Aşılama Eylül 2016 da aşılama yaptiracaklar beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi 555
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli tutar :)
insan çok heyecanlanıyor bende bir an önce aşılama yaptırayım istiyorum bakalım, sende pko mu vardı neden yaptırıyorsun?
Yok canım eşimde sperm hareketsizliği var bizim pek şansımız yok ama Dr. um bizden daha ümitli, bizde denemekten zarar olmaz diyerek denedik.Eşime ameliyat dediler çoğu dr. önermedi sayı iyi olduğundan dolayı, çünkü daha kötüyede gidebilirmiş.Bide tüp bebek dedik ama Dr. um mutlaka aşılama denemelisiniz dedi. Sayı olarak aşılama denenecek sınırdaydık.allah tan hayırlısı artık bekleyip görücez ama ikinciyi denemiycem.artık olmazsa tüp bebek. Sende ne problem vardı?

Anladım canım inşallah tutar ya dur bakalım sen rahim filmi çekindin mi?
ben çekinmeden yaptırıcam rahim filminden korkuyorum

Anladım canım inşallah tutar ya dur bakalım sen rahim filmi çekindin mi?
ben çekinmeden yaptırıcam rahim filminden korkuyorum
Onuda yaptırdım tabiki onda da sol tüpümde genişleme çıktı, zaten en çok da o yüzden direk tüp bebek dedik.Doktorum doktorum ciddi bişey olmadığını düşünüyo bizde şansımızı deniyoruz bakalım.Ama HSG korkulacak bişey değil canım bence iyi bir yerde yaptırırsan sıkıntı olmaz iyi yerler biraz pahalı oluyo ama olsun için rahat etmesi önemli.Ben 45o tl ödedimiştim.Çünkü tüp bebekte yapsan yine bu zorunlu çekilmesi lazım bir testmiş.

Cnm esinin sperm sayisi kac ve harwketlilik yuzde kac swnde bi sorun var mi?

Canim haklisin ama esimde hicbir sorun yok yasi 30 oldu bnm yuzumden baba olamiyor baba olna hakki varken neden onun baba olma hakkini elinden aliyim ki vicdan azabi cekiyorum bnm yuzumden baba olaniyor ve dunyanin parasi gidiyor bu hastane tahlil ilac vs bunlari yapmak zorunda degil ki baba olamiyor iste niye bn pko hastayim diyo cok vicdan azabi cekiyorm yaaa ...

Canim simdi ne yapmayi dusunuyorsun tup mi geccen dr arastirdin mi?
Canım çok kararsızım. Bir yandan zaman kaybetmeyeyim diyorum, bir yandan iki ay ara vereyim de biraz zayıflayayım diyorum. Regl olayım da bir doktora gideyim, doktor ilk ay vitamin falan verir belki hemen başlamaz. Samsunda fakülteye gidiyorum canım. Davut güven e

Himm tup bebek icin ucret ne ki oranin bilgin var mi cnm? Bi de samsunlu musun samsunuj neresindensin cnm bnm esimde samsunlu...

Cnm esinin sperm sayisi kac ve harwketlilik yuzde kac wnde bi sorun var mi?
Sperm sayısı tamamen normal ama ileri hareketlimiz 0, aşılama için yıkama yapıldığında %5 e kadar çıktı ama yinede çok düşük o yuzdern çok umutlu değilim cnm hayırlısı artık,..

Canım sakın öyle düşünme benimde eşimde sorun var ama bu onun suçu değilki evlendik ve birbirimizi herşeyiyle kabullendik benimde eşim 30 yaşında ama onu hiç suçlamadım hatta üstüne bile gitmedim hiç, hep onun hazır olmasını bekledim.Bu derdi veren Allah şifasınıda verecektir.Bu melek sizin meleğiniz olacağına göre şimdi cefasınıda beraber çekmeniz normal, unutma hastalıkta sağlıkta diyoruz.Rabbim inşallah hepimizin kucağını sağlıklı bir melekle doldurur buna inancını ve umudunu kaybetme canım.Allah ın izniyle seninki bidahaki aşılamayla tutacak bak bunu hissettim senin için sen bile şaşıracaksın mutlaka beni bul sonuç için :)

Canim sagol destek oldugun icin valla ama ikinvi asilama dusunmuyorum tup gecmek istiyorum artik sen olmazsa tup gececek misin bir daha asilama deneyecek misin yok tupe mi gececeksin tup icin dr arastirdin mi

