Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

merhaba arkadaşlar benimde transferimin 7. günü sitresden uzak durun diyorlar ama elimde değil çok sitresliyim ilk 5 gün regli dönemindeki gibi ağrılarım oldu iki gündür onlarda yok . bayram boyunca evde dinlendim 4. gün çok az bi dolaştım birde dün biraz dışarıya çıktım . Allah hepimize hayırlısın versin inşallah .. Ama beklemek çok zor ..

Siz sonucu almadiniz dimi daha? Umudunuzu kaybetmeyin lutfen..isallah guzel sonuc alacaksiniz
Ayın 20 sınde sonuc için hastaneye gıdecegım.. Sonucumu dr um acsın soylesın istıyorum. Olumsuzsa araştıracagım detayıyla. Hemen yenı bır tedavıye baslamamm

Benimde 3. Gün embriyosu iki tane transfer yapıldı biri 6 hücre biri 7 birinci kalite .. diğer kalan gelişmediği için dondurma yapılamadı ilk denemem ..

amin canım, benimde 4 .günüm , dediğin gibi beklemek çok zor, alllahım inş dualarımızı kabul eyler

Ayın 20 sınde sonuc için hastaneye gıdecegım.. Sonucumu dr um acsın soylesın istıyorum. Olumsuzsa araştıracagım detayıyla. Hemen yenı bır tedavıye baslamamm
Ee umutsuzluga kapilmak icin neden yok iste..hayirli haber olur isalllah..haziran/2017 anneleri topigi acarsiniz sonra da

Benim de 7. Günüm ama hiç belirtim yok gibi, bir de ben ilk gün haricinde normal hayatıma döndüm ve gezdim baya. Olmadı hissine kapılmaya başladım ama hepimiz için hayırlısı. Sanrıım aynı gün test günümüz de (21i)

Benim 3. Gün embriyosu test günüm 22 si dediler bakalım an geliyor içim kıpır kıpır bi an birden daralıyorum.. insanın elinde değil ..bendede o ilk dört günden sonra hiç bir belirti kalmadı .. senin kaçıncı gün embriyosu hayırlı güzel haberler alırız inşallah

Benimde 3. Gün embriyosu iki tane transfer yapıldı biri 6 hücre biri 7 birinci kalite .. diğer kalan gelişmediği için dondurma yapılamadı ilk denemem ..
İnş pozıtıf sonuclanır. Sonuc tarıhınız ne zaman

Benim de 3. Gün embriyoları ama biri geç döllenmişti, biraz ilginçti. Benim başlangıçta da hiç ağrım sızım olmadı ama ben acıya biraz fazla dayanılıyım, yumurta toplama sonrasında falan da hiç bişey hissetmemiştim, çoğu kişi ağrı çekerken. İnşallah herkes için hayırlısı olur, benim de duygularım çok değişken :)

İnş pozıtıf sonuclanır. Sonuc tarıhınız ne zaman
22 Eylül'de ama bi yanım erken yap demiyo değil .. transferden sonra bana yardımcı olan hemşire de 5. Denemesinde tutmuş 10. Gün yaptırsan da olur düşük rakam çıksa bile sonuç belli oluyor deri kafamı karıştırdı .. inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur ..

Sorma erken yapp sonucu oğrenıp rahatlamk istıyorumm

Bir umut bir hayal daha husranla sona erdi yikildim tükendim bittim artik her daim hayirlisi dedim benim icin olmamasi hep hayirliymis diyecek hic biaey bulamiyorum artik aklima sadece su geliyor sanirim ben anne olamayacagim......
Çok üzüldüm ama öyle düşünme ne olur. Ağla dök içini dinlen biraz, araştır yeni doktor yeni merkez bul ama yılma. Yeni bir yer yeni umutlar olsun sana ama umudunu kaybetme. Söylemesi kolay biliyorum ama elden başka birşey gelmiyor.

Kızlar lütfen üzülmeyin. Ben de geçen sene bu ay 7. tüp bebek denememi yapıyordum. Şimdi kızım yanımda çok şükür. Çok yıpranmıştım ama kızıma baktıkça her şeye deydi diyorum.
Sabredin, dua edin. Allah yardımcınız olsun.

Canim sagolasin simdilik uzaklasmak istiyorum vücudum dinlesin istiyorum.arka arkaya denendi iki transfer ilaclar igneler kimyasal doldu vücudum biraz temzilensin toparlanayim elbette dvm ederim kizlar yanliz benim gittigim hastane ozeldi bana dedi hersey cok.guzeldi olmadi geriye embriyolarin genetiginin arastirilmasi kaldi bu nedemek ya yani tekrardan embriyo olusturuluo ankarada incelemeye alinicak olemi zaten 15 bine yakin para gitti birde buna nasil vericem parayi yoksa sirf oara amaclimi yapilicak bu anlamadim ama aratirma hastanelerindede yapiliyorsa devlet hastanesinde yaotirmak.mantikli degilmi sizce

Ne guzel umut hep var işte..

Reactions: 9ay
Canım ilk deneme sonucumu beklıyorum..
Eger olumsuz sonuc alırsam genetık vs arastırılmasını isteyecegım .. Hersey yolunda cok guzel denılen bır durum ve sonuc alamadıgımda bır suru doru ısaretım olacak.. Yenı bır tedavıye baslamadan önce arastırmadan asla baslamam.. Sana tavsıyem ne varsa yapılması grrekn onları yapmadan tedavıye baslma

Ben acıkcası bu belirtılerın yanı sancıların vs ilacların yan etkısıne baglıyorum.
Bu ay hersey yolunda gıttı lakin nedense olacakmıs hıssınden epey uzagım..
Oyle dusunme canim hep pozitif olalim. Allah buyuktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…