Yanlış söylemişler benim de 3-4 gun sol kasığım ağrıdı meger bebeklerim tutuluyormuş plesenta oluşmaya başlıyormuş telaş etme herkes yasiyo bunu:) hayırlı olsun bebeğin :)Kızlar bana şans dileyin hamile olduğumu öğrendim fakat doktora gitmedim daha erken diye sol kasığımda sızı şeklinde ağrılar oldu bacağımıda sızlatmaya başlayınca dayanamadım bugün doktora gidecem Son adet tarihim 10 ağustostu ilk kan testi değerlerim 227,09 civarıydı sonra arttımı bakmadım doktora gideceğim için .. Ama kasık ağrısı düşüğe delalet dediler korktum ...
Rabbim inşallah meleğimizi bize bağışlar .. İnşallah bir sorun yoktur ..
Hayirli olsun canim Bende gecen hafta gordum keseyi haftaya gidip pit pit larını duyacaz ins :)merhaba kızlar c.tesi doktora gittik 5+2 di üstten muayene etti ve kesemizi gördük 7,20 mm cik bir keseydi 2 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah bebeğimizi ve kalp atışlarını göreceğiz. Doktor bu hafta keseyi görmemiz gerekiyordu gördük herşey yolunda 2 hafta sonrada kan tahlili felanda isteyecekmiş tam kan sayımı olması lazım
Siteye yeni üye olduğum için öncelikle herkese selam...
Ben de 7 Eylül günü 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim, yarın tekrar kontrole gideceğim. Umarım 9 ay hepimiz için güzel geçer
merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp doktora gittik eşimle ilk beta hcg değerim 6 eylülde 141.67 çıkmıştı.. bugün 14 eylül ve kan değerim 7821. çıktı doktor artık çok güzel ultrosonla bi bakalım kese oluşmuş mu dedi karnımdan baktığında göremedi vajinal ultrosonla baktığında gördük kesemizi çok şükür.. ama bebeği göremedik :/ 10 gün sonra tekrar gel dedi bebeği görelim hem kalp atışlarını duyalım hem bakalım kesenin içine mi yoksa dışına mı tutunmuş dedi orda birazz moralim bozuldu şimdi kafamda ya kesenin içinde değilde dışında görünürse bebek dış gebelikten korkuyom yaa sizler ne düşünyosunuz en son dedikleri moralimi bozdu doktorun benim gibi olan varmı aranızda ://
not.. son regl tarihim 6 ağustosdu... doktor 5 haftalık hamilesin dedi bugün..
korkma canım bebiş 6-7 haftalıkken görülür zaten :) betan gayet güzel hayırlı olsun :)
Selam kızlarson adet tarihim 15 ağustosdu cumartesi idrar testi yaptım pozitif çıktı. yarın için doktordan randevu aldm inş. kan testimde pozitif çıkar. şans dileğinnnnnnnn
son reglim 3 gün gecikince eşim akşam geç saatte gidip eczaneden test aldı , sabah yaptım, çift çizgiyi gördüm, yarın hastaneye gidip kan testi yaptırana kadar kimseye söylememeye karar verdik ama ben bütün dünyaya haykırmak istiyorum. Allah'ım nasip ederse ilk çocuğumuz olacak.
Hayırlısı olsun tatlım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)kızlar bnde bgn hamile olduğumu öğrendim,İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
tatlım benımde 15 agustostu bugun ıdrar tahlılımde pozitif cıktı sonra dr a gıttım ulturasanda gorunmedı ve alttan baktı yıne gorunmedı dr yok dedı yıkıldım hemen kan yaptırdım kanda 328 cıktı.sımdı de dr alttam baktı dıye korkuyorum.kese olusmamıs henuz anlayamadım14 aydır beklıyorum ben
bende 4 gün geciktikten sonra test yaptım direk 1dk bile geçmeden çift çizgi çıktı.eşim geç saatte eve geldi ona söyledim bana inanmadı daha doğrusu kime dediysem inanmadıertesi gün kan testi yaptım 4.5 haftalık hamileyim benimde ilk bebeğim Allah nasip ederse şimdiden Allah sağlıklı doğmalarını nasip etsin
tatlım benımde 15 agustostu bugun ıdrar tahlılımde pozitif cıktı sonra dr a gıttım ulturasanda gorunmedı ve alttan baktı yıne gorunmedı dr yok dedı yıkıldım hemen kan yaptırdım kanda 328 cıktı.sımdı de dr alttam baktı dıye korkuyorum.kese olusmamıs henuz anlayamadım14 aydır beklıyorum ben
kızlar bnde bgn hamile olduğumu öğrendim,İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?