eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

hayırlı olsun canım,aklına kötü şey getirme.Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin.Biz de perşembe günü gideceğiz doktora kısmetse.inşallah her şey yolundadır.

merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katılıyorum.dün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.Allahım isteyen herkese nasip etsin.tarifsiz bir mutluluktu.
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
Ay canım cok gecmis olsun doktorlar da insanı mahvediyolar ya..neyse bebisin senleymis bak:)

Az once hamıle oldugumu test sayesınde ogrendım ve suan cok aglıyorum cok karısık bır duygu ıcerısındeyım...
Soktayım ne yapacagımı bılemıyorum

Az once hamıle oldugumu test sayesınde ogrendım ve suan cok aglıyorum cok karısık bır duygu ıcerısındeyım...
Soktayım ne yapacagımı bılemıyorum

canım benim tebrik ederim allahım analı babalı büyütün yavrunuzu eşine söyledin mi peki ? yoksa süpriz mi yapıcan ?

kızlar merhabalar bir şey sorucam ben enson 21 ağustosta adet gördüm 13 eylülde kahverengi ve pembe lekem oldu taki düne kadar devam eti 1 pet dolmuştur yani 19 eylülde adet olmam gerekiyordu olmadım öyle adet gebelik belirtiside yok ne yapıcam bilmiyorum umutsuzum doğrusu ben 2012.10 temmuzda evlendim 4 ay korunduk sonra korunmayı bıraktık ama hala bebiş yok allahım sabır versin sizce gebelik ihtimaili varmı? kis midir yoksa çok korkuyorum ya ne zormuş hamile kalmak

Selamım kızlar bende bu torpige dahil oldum :)) Çarşamba günü adetım geçıkmeden idrar testı aldım pozitif çıktı,kalbim duracak zannettım heyecandan.Hemen doktora kan tahlılılene koştum tabi beta hsg 680 çıktı hadisi gözüm aydın ultrasondan göremedik tabın haliyle daha 4haftalık çünkü. Hepimize sağlıklı kucağımıza almak nasip olsun...

Kan tahlılı yaptırdınmı Havva ?

Kan tahlılı yaptırdınmı Havva ?

hayırlı olsun cnm allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hayır cnm yaptırmadım eşim hayır diyor bekliyelim diyip duruyor meraktan ölücem

hayırlı olsun cnm allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hayır cnm yaptırmadım eşim hayır diyor bekliyelim diyip duruyor meraktan ölücem

Çok teşekkür ederim sanada nasip olur hiç takma kafana bılıyorum en zoru beklemek zaten ama azıcık daha sabret ozaman,eğer regl olmazsan 2 3 güne kan tahlılı yaptırırsın.

sağol tatlım bekliyelim bakalım ne olacak

Merhaba arkadaşlar, ben de 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim, forumu da uzun zamandır takip ediyordum ama üyelik açıp, ilk mesajım da bu şekilde olacakmış :)Kendi hesaplamama göre sanırım 25günlük :) doktor çok küçük olduğu için göremiyoruz dedi ultrosonda.15 gün sonra net olarak görebilecekmişisiz :) Allah'ım dileğen herkese nasip etsin... :)

canım benim tebrik ederim allahım analı babalı büyütün yavrunuzu eşine söyledin mi peki ? yoksa süpriz mi yapıcan ?

Amın canım cok sagol Allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın....
Evet soyledım aglayarak telefonda soyledım :90: Zaten ogrendım saatlerce agladım neden bılmıyorumm esım de o kadar mutlu oldu kı hemen eve geldı sarıldık bırbırımıze doktora gıttık kan testıme bakıldı daha 3 haftalık
Allah herkese nasıp etsın bu duyguyu dılerım

Canııımmmm çoook sevindiiiimmmm yaaa
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…