eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

bende bugün gittim doktora gelişmemiş süt yogurt et tüket ilişkiye girme dedi 6.haftanin içindeymiş kese gözüktü amabebek gelişmemiş 15 gün sonra tekrar gel dedi gidecegim umarim gelişir çok üzüldüm

ewet ayneen yaa çok sevindm adına alttan mı muane oldun karından mı

alttan muayene oldum saol bende cok sevincliyim baya bi mutluyum ayni zamanda senin adinada cok sevindim
ama seninkini erken vermis randevunu baya bi gun beklemiceksin yani ben 2 hafta beklicemm(
sen nasil muayene oldun alttanmi yoksa karindan mi

ay canim uzme kendini lutfen doktorun dedigi gibi sut ic yogurt ye yada baska bi doktora daha git ben bu forumda cok okudum bazen sasirabiliyor doktorlar insallah mutlu haberlerini aliriz bol bol dua et canim bende senin icin dua edicem Rabbim yardimcin olsun

Allah razi olsun dualariniz için yemek konusunda çok dikkatsizdim artik çok dikkat edecegim umarim hep beraber bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz

benimkide 5+6 haftalikmis ama benim hic bulantilarim olmuyo yaa(
bende 2 hafta sonra gitcem kalp atislarini duymaya ay birde bunu atlatalim Allahin izniyle artik rahat ederiz :))))
Bulantım olmuyo diye uzuluyomusun?? Sacmalama dua et olmasın ne kadar guzel .. kendimizden geçtik burda:)
Belki gec dollenmustir canını sıkma doktorun tavsiyelerine uy ins bebegin gelişir..

kızlar merhabalarrr...
ben de hamileyim 5 haftalık..karmakarışık duygular içindeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin.

teşekkür ederim sorumu cevapladığın için.ben erkeklerin klomen kullandığını bilmyodum doktor bana ilaç tedavisi kullandı klomen progestan glucophage kullandım ama ben sonra bitkisel çay ve kavanoz bal yedim o beni rahatlattı ve rahatsızlığım gitti artık günümde adet oluyorum aylardır.Eşime gelince onda bişe yok sandık benden dolayı bebeğimiz olmuyo sandım ama onun sperm sayısı 1.000.000 ve yüzde 90 hareketsiz ve spermlerde bozukluk var ama işte doktora derdimizi açmaya kalmadı tüp bebek yapalım dedi.6 ekimde adet olmam lazımdı ayın 8 i olmadım bilmiyom inşallah hamileyimdir de tüp bebeğe ihtiyaç kalmazz

bende bugun 5+3 hamileyim....cumartesii inşalahh duyarim kalp atıslarinii gerciii ben dahaaa bebegide göremedimm.........migdee bulantın oluyomuuuu

Günaydın Kızlar. Ben geçen hafta kasıklarımda ağrı olduğu için doktor kontrolümden önce doktoruma gitmek zorunda kaldm. şükürler olsun ki geçen cuma günü duyduk kalp atışlarını Allahım nasıl mucize bişey bu yaaa. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kalp atışlarını duyana kadar içimde yaşayan bir canlı olduğu anımsayamıyordum. Duydukdan sonra bir anne olucağımı daha da iyi anladm. :) çok güzel bir duyguymuş gerçekten kızlar. Ama hala kabızlık devam ediyor, bulantılarım Allaha şükür yok. :) Doktor riske atmamak için Progestan verdi. artık daha çok dikkat etmem lazımmış :)
Sizin hamileliğiniz nasıl gidiyor ?

kızlar 7. haftanın içindeyiz. bu hafta dr kontrolümüz var. en son 2 hafta önceydi kontrolümüz. daha kalp atışlarını görmedik, umarım bu hafta..
2 gündür aşırı karın ağrım var ve korkuyorum. yorum yapın nolur

normal ultrasonla görduk canım :) sen duydunmu yada ne zamandı randevun?

ayyy ne güzelcanım benim cumartesiydi sadece keseye baktık acaba kalp atışlarını da duyarmıydık diye sormuştum günler yakın gibi geldi de neyse Rabbim hayırlısını versin bayramdan sonra tekrar gidicem inşallah o zaman artık

öncelikle hayırla kucağına alırsın inşallah bebişini:) 7. haftada kalp atışlarını duyanlar var sende duyabilirsin ama niye korktuğunu anlamadım:44: karın ağrıları bel ağrıları hamileliktendir önemli olan kanamanın olmaması diye biliyorum, içini ferah tut güzel düşünelim güzel olsun dimi

Canım benm de karın özellikle kasıklarım çok ağrıyodu geçen hafta. doktor bişey demedi ama ayaklarını sıcak tut ben su bi kaç gündür sıcak tutuyorm ağrılarım kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…