merhaba kızlar 6+1 günlük hamileyim son adet tarihim 7 ağustos bundan 10 gün önce doktora gittim kesem 4 mm di dün tekrar kese kontrolumuz vardı kesem 13mm olmuş doktorum bebeği göremediğini kesenin arkasında kan oluşmuş dedi geçen sene düşük yapmıştım tekrar aynı şeyleri yaşıyor olacağımdan dün o kadar ağladım üzüldüm ki sonra eşim dedi başka bir doktora daha gidelim belki makinası eskidir falan die .... neyşe akşam üzeri gittik özel bir hastaneye doktor herşeyin yolunda olduğunu döyledi hatta inanrmısınız bebeğin kalp atışlarını bile gösterdi küçücükdü ama göründü eşim dahi gördü daha çok yeni dedi dünyalar benim oldu çok şaşkındım mutluluktan ölcektim3 yaşında bir oğlum var ALLAH yar ve yardımcımız olsun arkadaşlar bebeklerimizi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsinmerhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katılıyorum.dün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.Allahım isteyen herkese nasip etsin.tarifsiz bir mutluluktu.
Ay canım cok gecmis olsun doktorlar da insanı mahvediyolar ya..neyse bebisin senleymis bak:)merhaba kızlar 6+1 günlük hamileyim son adet tarihim 7 ağustos bundan 10 gün önce doktora gittim kesem 4 mm di dün tekrar kese kontrolumuz vardı kesem 13mm olmuş doktorum bebeği göremediğini kesenin arkasında kan oluşmuş dedi geçen sene düşük yapmıştım tekrar aynı şeyleri yaşıyor olacağımdan dün o kadar ağladım üzüldüm ki sonra eşim dedi başka bir doktora daha gidelim belki makinası eskidir falan die .... neyşe akşam üzeri gittik özel bir hastaneye doktor herşeyin yolunda olduğunu döyledi hatta inanrmısınız bebeğin kalp atışlarını bile gösterdi küçücükdü ama göründü eşim dahi gördü daha çok yeni dedi dünyalar benim oldu çok şaşkındım mutluluktan ölcektim3 yaşında bir oğlum var ALLAH yar ve yardımcımız olsun arkadaşlar bebeklerimizi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
Ay canım cok gecmis olsun doktorlar da insanı mahvediyolar ya..neyse bebisin senleymis bak:)
Az once hamıle oldugumu test sayesınde ogrendım ve suan cok aglıyorum cok karısık bır duygu ıcerısındeyım...
Soktayım ne yapacagımı bılemıyorum
teşekkür ederim.evet normal yolla oldu çok şükür ama maysta ameliyat olmustm onun çok etkisi oldu.iyiki ameilyat olmusum...Tebrikler, Allah tamamına erdirsin inşallahRezerv azalmasına rağmen normal yolla mı hamile kaldın, maşallah
kızlar merhabalar bir şey sorucam ben enson 21 ağustosta adet gördüm 13 eylülde kahverengi ve pembe lekem oldu taki düne kadar devam eti 1 pet dolmuştur yani 19 eylülde adet olmam gerekiyordu olmadım öyle adet gebelik belirtiside yok ne yapıcam bilmiyorum umutsuzum doğrusu ben 2012.10 temmuzda evlendim 4 ay korunduk sonra korunmayı bıraktık ama hala bebiş yok allahım sabır versin sizce gebelik ihtimaili varmı? kis midir yoksa çok korkuyorum ya ne zormuş hamile kalmak
Kan tahlılı yaptırdınmı Havva ?
hayırlı olsun cnm allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hayır cnm yaptırmadım eşim hayır diyor bekliyelim diyip duruyor meraktan ölücem
canım benim tebrik ederim allahım analı babalı büyütün yavrunuzu eşine söyledin mi peki ? yoksa süpriz mi yapıcan ?
Amın canım cok sagol Allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın....
Evet soyledım aglayarak telefonda soyledım :90: Zaten ogrendım saatlerce agladım neden bılmıyorumm esım de o kadar mutlu oldu kı hemen eve geldı sarıldık bırbırımıze doktora gıttık kan testıme bakıldı daha 3 haftalık
Allah herkese nasıp etsın bu duyguyu dılerım
Kizlar bugun ben de net olarak hamile oldugumu ogrendim.. Darisi istiyenlerin basinaaaa :))
Canııımmmm çoook sevindiiiimmmm yaaa
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?