Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Testi yaptın mı Can'ımKızlar iki hafta oldu, hiçbir belirti yok. Yarın sabah yine idrar testi yapacağım . Offf
Kan testi yaptırmadım canım. İdrarda çıkmadan yaptırmayacağımTesti yaptın mı Can'ım
Sağlık ocakları ücretsiz yapar diye biliyorum
Canım tüp çok pahalı değil ki artık. Üniversite hastanelerinde 1500-3000 arası diye biliyorumKizlar bugun adet oldum icim cok aciyo dayanamuyorum bn hic anne olamiycam gubi geliyor aglamaktan cok kotu oldum napcam bilmiyorum tup cook pahali para yok esimle tartisiyoz napcam ben yaa cook umutlu idim ama olmadiii olmadiiii olmadiiii
O zaman aşılamaya hiç gerek yokCanım tüp çok pahalı değil ki artık. Üniversite hastanelerinde 1500-3000 arası diye biliyorum
Canım sen kendini neden bu kadar sıkıyorsun Allahım vereceği zamanı biliyordur, Lütfen böyle isyan etme ve eşinle bu yüzden tartışma herkes istiyor ama bu da bizim sınavımız şükür ve dua ile yeneceğiz olursun teknoloji çağındayız ya artık her şey var denedikten sonra olmazsa da kader kısmet Lütfen kendini üzüp strese girme bu şekilde kendini de hasta edersin hayatını da zindan İnşallah bizimde bir gün çocuklarımız olacak.Kizlar bugun adet oldum icim cok aciyo dayanamuyorum bn hic anne olamiycam gubi geliyor aglamaktan cok kotu oldum napcam bilmiyorum tup cook pahali para yok esimle tartisiyoz napcam ben yaa cook umutlu idim ama olmadiii olmadiiii olmadiiii
İki kez aşılama olmadan devlet katkısı olmuyor. Aşılama tamamen ücretsizO zaman aşılamaya hiç gerek yok
Anladım Can'ım ben devletin produru çok ağır diye özelde yapıyorum şu an bu tutmazsa devlete gideceğim ancak 3 yılım dolmadı yaşım 34 rapor olur mu bilmiyorum bikaç kez gittim çok yoruldumİki kez aşılama olmadan devlet katkısı olmuyor. Aşılama tamamen ücretsiz
Canım telefonda şartları sorabilirsin.Ben Samsun fakültede yaptırıyorum, çok rahat. Regl olunca arıyorum, yarın gel diyorlar, gittiğim gün mesai bitimine kadar raporum çıkıyor, ilacı alıp başlıyorumAnladım Can'ım ben devletin produru çok ağır diye özelde yapıyorum şu an bu tutmazsa devlete gideceğim ancak 3 yılım dolmadı yaşım 34 rapor olur mu bilmiyorum bikaç kez gittim çok yoruldum
Anladım tatlım İstanbul çok kalabalık bakalım bu olmazsa başlayacağım bende biraz deneyimdeCanım telefonda şartları sorabilirsin.Ben Samsun fakültede yaptırıyorum, çok rahat. Regl olunca arıyorum, yarın gel diyorlar, gittiğim gün mesai bitimine kadar raporum çıkıyor, ilacı alıp başlıyorum
Tatlım üzme olur bende üzüldüm bir dahaki ay olur inşBiraz önce kan testi yaptırdım, negatif çıktı
Biraz önce kan testi yaptırdım, negatif çıktı
Benimde tedavim boşa gitti bugün ilişki olmadıUzulme desek de insan uzuluyo biliyorum ama umitsiz olma canim. Buna da sukur. Asilamaya bile baslayamayan arkadaslar var.:/ Olacak insallah. Hayirla saglikla.
Canim simdi ne yapmayi dusunuyorsun tup mi geccen dr arastirdin mi?Biraz önce kan testi yaptırdım, negatif çıktı
Teşekkür ederim canım inşallahAllah hayırlısıyla olumlu sonuç almak nasip etsin. Sağlıkla kavuştursun inş.
Canım sakın üzülme hepimiz bu yollardan bir şekilde geçiyoruz, o melek bir gün seKizlar bugun adet oldum icim cok aciyo dayanamuyorum bn hic anne olamiycam gubi geliyor aglamaktan cok kotu oldum napcam bilmiyorum tup cook pahali para yok esimle tartisiyoz napcam ben yaa cook umutlu idim ama olmadiii olmadiiii olmadiiii
Canım şimdiden hayırlısı olsun, şansın bol olsun, inşallah güzel haberler alırsın.Benimde bugün 4. günüm aşılamadan sonra 15. günde dr. kontrolüm var tabi o zmana kadar dayanamam en azından idrarda bakarım Hepimiz için Allah tan hayırlısıKızlar merhaba, bende bugün doktor kontrolüne gittimm Klomen verdi adetimin 5. günü başlayacağım, 10. günüde kontrole gideceğim sonrasında eğer uygun boyutta ise aşılama yapılacak ilk aşılamam olacak herkes için hayırlısı olsun.
Canım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli tutar :)Canım şimdiden hayırlısı olsun, şansın bol olsun, inşallah güzel haberler alırsın.Benimde bugün 4. günüm aşılamadan sonra 15. günde dr. kontrolüm var tabi o zmana kadar dayanamam en azından idrarda bakarım Hepimiz için Allah tan hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?