kızlar benim bebekte gndüzleri uyumak bilmiyor ağlıyor uykusuluktan habire gözlerini ovuşturuyor falan en sonunda aklıma saç kurutma makinesi sesi geldi onu açıyorum uyuyuveriyor hemen tavsiye ederim zora düştüğünüzde :KK70:

kızlar benim bebekte gndüzleri uyumak bilmiyor ağlıyor uykusuluktan habire gözlerini ovuşturuyor falan en sonunda aklıma saç kurutma makinesi sesi geldi onu açıyorum uyuyuveriyor hemen tavsiye ederim zora düştüğünüzde :KK70:
Evet canım bende eskiden çok kullandım o sesi ama çözdük sorunu uyku sinyalini gördüğümüz an yatırınca uyuyor eğer geç kalırsam ağlamaktan uyuyamıyor :)

uyku sinyalini nasıl anlıyorsun canım ?
Sırasıyla;
Yüzünü ovuşturmaya başladıysa,gözleri kızarıp küçülüyorsa ve son olarak esnemeye başlarsa ben genelde esnemeye başlamadan anlıyorum artık yatar uyku arkadaşı var oioi emzikli fil onu alır emerek dalar :)

Kızlar kaka yapamıyor oğluş yaaa hergün 1 defa ben masajla yaptırıyorum :( sanırım aptamil mamadan oldu bugün golden goat a geçiyorum onun sindirimi daha kolaymış bakalım nolcak

Sırasıyla;
Yüzünü ovuşturmaya başladıysa,gözleri kızarıp küçülüyorsa ve son olarak esnemeye başlarsa ben genelde esnemeye başlamadan anlıyorum artık yatar uyku arkadaşı var oioi emzikli fil onu alır emerek dalar :)
Ayy masallah bende uyku arkadasi istiyorum aceba faydasi olurmu gerci benimki sallanmadan uyumazda denemekten zrar gelmez bugun kontrole gittik dr tadimlik ek gidaya gec artik 5.5aylik dedi ve destekli oturmaya baslasin mama sandalyesinde basla ek gidaya alissin mama sandalyesine dedi yarin bi bakicam sandalyelere bide su sikintilari gecse super olucak

benim kızım 4 5 gündür oturuyo kızlar oturtuyorum bende gayet rahat oturabiliyor yani. oturuyor oyuncaklarıyla oynuyor hoşuna gidiyor :)

Ayy masallah bende uyku arkadasi istiyorum aceba faydasi olurmu gerci benimki sallanmadan uyumazda denemekten zrar gelmez bugun kontrole gittik dr tadimlik ek gidaya gec artik 5.5aylik dedi ve destekli oturmaya baslasin mama sandalyesinde basla ek gidaya alissin mama sandalyesine dedi yarin bi bakicam sandalyelere bide su sikintilari gecse super olucak
Valla uyku arkadaşı iyi bişey bence uyku çağrışımı yapıyor hemen akıp gidiyor gözler bende çoğu zaman sallıyorum hamakta ama onun sayesinde hemen dalıyor çok uzun sürmüyor. Hadi hayırlısı ek gıda serüvenlerimiz yavaş yavaş başlıyor:) @uyusukkontes sizde başladınız mı yavaştan ek gıdaya. Bizim doktorda herhalde bu ayki kontrolde söyler artık. Bende mama sandalyesi bakmaya başladım chicco polly i beğendim araştırdık sanırım onu alıcaz, bizim oğlanda destekli oturuyor ama henüz öyle oyuncakla oturup oynayacak kadar değil ayperest ayperest maşallah :-)

