Hayırlısı olur hepimiz için inşallah. İlk deneme mi olacakMerhaba,
Sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum, daha doğrusu doktor değiştirmeyi de düşünüyorum ama karar veremiyorum.
İnş hayırlısı olur hepimiz için bende polikistik over var .ins tutarSizin probleminiz neydi bide aşılamayı nerde yaptırıcaksınız? Ben acıbadem kadıköy hast. Dr. Habibe Seyisoğlu'na gidiyorum süper bir doktor inşallah sonucumuzda iyi olur
İns tutar canim, sen nerede yaptiricaksin? Benim regl tarihim 10 eylul falan, ogun ilaca basliycam sanirim, senin planin bellimi?İnş hayırlısı olur hepimiz için bende polikistik over var .ins tutar
Ben ank.da Üniv. Hastanesinde yaptircam. Bütün tahlil tetkiklerim orada yapıldı. Hadi orda deneyeyim dedim. Haziranda da ozel bi hastanede denemistim. yumurtalar ilaca aşırı tepki verip fazla yumurta gelisince iptal olmuştu. Bu sefer ins hayırlısıyla olurİns tutar canim, sen nerede yaptiricaksin? Benim regl tarihim 10 eylul falan, ogun ilaca basliycam sanirim, senin planin bellimi?
Canım aynı gün aşılama yaptırmışız.Ben 32 aydır bekliyorum. Senin ne kadar oldu. Salı günü idrar testi yapmayı düşünüyorum. İdrar testinde pozitifi görmeden asla kan vermeyeceğim. Sen ne zaman test yapacaksın?Kizlar cok sevindim bu konuyu gorunce bende pko ve bugun ilk asilamami oldum mikrocipli bi yonten varmis onunla oldum su an cok kasik agrim var hayirlisi olur insallah benimde 4 yum olustu 19 18 17 17.5 hayirlisi bakalim vakti zamani gelfi ise olur insallah ...
Canim benim 25 aydir bekliyorum bende aynen pozitif gorene kadar kan vermiycem memlekete gidecem gelince yapmayi dusunuyorum yani carsamba persembe filan senin sorun neydi cnm pko mi bmm pko ...Canım aynı gün aşılama yaptırmışız.Ben 32 aydır bekliyorum. Senin ne kadar oldu. Salı günü idrar testi yapmayı düşünüyorum. İdrar testinde pozitifi görmeden asla kan vermeyeceğim. Sen ne zaman test yapacaksın?
Canım düzenli regl oluyorum ama bir hormonum düşük çıktı,doktor en hafif dercede pkos dediCanim benim 25 aydir bekliyorum bende aynen pozitif gorene kadar kan vermiycem memlekete gidecem gelince yapmayi dusunuyorum yani carsamba persembe filan senin sorun neydi cnm pko mi bmm pko ...
Canım merhaba. Bana sordun galiba. Ben altı aydır hamile kalamıyorum diye doktora gittim, bir hormon düşük çıktı. Klomen hap başlattı bana, 10 tane yumurta oluştu. Hap sana çok geldi dedi ama sonraki ay yine kullandırdı. Bu sefer de 8 tane yumurta oluştu. Yani iki kez OHSS oldum, hamile kalamadım.Peki cnm asilamada kac yum vardi ve esinin sperm sayisi kacti hareketliligi kacti biliyor musun yum kac mm di ?
Benim eşimde sorun vardı canım, varikosel ameliyatıyla kurtuldukmerhabaa.bende hafta ya reğli olursam ve troitim istenilen değere düşmüşse aşılama olucak..aranızda eşinde hareketli sperm ve morfoloji sorunu olan var mı???
Aynı gün olmuşuz canım. Oyalanamıyorum valla kendi kendimi yiyorum. Önceki tutmamıştı, bu sefer tutar inşallahMerhaba, ben de 8 eylulde asilama yaptirdim. Bugun asilama gununu de sayarsak 11. Gunum. 2 yumurta ile oldu asilama. Beklemek cok zor. Hepimiz icin hayirlisiyla guzel sonuclar olsun insallah. Esimle bile konusmuyorum pek konuyu, iyice umitlenmesin diye. Boyle de zaman hic gecmiyor. Kendinizi nasil oyaliyorsunuz hanimlar?
Benim eşimde sorun vardı canım, varikosel ameliyatıyla kurtulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?