eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

kızlarrrr park yatak secımınde kararsız kaldım sızler aldınızmıı onerılerınız neler?

slm ben park yatak almadım normal yanımda uyutmak için 3 4 ay yatacağı beşik ve odasınada büyük beşikle dolap aldım.En kullanışlısını genış olanını tercıh et bence.

Şekerımm napıyosun sesın çıkmıyo,gerçi bende öyle :)) bu aralar uyku yok bana sanada oluyomu yaa çokmu erken başladı anlamadımki dün gece 2 den 6 ya kadar uyutmadı benı eşek sıpası tepiş tepiş.

selam cnm evet bende bu kız nerelerde dıyodum:) valal ben hastalıkla uğraşıyorum cnmm halen.. kahrolsası öksürük gecmedi gitti.. tekrar başka dr gıttım ilaç vermedi bu sefer..kendı kendıme ıyıleşecekmısım.. ayaktayım ieş gidip gelıyorum ama öksürük ve gıcık tuttumu boşluklarıma kasıklarıma kadar sancı vuruyor.. benım oğlande senın gıbı hareketli cnmm geceleri harektli oldupu zamanlr da oluyor.. benmde uykum kaçıyor uyuyamıyorum bazen... ama her gece değil tabi.. erkekler bıraz daha mı kuduruk ne :)) doğum sonrasına alıştırma devresı yaşatyrlar sanırsam :))) gecen gun kntroleumz vardı çok şkr herşey yolunda 3 hafta sonra gel dedı.. 1600gr olmus yuppi teyzesi :))
senın hazırlıklar ne alemde ben bebek eşyalrını bıtırdım sayılır ama bebek şekeri bakıyorum şimdi hazırmı alsam kendım mı yapsam evde dıye.. sen aldınmı şekeri ve diğer süsleme eşyalarını...
eeee tabıkı kendımıze de alınacaklar var pijama tkımı vs .... hem hastaene hem ev için...

oyy yuppı teyzesi onu yesın yaa maşallah ıyı kılo almış,benım kontrolde 29 martta bakalım benımkı ne kadar olmuş olucak.Kız ben bıle hala öksürüyorum bronşlarımız dolmuş heralde e sen bıde çalışıyosun yoruluyosun be tatlım istedığın gıbı dınlenemıyosun hıç aynen yaa alıştırmayı yapıyolar bızımkıler tepişerek :)) benımde herşeyım bıttı bı bebek arabası kaldı bıde gezmelık 2 3 takım bışey almak ıstıyorum.Bebek şekerıne bakıyorum arada sırada ama almadım daha süs fılanda, amannn hazır al gıtsın ne uğraşcan boşver.En son kendımızede pijama takımı emzırme sütyeni bıde hafıf korseli doncuklar aldımı tamamdır :)) göbeklerımızı toparlasın azcık dımı yani....

gunaydın canımmmm:))) evet yaa kolay kolay gecmıyor valla.. hatta hıc gecmıcekmıs gıbıme gelıor bu öksuruk senınde 29 marta kadar oooooo kocaman olur kız :) ben bebek arabası ılk etapta almıcam cnm bıraz buyusun sonra ıhtıyac olursa almayı dusunuyoruz.. evet bebek şekeri vs suslemeler o kdr cok var kı nette allahım karar vermek zok zor olacak.. bır gun çarşıyada gıdıp gezmek lazım.. :)) vakıt daraldıkca bana heycan basıyor yaa :))
ya bıde ne dıcem sana benım oğlus bazen hareket ederken baskı yapıyor aşağıya doğru hafıf sancı lar hıssedıyorum arada ama gelıp gecıcı sende dee oluyomu ? cok sert hareketler yapıyor akşamları genelde ondan mı oluyor acaba anlamadım ki, dun akşam mesela gene oldu :)

şekerımm nasılsın,nasıl gıdıyo az kaldı kız heycan banada basıyo arada çok düşününce.Benımde karnım kasılıyo sürekli taş gıbı oluyo 20 sanıye fılan sonra geçiyo normal ama olması doğum yaklaştıkça.Aşağıya doğru baskı yaptığında rahmıne denk gelıyo sancı oyüzden tatlım,bızımkıler kuduruk anacım bı tekme atıyo maşallah ayaklarını görüyoruz 10 gündür resmen eşimle

selam ttalım ıyyımmm sen nasılsınnn bakalım evet yaa şaka maka az kaldı valla gunler gecıyor ctesı bende kontrole gdıcyoum senınde var sanırsam 29 martta dımı? ben calışıyorum ya rapor alıcam dr.dan raporum başlasın dıye.. gelebıldığım yere kadar gelıcem ama işyerıne..

