ewet ayneen yaa çok sevindm adına alttan mı muane oldun karından mıbenimkide 5+6 haftalikmis ama benim hic bulantilarim olmuyo yaa(
bende 2 hafta sonra gitcem kalp atislarini duymaya ay birde bunu atlatalim Allahin izniyle artik rahat ederiz :))))
ewet ayneen yaa çok sevindm adına alttan mı muane oldun karından mı
bende bugün gittim doktora gelişmemiş süt yogurt et tüket ilişkiye girme dedi 6.haftanin içindeymiş kese gözüktü amabebek gelişmemiş 15 gün sonra tekrar gel dedi gidecegim umarim gelişir çok üzüldüm
ay canim uzme kendini lutfen doktorun dedigi gibi sut ic yogurt ye yada baska bi doktora daha git ben bu forumda cok okudum bazen sasirabiliyor doktorlar insallah mutlu haberlerini aliriz bol bol dua et canim bende senin icin dua edicem Rabbim yardimcin olsun
Bulantım olmuyo diye uzuluyomusun?? Sacmalama dua et olmasın ne kadar guzel .. kendimizden geçtik burda:)benimkide 5+6 haftalikmis ama benim hic bulantilarim olmuyo yaa(
bende 2 hafta sonra gitcem kalp atislarini duymaya ay birde bunu atlatalim Allahin izniyle artik rahat ederiz :))))
Belki gec dollenmustir canını sıkma doktorun tavsiyelerine uy ins bebegin gelişir..bende bugün gittim doktora gelişmemiş süt yogurt et tüket ilişkiye girme dedi 6.haftanin içindeymiş kese gözüktü amabebek gelişmemiş 15 gün sonra tekrar gel dedi gidecegim umarim gelişir çok üzüldüm
Bulantım olmuyo diye uzuluyomusun?? Sacmalama dua et olmasın ne kadar guzel .. kendimizden geçtik burda:)
ya aslinda biraz hamileligimi hissetmek istiyorum belkide cunku cok yemeye basladim su aralar asiri kilo alicam diye korkuyorum
Canim biz Çallı dayiz.Aslen burdur bucak kestel köyü annemlerin memleketi ama bende dogma büyüme antalyadaydim evlendim su an baska bir sehirdeyim.
kalp atışlarını vajinal ultrason ile duydunuz acaba yoksa normal ultrasonla mı
normal ultrasonla görduk canım :) sen duydunmu yada ne zamandı randevun?
kızlar 7. haftanın içindeyiz. bu hafta dr kontrolümüz var. en son 2 hafta önceydi kontrolümüz. daha kalp atışlarını görmedik, umarım bu hafta..
2 gündür aşırı karın ağrım var ve korkuyorum. yorum yapın nolur
kızlar 7. haftanın içindeyiz. bu hafta dr kontrolümüz var. en son 2 hafta önceydi kontrolümüz. daha kalp atışlarını görmedik, umarım bu hafta..
2 gündür aşırı karın ağrım var ve korkuyorum. yorum yapın nolur
Aaaaa kim acaba ama biz istanbulda değiliz. :)peki şimdi İstanbul da mı oturuyorsunuz? bir tanıdığım vardı aynı sizin memleketli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?