maşallah canım seninkide tontikmiş..
evet benim kızım çiçek gibi zaten mis kokulum tontişim ponçik bedenlim :KK200:

canım benim sana gerçekten çok içten dua ediyorum allahım en kısa zamanda sıkıntılarınızı gidersin huzurlu musmutlu bi hayatınız olsun bebişinde rahatlasın inşallah.. üzülme 6 ayı bekle zaten 5 ayın bitmesine az kalmış.. bu kadar dayandınız az daha sabır..
Sagol canim benim hepimiz bebislerle mutlu saglikli yasayalim insallah benim bebis iri birazcik esim ve bende minyon degiliz kuzularimizda bize benzemis:)

dualarım seninle canım inşallah kuzucuğun gazı mazı kalmaz da rahat bir nefes alır... sizinkiler iri maşallah benim oğlan fit :KK45:

Birde benim oglus yabanci evdelerde cok daha huzursuz oluyor annemlere besik aldik rahatca gidelim diye ama imkani yok rahat durmuyo zaten cok huzursuz ama baska evde surekli agliyor kendi evimize gelince biraz sakinlesiyor :)

dualarım seninle canım inşallah kuzucuğun gazı mazı kalmaz da rahat bir nefes alır... sizinkiler iri maşallah benim oğlan fit :KK45:
Amin canim insallah Bizimki hem genetikten iri hemde sancili bebekler daha cok emiyorlarmis canim cunku sadece emerken susuyorlar tabi cok emince gazda tavan yapıyor:KK43:

gurbet elde ne gelen var ne giden huysuzsa bile şu an bilemiyoruz ... kaç haftadır dışarı bile çıkmıyoruz doktordan doktora kafayı yiyeceğim :KK43: benim oğlanda çok emer ama gel gelelim kilo sıkıntı doktor 5. ayda ek gıdaya geçin dedi al şu atomu sadece konuşarak parçala dese parçalardım :KK17::KK17:

gurbet elde ne gelen var ne giden huysuzsa bile şu an bilemiyoruz ... kaç haftadır dışarı bile çıkmıyoruz doktordan doktora kafayı yiyeceğim :KK43: benim oğlanda çok emer ama gel gelelim kilo sıkıntı doktor 5. ayda ek gıdaya geçin dedi al şu atomu sadece konuşarak parçala dese parçalardım :KK17::KK17:
Canim huysuz olsa inan anlardin hic merak etme 5 ayda bizim doktorda ek gidaya yavas yavas basla dedi damak tadi olsun dedi ama ben tadimlik vericem sıkılma canim benim bak artik biz variz ne istersen konus bizimle ben zaten surekli besik basinda olunca surekli buralardayim senin bebisin kilosu ne kadar?

Sonsuzaskkk Sonsuzaskkk teşekkür ederim canım vallahi burası da olmasa evde otur otur sıyıracağım iyi ki var burası...
benim oğlan 129 günlükken 6850 ydi ki paşa 3710 doğdu ve doğumdan sonra sadece 110 gr kaybetti:KK45:bu yüzden doktor 6. ayda kahvaltıya başlamış olsun dedi kadında bıktı bizden iki güne bir karşısında biz... ilk iki ay sıkıntı yoktu üçüncü ay gelişimi durma noktasına geldi bu ay ite kaka 550 gr aldı :) sağlıklı diyoruz şükür ediyoruz halimize

Valla benim tüm ailem burda ama bizde doktordan doktora dışardayız aynen çok fena bi yaz gelse
a

Sonsuzaskkk Sonsuzaskkk teşekkür ederim canım vallahi burası da olmasa evde otur otur sıyıracağım iyi ki var burası...
benim oğlan 129 günlükken 6850 ydi ki paşa 3710 doğdu ve doğumdan sonra sadece 110 gr kaybetti:KK45:bu yüzden doktor 6. ayda kahvaltıya başlamış olsun dedi kadında bıktı bizden iki güne bir karşısında biz... ilk iki ay sıkıntı yoktu üçüncü ay gelişimi durma noktasına geldi bu ay ite kaka 550 gr aldı :) sağlıklı diyoruz şükür ediyoruz halimize
Canim zaten onemli olan saglikli olmasi kilo cokda iyi bisey degil basla sen ek gidana saglikli saglik seyler yedirirsin kuzuya dpktorun ne dedi bilmiyorum ama narenciye kismini hemen verme canim beslenmeyi nasil yapman gerektigiyle ilgili bilgi verdimi doktor

Canim zaten onemli olan saglikli olmasi kilo cokda iyi bisey degil basla sen ek gidana saglikli saglik seyler yedirirsin kuzuya dpktorun ne dedi bilmiyorum ama narenciye kismini hemen verme canim beslenmeyi nasil yapman gerektigiyle ilgili bilgi verdimi doktor

Liste verdi canım

aynı elma, armut, havuç suyu tattır dedi sonra püre sonra da patates, kabak, havuçla sebze çorbası yap dedi 6. ayda kahvaltıya başlamam lazımmış canım bebe bisküvisiyle ekmeğini evde yapacakmışım gece kaşık maması verecekmişim de internetten bakayım dedim herkes farklı bir şey diyor kafam döndü en iyisi doktorun verdiği listeye göre ilerlemek

Bizm dr bu ay ek gidaya baslayin dedi ilk hafta meyve suyu 2.hafta meyve puresi 3.hafta sebzeleri haslayip suyunu 4.hafta sebze corbasi 5.hafta evde keci sutuyle yogurt yapip yedir dedi senin liste nasil canim

kızlar şimdi gittik geldik hastaneye 7000gr 67cm böyle devam dedi ek gıda henüz gerekli değil dedi ayağına yaptığım ilaç içinde bir tebrik aldım:-)

kızlar şimdi gittik geldik hastaneye 7000gr 67cm böyle devam dedi ek gıda henüz gerekli değil dedi ayağına yaptığım ilaç içinde bir tebrik aldım:-)

Maşallah kuzuya :) biz hala fit 1.5 aydır 7000 kiloyu göremedik... hadi geçmiş olsun atlattı ilaçsız :halay:

Gecmis olsun nevardi ayaginda ? Benim oglan daha tontik yinede ek gidaya yavas yavas basla dedi gec kalirsan zorlanirsin alismasinda dedi bende aslinda cok istemiyorum hemen ek gidayi napsam bilemedim:KK64:

canım kilo alımı iyiyse bekle bence ben geçmeden eşimin kız kardeşine de danışacağım doktor kendisi bir doktor görüşü daha alayım bakalım o ne diyecek

hoş aslında sadece tadacak hani kaşık kaşık yemeyecek amannn ben artık baba olmak istiyorum :KK70:

Gecmis olsun nevardi ayaginda ? Benim oglan daha tontik yinede ek gidaya yavas yavas basla dedi gec kalirsan zorlanirsin alismasinda dedi bende aslinda cok istemiyorum hemen ek gidayi napsam bilemedim:KK64:
Teşekkür ederim başparmak tırnakları batmıştı bende zeytinyağı ısıtıp içine sarımsak attım beklettim sonra sarımsağı çıkarıp yağı sürdüm geçmeye başladı kızarıklık ve iltihap, ben 5. Ayın sonuna doğru başlama taraftarıyım açıkçası anne sütü alıyorsa neye geç kalacak sanki :))

Back
X