sen naptn hazırlıkları bıtırdın mı cnm? ben bebek eşyalarını bıtrdım gıbı işte diğer ayrıntılar var bebek şekeri süslemeleri bide kendıme daha alışverıs yapamadım canm..

bende ıyıyım canım ne olsun aynen devam,bende cumartesi gıdıyorum bakalım özledım oğlumu valla.Doğumdan sonra kullanırsın hakkını enazından gıdebıldığın kadar gıt,rahatmısın ağırlaşma oldumu hıç vücudunda? bende önümüzdeki hafta yıkayıp ütüleyıp yerleştırıyım herşeyı dıyorum,odaya perdeyle halı bakıyorum bu aralar uygun bişeyler.Bebek şekerının üstüne çok düşmedım enson karar verırım ona artık,bende kendıme bişey almadım daha son ay alırız artık dobiş göbeklerımıze :))))

tatlımmm nabersınn gıttınmı bugün doktora aldınmı raporunu? bende gıttım oğluşumu gördüm 2 kılo 28 gram boyuda 44 cm olmuş baya büyümüş kız :)) karnımın kasılmalarını sordum,yalancı doğum sancıları onlar korkma dedi ama artık çok fazla iş yapma dengene dıkkat et fılan dedi.65.5 kılo olmuşum bu arada sen kaç kılo oldun kız?

selam cnmmm gunaydınnnn maşşalah oğluusna canımmm :))) bende gıttım bızım oğlanlar bır gııdyorlar sanırım benmkde 2100 e yakın dedı dr kılosu :) buyumusler tabı kız her gecen gun kılo alıyolar canım :) ben 74 kılo olmusum cnm 14 kılo aldım yani :)) ama göurnurde kımse ınanmıyor nedense :) almamıssın fazla fln dıyolar cok şkr öle hamılelık şişkınliği yok.. sen kaç kılo aldın toplamda? benım kılo alımım yavaşladı zaten.. sanırım 76 yla fln kapatırım dıye dusunuyorum.. evet bende sordum cnmm yalancı doğum sancıları dedı dr. yanlız dıkkat et devamı gelırse önemli dedi benm gelıp gecıcı oluyor.. raporumu bugun gıdıp alıcam cnm ptesı gel dedı dr gunum bugun doluyor dıye.. kısmetse nısan sonuna kadar ieş gelırım sonra evde dınlenırım doğuma kadar 38-40 arası genelde doğum beklıyoruz dedı benmde 14-28 mayıs tarıhler arası gunverdı dr. aman erken olmasın da 40 haftayı dolduralım ole gelsın oğlanlar hayırlsıyla..

ben de ıs yapmıyoru pek ama dun cok ıs yaptım evde hemen belım ağrıdı bugn zor kalktım sabah.. temzlık yaptım evde mutfakla uğraştım

kızlarrrr park yatak secımınde kararsız kaldım sızler aldınızmıı onerılerınız neler?

canım ben 60x120 aldım, çocuklar boy atıyo sonuçta diye geniş almadım
eşya koyma gözleri olmasına dikkat ettim.

Aynen kız bizim oglanlar aynı gidiyo,bu hafta sonu yatak perde sipariş ettik dolaştık bugünde temizlik yaptım mort oldum yani iş yapmayın diolarda kim yapıcak bizim işleri acaba bizdn başka ) bende toplamda 10.5 kilo almışım 11 de işte.Peynir ekmektendir oda :) demekki vücudun kaldırmış kiloyu ne güzel işte.Benimde çok belli degil ama agırlaştıgını hissedio insan artık.15 mayıstan sonra beklemedeyiz desene ikimizde.İnş.iyi olursunda rahat gidip gelirsin işe ay sonuna kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

emresss kuşum nerelerdesın? günler geçip gıdıyo kız 15-20 mayıs arası doğum dedı doktor bugün sona yaklaştık kontrol vardıda bugün 2250 olmuş oğlan.Bebek şekerı işini naptın karar verdınmı? ben küçük şişelerden aldım mantar kapaklı içine renkli şeker doldurucam,kurdela ve mavi uğur böceğiyle süslicem,kendım yapıyım dedım.Artık daha çabuk yoruluyorum sende öylemısın?