Ya kizlar aslinda benim moralim biraz bozuk bugun buyuk kizimin okuluna gittim ogretmeniyle konustuk kizim kardesini cok kiskaniyomus yılın başında daha fazlaymis simdilerde daha duzelmis bu sorunun oldugunu biliyordum ama ogretmenin bile fark edecegi kadar cok oldugunu ogrenmek inanilmaz uzdu beni offf bu bebisde bi duzelemediki kizimla dahacok ilgileniyim cok kotuyum suan dokunsan aglicam :(

benimki de bırakınca kısa süreli oturuyor da ben cesaret edemiyorum ek gıdayı 6. aya kadar rafa kaldırdım anne sütüne doysun doktor da sorarsa başladım derim :)) Ozgemacit Ozgemacit

Ya kizlar aslinda benim moralim biraz bozuk bugun buyuk kizimin okuluna gittim ogretmeniyle konustuk kizim kardesini cok kiskaniyomus yılın başında daha fazlaymis simdilerde daha duzelmis bu sorunun oldugunu biliyordum ama ogretmenin bile fark edecegi kadar cok oldugunu ogrenmek inanilmaz uzdu beni offf bu bebisde bi duzelemediki kizimla dahacok ilgileniyim cok kotuyum suan dokunsan aglicam :KK43:

oy kuzum... üzülme canım her şey yoluna girer hayırlısıyla

Ya kizlar aslinda benim moralim biraz bozuk bugun buyuk kizimin okuluna gittim ogretmeniyle konustuk kizim kardesini cok kiskaniyomus yılın başında daha fazlaymis simdilerde daha duzelmis bu sorunun oldugunu biliyordum ama ogretmenin bile fark edecegi kadar cok oldugunu ogrenmek inanilmaz uzdu beni offf bu bebisde bi duzelemediki kizimla dahacok ilgileniyim cok kotuyum suan dokunsan aglicam :KK43:
Allah kolaylık versin valla zor rutin oluşturmayı deneyin zorlayın biraz ben bu günlerde tracy hogg un yatır kaldır yöntemini enerji toplarsam deniycem, sende yaparsan diğer çocuğuna daha çok vakit ayırırsın

Allah kolaylık versin valla zor rutin oluşturmayı deneyin zorlayın biraz ben bu günlerde tracy hogg un yatır kaldır yöntemini enerji toplarsam deniycem, sende yaparsan diğer çocuğuna daha çok vakit ayırırsın

neden yatır kaldırı deneyeceksin ki canım

Maalesef bebegimin gaz sorunu tamamen gecmeden ne denersem deneyim faydasi olmucak once bu sıkıntinin tamamen gecmesi lazim bide sevmedim tracy hogg yontemini

Son düzenleme:
neden yatır kaldırı deneyeceksin ki canım
Çünkü şuanda hamakta sallanarak uyuyor ileriyi düşünecek olursak bu çocuk hep sallanarak uyumak isteyecek oda uzun vadede sıkıntı kendi kendine uyumayı öğrenmeli diye düşünüyorum inşallah yani :))

Maalesef bebegimin gaz sorunu tamamen gecmeden ne denersem deneyim faydasi olmucak once bu sıkıntinin tamamen gecmesi lazim bide sevmedim tracy hogg yontemini
Valla tracy hogg olmasaydı ben rutin oluşturamıycaktım ve düzenim olmayacaktı okadar memnun kaldım ki şimdi şükürler olsunki uyuyup uyuyacağı zamanı biliyorum üstelik bende gaz sorunu varken oluşturdum rutinini ve şunu farkettim ki uyusuzluktan ağlamalarını gaz sancısı sanıyormuşum :(

Valla tracy hogg olmasaydı ben rutin oluşturamıycaktım ve düzenim olmayacaktı okadar memnun kaldım ki şimdi şükürler olsunki uyuyup uyuyacağı zamanı biliyorum üstelik bende gaz sorunu varken oluşturdum rutinini ve şunu farkettim ki uyusuzluktan ağlamalarını gaz sancısı sanıyormuşum :KK43:
Sevimdim adina keske benimkide uykusuzluktan agliyor olsa ama yok degil cunku uykusunu gayet iyi aldiriyorum 2 saat uyutuyorum sallayarak mutlaka tam olarak ne yaptigini soylermisin

Back
X