eylül 2013'te hamile olduğunu öğrenenler

iyi akşamlar bende yeni üye :) 3 yaşında oğlum var ikinci bebeğime hamileyim

son adet tarihim 7 ağustos. benim adetime 1 hafta kala mide bulantısı ile uyandım bazı belirtiler vardı zaten, evde geçen aylardan kalan son testi yaptım hemen çift çizgi çıktı çok şaşırdım bu kadar erken çıkmasına akşam eşim gelince kan da gebeliğe baktırdım değerim 217 di 4 gün sonra değerim 1085 olmuştu adetimde 3gün geçikince hastaneye gittim ultrasonda küçük bir kese göründü 3.75mm 5+1 di
Geçen sene 8 haftalıkken düşük yaptım çok korkuyorum perşembe günü kese kontrolü var inşallah herşey yolundadır. Rabbim hepimizin yar ve yardımcı olsun ... bebeklerimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip eder inş.

merhabalar benimde sat 16 ağustos idi 4 gün gecikince önce predictor ile evde test yaptım ancak ikinci çizgi silik çıkınca aynı gün . kadındoğumcumdan randevu aldım ve uterus normalden iri ve rahim duvarın da kalın, kanda bakalım dedi. cuma günkü b hcg değerim 650 çıktı. çarşamba günü görmemiz gerekir keseyi çarşamba günü gel dedi:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar iki gündür test yapıyorum ama bişey anlayamadım yarın kan testi yaptırıcam müjdeyi veririm ben de inşallah ..

Kızlar bana şans dileyin hamile olduğumu öğrendim fakat doktora gitmedim daha erken diye sol kasığımda sızı şeklinde ağrılar oldu bacağımıda sızlatmaya başlayınca dayanamadım bugün doktora gidecem Son adet tarihim 10 ağustostu ilk kan testi değerlerim 227,09 civarıydı sonra arttımı bakmadım doktora gideceğim için .. Ama kasık ağrısı düşüğe delalet dediler korktum ...

Rabbim inşallah meleğimizi bize bağışlar .. İnşallah bir sorun yoktur ..

merhaba kızlar c.tesi doktora gittik 5+2 di üstten muayene etti ve kesemizi gördük 7,20 mm cik bir keseydi 2 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah bebeğimizi ve kalp atışlarını göreceğiz. Doktor bu hafta keseyi görmemiz gerekiyordu gördük herşey yolunda 2 hafta sonrada kan tahlili felanda isteyecekmiş tam kan sayımı olması lazım

Siteye yeni üye olduğum için öncelikle herkese selam...
Ben de 7 Eylül günü 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim, yarın tekrar kontrole gideceğim. Umarım 9 ay hepimiz için güzel geçer

Yanlış söylemişler benim de 3-4 gun sol kasığım ağrıdı meger bebeklerim tutuluyormuş plesenta oluşmaya başlıyormuş telaş etme herkes yasiyo bunu:) hayırlı olsun bebeğin :)
Hayirli olsun canim Bende gecen hafta gordum keseyi haftaya gidip pit pit larını duyacaz ins :)
Siteye yeni üye olduğum için öncelikle herkese selam...
Ben de 7 Eylül günü 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim, yarın tekrar kontrole gideceğim. Umarım 9 ay hepimiz için güzel geçer

Hayırlı oldun canım ins sorunsuz hamilelikler geçiririz :))

korkma canım bebiş 6-7 haftalıkken görülür zaten :) betan gayet güzel hayırlı olsun :)

Selam kızlar son adet tarihim 15 ağustosdu cumartesi idrar testi yaptım pozitif çıktı. yarın için doktordan randevu aldm inş. kan testimde pozitif çıkar. şans dileğinnnnnnnn

kızlar bnde bgn hamile olduğumu öğrendim,İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Ben yarın tekrar doktora gideceğim hcg ölçtüreceğim. keseye de bakılır çok heyecanlıyım çok yoruluyorum bugün okul da başladı bütün gün oğlumla okuldaydım çok yoruldum eve gelip hemen uyumuşum birden bire uyku bastırıyor çok fena.

Selam kızlar son adet tarihim 15 ağustosdu cumartesi idrar testi yaptım pozitif çıktı. yarın için doktordan randevu aldm inş. kan testimde pozitif çıkar. şans dileğinnnnnnnn

tatlım benımde 15 agustostu bugun ıdrar tahlılımde pozitif cıktı sonra dr a gıttım ulturasanda gorunmedı ve alttan baktı yıne gorunmedı dr yok dedı yıkıldım hemen kan yaptırdım kanda 328 cıktı.sımdı de dr alttam baktı dıye korkuyorum.kese olusmamıs henuz anlayamadım 14 aydır beklıyorum ben

bende 4 gün geciktikten sonra test yaptım direk 1dk bile geçmeden çift çizgi çıktı.eşim geç saatte eve geldi ona söyledim bana inanmadı daha doğrusu kime dediysem inanmadı ertesi gün kan testi yaptım 4.5 haftalık hamileyim benimde ilk bebeğim Allah nasip ederse şimdiden Allah sağlıklı doğmalarını nasip etsin

kızlar bnde bgn hamile olduğumu öğrendim,İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Hayırlısı olsun tatlım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Canım hayırlısı. sen tekrar başka doktora git istersen değerin yüksek neden gözükmüyo acaba :s Ben şimdi geliyorum doktordan bnm pıtırcık ultrasyonda gösterdi kendni kan tahlili bile olmadm doktor 20 gün sonra gel yine dedi

Hayırlısı olsn canım sana da Allahım kucağımıza almayı nasip etsin :)

Canım senin belki geç döllenme olmuş olabilir 328 de kese görünmez zaten daha cok yeni demektir.. 5 -6. Haftada görünür kese.. 2 gun sonra bi test daha yap degerin yukselecek mi? ve birde 10 gun sonra istersen yine doktora git..eger hamileysen kese görünür

Alttan bakmada problem yok canım kafandan çıkar onu
benim Dr um ünlü bir Prof hemde aile dostumuz oda bana alttan baktı zararı olsa bakmazdi :)

Hayırlısı olsn canım sana da Allahım kucağımıza almayı nasip etsin :)[/QUOTE]

Allah razı olsun cümlemize inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…