SELAM CNMMM gunaydınnnn,,, ıyımm sen nasılsınnn evet bende artık cok yoruluyorum yuppimm ( hafta sonu mısfr ağırladım ama gel bana sor gece apış aram bacaklarım sızlayıp durdu.. alt tarafı yemek yaptım sadece yoruldum ( bundan sonra zor zamanlarımız.. bebek şekerini ben hazır aldım cnm kemeraltından, bayada uygun fıyata denk geldı o mantar sıselerden istemiştim aslında bende ama hazır alayım dedım.. benm fazla vaktım yok cnm hala işe gidip gelıyorum.. bu ay sonuna kadar da çalışlıcam.. eksıkler ufak tefek var bebek kremlerını aldım gecen hafta netten sebamet set olarak.. kendıme göğüs ucu kremı aldım ama daha başalamdım.. suanda kendımle ılgılı olanlar kaldı sadece lahusa pijamlarına bakıyorum şık olanlardan ama cok phalı bı hafta sonu carsıya cıkıp bunlarıda halettım mı tamamdır.. henuz hastane cantası vs hazırlamadım sen hazırlandınmı? doğum tarıhı neye göre verdı dr. normal mı sezeryanmı olcak bellımı canım? bızımkıler bırz erkenmı gelıcek ne..

tosun pasaya maşallah.. kg ları ıyı gıdıypr ıyı bakıyoruz valla.. benm iştahım yerınde bu ara.. 14 kılo aldım valla.

bende ıyıyım arkadaşım yuvarlanıp gıdıyoruz,çok ayakta kalınca yorulunuyo valla benımde yarın mısafırım var gözümde büyüyo yemek yapmak,yemek deyıp geçme yani gene kaç saat mutfaktan çıkmamışındır kur kaldır servıs yap.Bende pişik kremını sabemet kremle şampuanı chıcco aldım,eksik bıtmezki daha anacım benımde var ufak tefek yani.Lohusa pıjamaları çok pahalı aynen hıç gerek yok okadar para vermeye yani bende geçen hafta baktım normal pijama gecelık ama kısa kollularda tam sezon açılmamış çeşit yoktu,Bırer tane emzırme sütyenı,atletı,2tanede çamaşır aldım denemek amaçlı olurmu olmazmı bılemedım çünkü 3 4 tane daha külot almak lazım ne olur ne olmaz.Çanta hazırlamadım bende daha her hafta yıkayıp ütüleyım yerleştırıyım dıyorum kalıyo öyle üşengeçlıkten :)) sezeryanda olsa normalde olsa epidural istıyorum bayılıp o güzel anı kaçırmak istemıyorum,daha belli değil nasıl olucağı 15 gün sonra gıdıcez tekrar bakalım.Senın bellı oldumu,normalmi sezeyanmı istıyosun?

hadı hayırlısı bakalım canm aynen bende her ne olursa olsun o anları yaşamak ıstıyorum, zaten genel ansteziyle sezeryanı pe jyapmıyolar bıldığım kadarıyla.. benmde bellı değil cnm normal mı sezeryanmı olcağı.. son haftalar bellı olcak eğer bı engelımz olmassa tabı bırde ben kan sulandırıcı ığne kullnadığımdan ığneyı yenı yapmamaış olmam lazımmış iğnenın üzerinden gecen zamanda önemli.. ben normal ıstıyoruma ama zezeryan olcakmıısm gıbı gelıyor, kan pıhtılaşma sorunum oldupu ıcın. bilmiyorum doktorum her ıkısı de olabılır dedı bı engel yok sımdılık ama kısmet canım napalım hayırlısı benım tek susuncem cocuğumla bırlıkte sağ salim kurtulmak.. bende hafıften artık canta vs hazırlamak ıstyrum bugun 33 bıttı yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz ee bırde 38 de falan olursa kaldı surda yaklaşık 1 ay :) yıkayıp utulemek lazım yavaş yavaş. ben ay sonuna kadr çalışacağım ıcın bakalım bunları belkıde izne ayrılınca yaparım..

kızzz nerelerdesın gene kayboldun :)) ben bebışın eşyalarını yıkadım ütüledım sonunda,bugünde bezle ıslak mendıl aldık herşey tamam bı çanta hazırlanıcak.Pijama takımlarına baktım fıyatlar uçmuş anacım ya en uygunu bıle 40-50 liradan başlıyo bıde hıç güzel model bulamadım kendımce,gecelerı nöbete kalkıyorum 1 haftadır sonra uyuma çabası.Senın uyku düzenın nasıl bı değişiklik varmı? mıdem hafıf yanmaya başladı bu aralar gavıscon verdı doktor,bıde 3 gündür şeyım ağrıyo resmen çatı ağrısıymış :26: varmı sende ağrı kız? işe gıdıp geiyosun dımı hala.

