Aşılama Eylül 2016 da aşılama yaptiracaklar beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi 555
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
morfoloji düzeldimi ameliyatla.biz çok vakit kaybettik önce yok dediler sonra var...nerde ameliyat oldunuz..kaan aydos a mail attm sonuçları bakalım o ne diycek...
İleri hareketli hiç spermi yoktu, sayı azdı, morfoloji bozuktu. Yani bütün sorunlar vardı. Şimdi tüm değerleri normal. Test yaptırdığımızda normal sperm değerleri yazıyor. Ama daha önce duymuştum ameliyat morfolojiyi çok etkilemiyormuş, diye.

morfoloji düzeldimi ameliyatla.biz çok vakit kaybettik önce yok dediler sonra var...nerde ameliyat oldunuz..kaan aydos a mail attm sonuçları bakalım o ne diycek...
Samsunda bir özel hastanede oldu ameliyat

Himm aslinda yum olusuyormus kendisi vakti var demek ki cnm yaa benim de 4 yum oldu igneler ile 19 18 17.5 17 mm dr bana da verdi o jelden cnm bnm batma degilde agrilar oluyo bi de goguslerim cok aciyo damar damar olmus ve sis hayirlisi bakalim vakti geldi ise Rabbim nasip eder insallah bnm ilk asilamam olmazsa bizde tup gecmeyi dusunuyoruz tup nerde hangi dr yaptirmayi dusunuyorsun arastirdin mi cnm ?

Aynı gün olmuşuz canım. Oyalanamıyorum valla kendi kendimi yiyorum. Önceki tutmamıştı, bu sefer tutar inşallah

Insallah. Hayirla saglikla. Bu arada ben de samsunda ozel hastanede oldum. Size de dua ediyorum.
Bize sperm testi sonucunu verdiklerinde morfoloji yazmiyodu bu sefer. Sayi vs yaziyodu.
ne zaman kan testi yaptiracaksiniz canim?

çok geçmiş olsun..teşekkür edrim cvpiçin.inşallah ameliyata gerek kalmaz...

Kizlar bende yarin asilama oluyorum, nolur banada dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Sonucu yine burdan yazarim olumlu olur insallah

Insallah. Hayirla saglikla. Bu arada ben de samsunda ozel hastanede oldum. Size de dua ediyorum.
Bize sperm testi sonucunu verdiklerinde morfoloji yazmiyodu bu sefer. Sayi vs yaziyodu.
ne zaman kan testi yaptiracaksiniz canim?
Bugün idrar testi yaptım ama negatif. 32 aydır olmuyorum canım, bıktım test yaptırmaktan

Bana Samsun yakın canım. Fakültede yaptırıyorum

Bugün idrar testi yaptım ama negatif. 32 aydır olmuyorum canım, bıktım test yaptırmaktan

Daha erken bence. Ben de yapmayayim diyorum. Ctesi adet gunum. Bekleyecegim yapabilirsem. Bugun surekli adet oldum sanip gidiyorum ama yok. Hayirlisi hepimiz icin.

Kizlar bende yarin asilama oluyorum, nolur banada dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Sonucu yine burdan yazarim olumlu olur insallah

Allah hayırlısıyla olumlu sonuç almak nasip etsin. Sağlıkla kavuştursun inş.

Ca
Bana Samsun yakın canım. Fakültede yaptırıyorum

İnş gerek kalmaz ama bana dr bi tanıdık fakültede davut hocayı önermişti. Ücret işi nasıl acaba fakültede. Hocamın muayenesini özel gibi ödeyip, tahlilleri ssk ile mi yapıyolar?

Ca

İnş gerek kalmaz ama bana dr bi tanıdık fakültede davut hocayı önermişti. Ücret işi nasıl acaba fakültede. Hocamın muayenesini özel gibi ödeyip, tahlilleri ssk ile mi yapıyolar?
Tüp bebek bölümünün başında Davut Güven var. İki kez aşılama oldum, hiç ücret vermedim. Sanırım üç yıllık evli olma şartı var. Regl olduğun gün arıyorsun, yarın 8.30'da gel diyorlar, süreç başlıyor

Kızlar merhaba, bende 2 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz bende polikistik çıktı 2 ay kullandım istenilen olgunlukta yumurtam oldu ancak tutmayınca eşime sperm test yaptırdık hareketliliğinde çok olmamakla birlikte problem var, ve 1. derecede varikosel ben artık aşılama yaptırmak istiyorum, bugün adet oldum 3. gün gideceğim doktora süreç başlayacak , İnşallah tutar çok ümitliyim kızlar

Slm kizlar bugun kan verdim 0.38 cikti negatif yani adet olmayi bekliyorum olunca tup yaptircam bakalim nasip

Bende tarlusalla adet oldum aşılamanın iğneydi çatlama iğnesiydi yaptım doğal ilişki oldu sadece farkı o

Ohss nedir

Kızlar iki hafta oldu, hiçbir belirti yok. Yarın sabah yine idrar testi yapacağım . Offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…