Canim sagol destek oldugun icin valla ama ikinvi asilama dusunmuyorum tup gecmek istiyorum artik sen olmazsa tup gececek misin bir daha asilama deneyecek misin yok tupe mi gececeksin tup icin dr arastirdin mi
Tabiki destek olucam canim keske elimden baska biseyler gelse.Bizim sorunumuz sperm oldugu icin ikinci asilamayi dusunmuyoruz cnm, erkek kaynakli problemlerde ihtimaller daha dusuk oluyor.Ben kadikoy Acibademe gidiyorum dr. um orada, tup bebegide sanirim orda yapicam asilamamda orda oldu.Ama ben bide altunizadede Bahceci tup bebek var oraylada gorusmustum iki kisindede fiyat ayni oldugundan dolayi dr.um acibademde diye acibademi daha yakin olasilik goruyorum suan icin. Ama bahcecide cok ilgiliydi.fiyatlari soracak olursan ikiside 6.200 islem 1000-2000 arasida ilac icin istedi toplamda maximum 8200 falan iste. Baska yere sormadim ama yani belki daha uygunada vardir ama guven onemli tabiki

Eylül ayında aşılama yapan yok sanırım kimse bişey yazmıyor. Neyse ben kendimle ilgili son durumumu anlatayım.2 gündür kasıklarımda ve belimde ağrı var, sanki ateşim varmış gibi hissediyorum bakıyorum 37' denn fazla değil. benim bügün tam 1 hafta oldu aşılama yaptıralı haftaya test yaptırıcam belki pazar günü idrar testine bakarım.Bu arada ne bileyim ama sanki tutsaydı hissederdim gibime geliyor insan bişeyler hissetmek istiyor ama tabi çok erken.açıkçası pek ümitli değilim ama Allah büyüktür diyorum. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için...

mrb. tutaconam hayırlısı olsun öncelikle aynı tarihlerde aşılama yaptırmışız benimde bugun bir hafta oluyor. ilk aşılamam ama belirti falan olmadı henüz. sadece akıntı ve baş dönmesi var onuda progestanın yan etkilerine yoruyorum. bana doktor test yaptır demedi. yanı adet olmazsan yaptırırsın dedi. forumda okuduğum kadarıyla 14. gün test için çağırmış doktorlar.

Canım ilk öncelikle çok sevindim yazmana kader ortağıyız yanı :) Bende 2 gündür kasık ve bel ağrısı var bide öğlene doğru bi ateş basıyo ateşimi ölçüyorum ama 37' yi geçmiyor yanı normal. banada Dr. um 15 gün kullan progestanı gel dedi. Bu arada bana yan etkisi çok olacağını düşünerek vajinal fitil olarak yazdı progertan'ı. Oda ayrı bir zorluk oldu aslında dün artık ağladım sinirlerim bozuldu daha 1 hafta var fitil yapıcam.sizde sorun neydi canım?bizde eşimde sperm hareketsizliği var ameliyat olmadık daha kötüyede gidebilme ihtimali oluyormus diye:Zaten aşılamayı da 1 kez deniycez olmazda tüp bebek inşallah gerek kalmaz ama hakkımızda hayırlısı canım benim

bizimde sorun varikoseldi. eşim ameliyat oldu ama değerler çok yükselmedi. hareket çok yüksek olmasada iyi ama şekil bozukluğu var dedi doktor. o yüzden aşılama yaptık. ilk aşılamada tutma ihtimali daha düşük sanırım. kafama takmayayım, düşünmeyeyim desem de kendimi forumu okurken buluyorum. :) hiç bir belirtimde yok bir hafta daha nasıl geçer bilemiyorum :)

bu arada doktor folik asit falan vermedi bana. sana kullanmanı söyledimi

Canım zaten herkeste bir belirti olmaz bence hamile kaldıktan sonra aaa bana şuda olmuştu buda olmuştu diye anlamlandırıyoruz, birçok arkadaşım adetleri gecikene kadar hiçbişey hissetmemiş bile, kendini hiç üzme, bende ister istemez kendimi dinliyorum bişey bekliyorum hep, benimde tutma ihtimalim pek yok ama napalım? pes mi edelim?En azından elimizden geleni yapıyoruz diyorum; bazen sinirlerimin bozulduğu zmanlar oluyor ama Allah ın izniyle hepsi geçiçek diyorum hep.bence zaten biz onları değil onlar bizi seçiyor, onlar doğru zamanı bekliyor bence

Merhaba, bende dün 2. aşılamamı oldum. İlkinde ikizlerim olmuştu. Ancak kalp atışları duyulmadığı için 9. haftada alındı. Şimdi heyecanla 2. aşılamamın sonucunu bekliyorum. Bende Çamlıca Medicana hastanesi tüp bebek bölümüne gidiyorum. Çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…