gunaydın kız ben buralardayım anacım senden cvp gelmeyınce bende hatun gırmıyor hazırlık telaşlarından dıyodum :)) ben ıyıyım cnm evet işe glip gıdıyorum ay sonuna kadar.. şurda 2 haftam daha var. ohh maşallah cnm hersyı hazır etmıssın ben kalan eksıklerımı ızıne cıkınca halledıcem yıkma utuleme işleri, pijama vs kalan eksıkleri için de bı gun çarşıya cıkıcam.. ee bıde ev komple temızlık yapıldmı tamamdır.. pijamalar öle valla cok pahalı bende nasıl bişi alırım bılmıyorum beğendıklerim 250tl bakcaz artık sade ve sık bısı alırım hastane ıcın mevlıt ıcın.. geceleri bende uyanıyorum cnm her gece olmasada uykum kacıyor evet 2 saat yuvarlanıyorum yatakta sonra da işe gel genelde 4 -5 gıbı uyanıp bıdaha uyuyamıyorum cnm.. ama her gece değil.. mıde yanması ahh ahh sorma hemde nasıl yanıyor bopazıma kadar kusmak gelıyor hatta arada kusuyorum mıde yanmasından cok berbat bısey o.. çatı ağrısı bende 1 aydır var cnm neden bılmıyorum özellıkle de gece oluyor bende wc kalkıyorum nasıl acıyor kalkınca.. kasılmalarım oluyor cok arada sancılar gelıp gıdıyor anlık telaş uyapıyorum gelıyomu yoksa dıye hehhe ama kısa suruyor ..

bu arada bugun randevumz var bakalım öğlen 2 de :) 3 haftadr görmedım oğluşumu merk edıyorum.. doğumla ılgılı bısı dıcekmı bakalım.. haberleri sana yazarım cnm. sen ne zaman gırtın en son kontrole kaç haftada bır cağırdı senı?

Bende çok gırmıyorum foruma bışey yapasım gelmıyo zaten hep yatasım var :)) 2 haftan çabucak geçer inşallahta işlerını halledersın,temızlık işinide ay başı halledıyım dıyorum temızlıkçi çağırıp halıları fılan göndercem aamannn bıton iş gözümde büyüyo valla.Son bı haftadır her gece ayaktayım ben yaa 2 3 gıbı uyanıp sabah 6ya 7 ye kadar hortluyorum.Mıden için bişey vermedı doktor? gavısconu dün içtım ilk defa hemencık kestı benımkını,sende sor bi.Banımde kasılmam çok hatta sokaktaykende oluyo yürürken duruyorum mal gıbı 5 dkka :)) kontrol yarın bızımde bakalım oğluşlar ne durumda.enson 2 hafta önce gıtmiştım bende bundan sonra daha sık çağırıcam dedı bakalım.Oğlunu görünce haber et hemen bana annesiii yerlerı daraldı artık çıkmak istıyolar.

selam cnmmm dr.kontrolünden geldım şimdi cok şkr hersey yolunda 3050kg olmuş bızım paşa.. 2 hafta önden gıdıyormus cnm kan verdım şeker yükselmesi vs varmı dıye ırı bebeklerde oluyormuş genelde her ıhıtmale karsı bakalım dedı dr. tahmnnı doğum tarıhımız mayıs 10 u gıbı görünüyor canım. bana erken gıbı geldı ama bılmıorum haftaya tekrar gıdıcem bakalım hnayırlsı .. cok heycanlıyım.. yetısemıcem gıbı gelior halen.. ( daha ıkı hafta ısyerındeyım myıs ılk haftası olursa nasıl yetısıcem ben:18::18::18::18:

anlıycan benı telaş sardı bıanda.. catı muayenesı yapmadı, ama erken doğum rıskı vs de yok ultrasından ölçtü cnm.. cok hrktlıydı parmağını emıp durdu :))

nst cekıldım 1 kez sancım cıktı .. yarın kan sonucmu alıcam.. haftaya da tekrar kontrol işte böyle canım. bizim paşa cok durmucak gıbı hemen hazırlıkları bıtrmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…