Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Ben doktoruma çok güvendiğim için di belki.gerekli olsa yapardı dedim.ama güvenmesem Emin'im bende çok araştırır sebebi bulmaya çalışırdım.ama yanlış anlamayın sadece sizin için söylüyorum bu kadar negatif bakmayın.bazi durumlarda teslimiyetçi olmak lazım.orta kalite 2.gün embriyolarıyla bebek sahibi olanlar var.hiç bir sorun yokken 6.gün çok kaliteli embriyolarla başarısız olanda.biraz Relax olmak lazım.ben bunu yaşadığım için söylüyorum.çok düşününce olmuyor psikoloji çok önemli.nacizane fikrim ve yaşadıklarım ile konuşuyorum.lütfen yanlış anlamayın..

Rica ederım.. Ama yınede soyledıgınız ıyı oldu bunları zira empatıden uzak bulmuştum önceki soylemleri..
Ben dr ma cok cok guvenıyorum . Ama olumlu sonuc aldıgınız için boyle dusunmenız belki de normal.. Ben en rahat olanlarınızdanım beklentm yok sadece bır hıs buda..
Ne mucızeler okuduk okuyoruz.. Bırgun olur umıdımız var .. Ben esımle ortak bır mucadele içinde oldugumu dusunerek uzerıme dusenı yapmayı dogru buluyorum.. Arastırmak lazım sonrası allaha ..

İçinin ne konuda rahat edecekse tabiki öyle yapın.ama sadece pozitif olun demek istedim.bende birkez başarısız tedavi geçirdim.ne demek istediğinizi anlıyorum ama amacım sadece sizi biraz olsun rahatlatmaktı.yanlış bi izlenim verdiysem özür dilerim.. bizler için bu tedaviye gidebilmek bile mucize ben öyle bakıyorum.hiç sperm olmayan yada hiç yumurta üretemeyen insanlar var.onların tedavi şansı dahi yok.biz şanslı kısımdayız en azından. Emin'im sizin bebeğiniz de kucağınıza geliceği Zaman'ı bekliyordur. En kısa zamanda da alırsınız inşallah.

İnş canım saglıkla kucagına almanı dilerimm..

Kızlar ;
Sizce kAcıncı gunden ıtıbaren kan testınde gebelik belli oluyor??

Aslnda 7. ve 8. gunlerde bile olabilr ama en guzeli 12. gunu beklemek bence gerci bende sabirszm ne yapcaz bilmyorum

Benim test gunum hep 10. Gun kizlar neden 12 sizinki acaba. ? Ben gecen denememde 8. Gun test yapmistim kan testi sonucu kesin almisyim bu kez de 10 gun beklemeyi dusunmuyorum acikcasi sonucta transferden sonra ilk uc gun tuttu tuttu tuymadiysa tutmadi zaten degerler az da olsa yukselmeye baslar ucuncu gunden sonra diye dusunuyorum

Bencede oyle aslnda zaman yaklastkcada heyecan artyo aslnda ama bilmiyorum hakkmzda hayrlisi....kanda cikar evet 6 gnden sonra belli olur yani ama idrara bisey diyemem

7. Gunumdeyım..
5.gun embrıyosu.
5. Gun emryosunun tutunmaya hazir asamadalar embryo tirnaklari ciimis halde yani o yizden tutunmasi daha kolaydir ve cabuk sonuv alinir. 8. Gunde gayet net bi sonuc cikiyor velhasili canim. Ben dayanamayip test yaptirmism 8. Gun sabah

Herkeste erken çıkmıyo kafanızı karıştırmayın ya..ben bi forumda okumuştum 10.gün 0.1miş.12.gün hamile çıkmış kadın. Yani erken test kesin sonuç deil ben yaptım ama test günüm bayramın birinci günüydü ogün üzülmeyim diye hazırlarım kendimi diye yaptım.

5. Gun embroyalari tirnaklari ciimis hazir embroyo olduklari icin ana rahmin de 3 gunden fqzla yasayamaz tutunmadigi taktirde. O yuzden dedim belli oluyot diye. Ha 3. Gun embryosudur tirnak cikarttim falan bilmem ne derken tutunma gunu uzim surer malum 5. Gun emryosunun test gunu ile 3. Gun embroyosunun test gunu ayni olmaz oda tutunma suresinin farkindandir. Benle ayni gum tramsfer olanlarin bazilari 12. Gun test yaptiracak ama.ben 10 cunki embryo kalitesi farkli.

Benim 3.gün embriyosuydu 10.gün çıktı ama erken test te şu risk var değer bazen düşük çıkıyor bu sefer insan psikolojik olarak çöküyor.ben ilkinde 9. Gün baktırdım 8.5 ti ne paraladım kendimi.

Tabi o ihtimal var gec tutunmustur o yuzden deger dusuk cikar ama bu pek 5. Gun embryolarinda olan bi durum degildr cunku ilk uc gun icinde mutlaka tutunmak zorundadir tutunmadiysa negatif cikar . gec tutunma gibi bi ihtimal yok yani. Ha dusuk falan cikar yavas yukseliyordur dis gebeliktir falan filan ama gene de gec tutunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…