Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KIZLAR ASILAMA ORTALAMA NE KADAR TUTUYOR DEVLET KARSILAR MI YOKSA OZEL MI

Ne y

Ne yaptın canım testi tekrarkadınız mı. 17. Günü beklemeye ne gerek varmış acaba. 2 gün sonra iki katına çıkıyorsa normaldir. Kolay mı 5 gün beklemek,
ilgilendiğin için teşekkür ederim canım çok sağol test sonuçlarımı yazayım sırasıyla;
12. gün : 35,83 ve 14.gün küçük bir kere gelen bi kanamam oldu
17.gün : 63,10
19.gün :152,19
ilk test sonucunda kimyasal olabilir denildi 2.sinde % 60 yeter gibi 3. sünde ise sağlıklı bir gebeliğe benziyor dedi dr.um 1 hafta sonra gel ultrasonda bakalım o zamana kadar görülecek seviyeye gelir dedi bakalım inş. herşey normal gider de görmek nasip olur..
RABBİM isteyen herkese nasip etsin inş kimseyi evlatla sınamasın hepimizin kucağını doldursun

Herkese günaydın,beni merak edenler için yazıyorum
ben şuan çok farklı duygular içerisindeyim hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok aşırı tepki veremedim oysaki duygularını çok yoğun yaşayan birisiyim kanamalarım olduğu için hep tedirginim zaten çok şükür ki geçen hafta kesecikleri gördük :) evet ikiz geliyor sanırım tekrar binlerce kez şükür dün de kalp atışlarını duydu doktorum ben çok çözemesemde en azından içime su serpildi..şuan riskli dönemdeyim daha öncede yaşadığım düşük nedeniyle kendimi çok adapte etmek istemiyorum birde aşılama sonrası çok büyük bir kist oluşmuş doktor belli etmek istemesede tedirgin oldu inşallah kendi kendine küçülür dedi bilmiyorum beni neler bekliyor ama herşey allahtan rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
bu arada bende 4 yıllık evliyim bir ay sonra 5.yılımıza başlıycaz inşallah rabbim huzurlu sağlıklı geçim versin herkese benimde birinci aşılamam kimyasaldı ve düştü önemli olan hamile kalabilmek senin bebeğin olabiliyor o yüzdende çok şanslısın sana tavsiyem ara verme en fazla 2 ay inşallah sen ve isteyen herkes tez zamanda meleklerine kavuşur....

merhaba canım ikizlerin için çok sevindim hayırlısı ile kucağına da almak nasip olsun darısı bize bizde keseyi bi görebilseydik hayırlısı ile..

merhaba banada bu ay asılama olucak sızın ıkıncı asılamadamı tuttu bebısınız

Merhaba:) öncelikle bebişlerine çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve o gün de bizlere annelik duygularını paylaşırsın:)
Ben de 3 yıllık evliyim son 1,5 yıldır istiyoruz ama henüz bir sonuca ulaşamadık en son bu ay yuymurta takibimde 3 yumurta olusmustu ( 25mm, 22mm ve 19mm) hemen pregnly 5000 vuruldum 3 gün sonra kontrole gittiğimde 2 si çatlamıs dedi ve progestan verdi.. şimdi beklemedeyim pek umudum yok ama inşallah olumlu sonuc alırız..bu ayda olmazsa rahim filmi cekicek doktorum.

Merhaba anne adaylari ..insallah hepimiz bir gun anne olcaz.. hikayemi anlatim size kasimda 2 senelik evli olcaz insallah.. evlendim 4ay donra cikolata kistinden ameliyat oldum ve suan hala 2 tane kistim var sag tupum de kapali agustos ve eylul ayinda asilama oldum artik tup bebege karar verdik ki 2 gin once hamile oldugumu ogrendim suan cok mutluyum Allahim isteyen herkese nasip etsin yani umudunuzu hic bir zaman yitirmeyin Allahim oyle buyuk ki ol derse olur..

Tebrik ederim hayırlı olsun canım, RABBİM kucağına almayı da nasip etsin..

merhaba kizlar bende 13 ekimde asilama oldum bugun 9. gunun ama hastalancakmisim gibi kasiklarim belim agriyo tek fark adet olcagim zaman cok fazla tuketiyordum ama buara tatli gorunce midem bulaniyor ilk asilamasi tutan arkadaslar bana moral verin cok fazla aklimda atamiyorum kafamdan

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen
13 eylül
12 ekim regl tarihlerim
Bu ay da 13 ü oldu olmadım hala,bu gecikmeler neden kaynaklanıyo olabilir,hiç olmazdı doktora gitcem ama bu gecikmeler her ay ümitlenmeme sebep oluyo (

Canim bizde morfoloji 1% di .Ben klomen tedavisi falan gördüm ama hic faydası olmadi.kadin doğum kesinlikle tupbebek demişti. Ama tupbebek doktoru kendiliğinden olur demisti bekleme istemiyosunsa asilama dedi.Sen esin8 iyi bir urologa goster.proxeed plus denediniz mi[/QUOTE]
iki ayri uroloja gorundu canim sorun yok dediler son asilamayida eylulde yaptirdik sonuc iyi cikti dedi dr hatta ikigun once yine kontrole gittik dr sorduk burada prof var urolog ona muayene olalimmi dedi esim dr yok sorun yok degerlerin iyi dedi 9 ay once yaptirdigimiz asi sonucu %2 3 cikmisti morfolojisi simdi baktirmadik hic bu ilaci hic kullanmadi bitki kullandi keci boynuzu ve e vomitamini kullaniyo bu ilac fark ediyomu cok esime dedim alalim gerek yok hepsi ayni bu kadar para vermetmye gerek yok cok pahali dedi canim

iki ayri uroloja gorundu canim sorun yok dediler son asilamayida eylulde yaptirdik sonuc iyi cikti dedi dr hatta ikigun once yine kontrole gittik dr sorduk burada prof var urolog ona muayene olalimmi dedi esim dr yok sorun yok degerlerin iyi dedi 9 ay once yaptirdigimiz asi sonucu %2 3 cikmisti morfolojisi simdi baktirmadik hic bu ilaci hic kullanmadi bitki kullandi keci boynuzu ve e vomitamini kullaniyo bu ilac fark ediyomu cok esime dedim alalim gerek yok hepsi ayni bu kadar para vermetmye gerek yok cok pahali dedi canim[/QUOTE]
senle ozelden konusmustum sankı ,esının morfolojısı 3 se bıle ıyı.benım esımde son 1 dı ama ben proxeed plus ı kullandım.Sen doktora bakma ımkanın varsa al orda tek e vıtamın degıl onemlı cınko falan da var.Ben1.5ayda hayrını gordumse sen daha cabuk gorursun,E vıtamını ıcın de havuc kuru soylemıstım onu yap ,kecıboynuzu pekmezını de unutmacanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…