Kzılar merhaba, bende bugün 10. günüm klomen kullandım Pazartesi günü aşılama yapılacak, Eşimde sperm hareketsizliği bende de pko var aşime ameliyat ddiler olmak istemedik,
İnşallah aşılama da olur, yumurta büyüklüğümüz iyiydi Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah günler geçmek bitmiyor
KIZLAR MERHABA, AŞILAMAMI GEÇEN HAFTA PAZARTESİ ÖĞLE 12 DE YAPTIRMIŞTIM, BUGÜN İDRAR DA TEST YAPTIM SİLİK AMA PEMBE BİR ÇİZGİ VAR ,hala çatlatma iğnesinin etkisimidir lütfen cevap verin
Canım aşılama için çok fazla izine gerek yok ama tabi ki hafta sonlarına denk gelen günlerin varsa. adetin üçün günü gitmiştim. muayene edip ilaç veriyor. sonra 10. gün çağırıyor. yumurtanın büyüklüğünü ölçmek için. çatlatma iğnesini akşam yaptırıyorsun. (kendinde yapabilirsin bu iğneyi ama benim doktorum acilde yaptır dedi.) iğneden 36 saat sonra aşılama oluyor. sadece o gün doktor rapor verebilir. bunun dışında izne gerek yok eğer izin alması sıkıntı olacaksa. hayırlısı olsun. yani toplamda 3 kere gitmiştim ben doktora zaten iki günü hafta tatiline denk gelmişti.