çok güzel olur canım ama ben pek tablo yapmayı beceremiyorum..yardımcı olursan neden olmasın =)Canım tablo yapabilirsin ilk sayfada sabit kalsa?
Düzenleme oluyor canım ama şimdilik öğrenene kadar normal numara yapalım bari.. :)Eski düzende biliyordum ama bunda hiç yapmadımliste de olabilir yaa düzenleme yapabiliyor musun ilk mesajında?
canım bilgilerini gönder böyle tablo yapalım şimdilik olrur mu?Eski düzende biliyordum ama bunda hiç yapmadımliste de olabilir yaa düzenleme yapabiliyor musun ilk mesajında?
tarihi belli değil henüz iğne kullanıyorum canım.yarın doktora gidiyorum.3.gidişimde belli olur herhalde.bu ikinci gidişim olcakValla bakındım ama bulamdim canım. Normal liste yaparız kesinleşsin herkesin de. Senin ne zaman aşılama??
anlaşıldı1. Aşılama, sat 25 temmuz sonuç beklemede
Anca bu kadar oluyor canım..idare edicez napalım hijhihihi1. Aşılama, sat 25 temmuz sonuç beklemede
Yoo gayet güzel aralarana biraz daha boşluk bırakırsan on numeroAnca bu kadar oluyor canım..idare edicez napalım hijhihihi
mersiiiiii :) demokrasilerde çare tükenmiyor kardeş tablo yoksa nokta varNoktaları görmemiştim olmuş işte
Evet arkadaşlar Ağustostan Eylül ayına transfer olanlar !! bu sefer olacak diyenler..hadi buyrun..bu topikte herkesler hamile kalır inşallah...Eylül hepimize mutluluk şans bol bol bebiş getirsin...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
nick.....................kaçıncı aşılaması...son adet tarihi.....sonuç
xyzxyz.............................2.aşılama....................18.08.2014........Tedavi oluyor
ne_desem_bilmem .......1. Aşılama...................25.07.2014.........Beklemede
hemen ekledim canım...ayy bu topik hamilelerin topiği olsuuuuuunncanımm benide ekleyebilirsin. 1 aşılama, son adet tarihi 01.08.2014 , beklemede
hemen ekledim canım...ayy bu topik hamilelerin topiği olsuuuuuunn
Dikkatli ol çabucak geçiyor iki hafta emin ol sonu güzel olsun yeter ki1. Asilamamm.. son adet 2 agustos... asilama 20 agustos...beklemedeyizz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?