi yanıltıcı olur diye, kan testide pozitif olunca artık ikna oldum, HCG değerim 1000,00 çıktı, sanırım daha çok yeni, Allah herkese nasip etsin, hamilelere sağlıklı çocuk hayırdlı doğum nasip etsin inşallah.
Şimdi ne sıklıkta kontrole gitmek gerekiyor, ben heyecandan doktora soramadım bile.
inş cnm ikimizde keseyi görürüz az kaldi yaaa birbirimizle paylaşalim sonucu:)) bu arada senin degerin kaçtı en son
benim degerim en son 750ydi oda gecen hafta pazartesi ozaman goremediler zaten bu pazartesi insallah gormeyi umut ediyorum seninki kacti ?
BENİm adet geçikmesinden 2 gün sonra 548 di hakkımızda hayırlısı ilk defa prtesi bakcaklar inş görünür bide aynı haftalik çikar bebişlerimiz senin en son adet tarihin ayın kaçiydi benim agustos 23 bide normal yolla dimi hamile kaldin
evet canim normal yolla hamile kaldim benim sat da 26 agustos cok yakin
benim gecen hafta baktilar aslinda ozaman 750ydi gorunmedi simdi tekrar bakicaklar iste ya sence dusukmu bu hcg den hic anlamiyorum birde benim bu ikinci hamileligim simdi 2 bucuk yasinda bi kizim var ben ona hamileyken hic hcgden fln haberim yoktu dogrusu ne zaman bi dis gebelik yasadim simdi takip etmeye basladim iste
senin pazartesi kacta randevun ?
yok ya benim kine göre gayet ii sewindim bir tane kızın warmiş benim ilk olacak we 11 gibi randewum ewe gelene kdr akşam olur yaş kaç bu arada
benim yasim 23 benimde randevum saat 2 de senin yas kac ?
benimde 23 bir buçuk yıl oldu ewleneli 5 ay düşünmdik 1 yıldır istiyoruz kısmet bügüneymiş sen erken baya ewlenmişin sanırım:))
inşllh o günleri görürüz ben izmirliyim ya sen sayfaya da kimsecklr ugramyoben 19 yasinda evlendim 6 ay sonra hamile kaldim iste simdide ikinciye hamileyim insallah saglikli sihhatle kucagimiza aliriz
bu arada nerdensin ?
inşllh o günleri görürüz ben izmirliyim ya sen sayfaya da kimsecklr ugramyo
Bende Antalyaliyim hemseriyiz o zaman :)ben evlenmeden once antalyada yasiyodum yani dogma buyume antalyaliyim ama esim yurtdisinda oldugu icin bende yurtdisina geldim simdi hollandadayim iste
birde ben sey sorcaktim mide bulantilarin basladimi cunku benim ilk hamileligimde 7. haftamda baslamisti ama tabi olmayabiliyoda
benim su an hic mide bulantim fln yok baslarmi onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?