Boyle seyler yazıp sızıde etkılıyorum dıye uzuluyorum ama söz daha pozıtıf olucamOyle dusunme canim hep pozitif olalim. Allah buyuktur
Canim ben ilk transferim de hep olmicak diye diye bekledim ve gercektwn olmadi. Bu ke icim acayip rahat hic olumsiz bisey gelmiyor aklima insqllah bu kez tutar. Sende hep pozitif ol lutfen zor gunler biliuorim ama gecmeyen aci yoktur her gece mutlaka sabah olacaktir. Bol dua edip hayirlisini iateyelimBoyle seyler yazıp sızıde etkılıyorum dıye uzuluyorum ama söz daha pozıtıf olucam
Bence de iyice dinlen vücudunu da kafanı da dinlendir o arada araştır nedir ne değildir diye. Genetik araştırmaysa onu araştır başka birşeyse onu ama direk şunu yapıcaz demelerine inanma devleti de soruştur. Benim ilk denemem ama öncesinde yok varikosel dediler yok sperm dnası dediler biton para gitti sonra gittiğimiz iki prof ta varikosel morfolojiyi etkilemez tüp bebek yapılacak dediler. Hiç belli olmuyo para için başka bişey için hep istiyorlar sadece o yüzden araştırmadan girme hiç bu işlere.Canim sagolasin simdilik uzaklasmak istiyorum vücudum dinlesin istiyorum.arka arkaya denendi iki transfer ilaclar igneler kimyasal doldu vücudum biraz temzilensin toparlanayim elbette dvm ederim kizlar yanliz benim gittigim hastane ozeldi bana dedi hersey cok.guzeldi olmadi geriye embriyolarin genetiginin arastirilmasi kaldi bu nedemek ya yani tekrardan embriyo olusturuluo ankarada incelemeye alinicak olemi zaten 15 bine yakin para gitti birde buna nasil vericem parayi yoksa sirf oara amaclimi yapilicak bu anlamadim ama aratirma hastanelerindede yapiliyorsa devlet hastanesinde yaotirmak.mantikli degilmi sizce
Çok fazla irdelemeye gerek yok.naparsak yapalım rabbim ol demedikçe olmuyor kızlar..Canım ilk deneme sonucumu beklıyorum..
Eger olumsuz sonuc alırsam genetık vs arastırılmasını isteyecegım .. Hersey yolunda cok guzel denılen bır durum ve sonuc alamadıgımda bır suru doru ısaretım olacak.. Yenı bır tedavıye baslamadan önce arastırmadan asla baslamam.. Sana tavsıyem ne varsa yapılması grrekn onları yapmadan tedavıye baslma
Benim sol bacağımda kasılma ve sol kasığımda sürekli kasılmalar oluyordu.korkma normal..Kzlar slm.. benmde bugün8 gunum sol bacagmda kaslma uyusma gibi bi seyler var 3 gundur boyle bisey yasayan varmi acil cevap lutfnnnnnnn
Ya sanki uyusuk gibi kendini sıkar kasar gibi ama rahatm aslnda szndemi oyleydiBenim sol bacağımda kasılma ve sol kasığımda sürekli kasılmalar oluyordu.korkma normal..
Bazen çok rahatsız edici derece de oluyordu bazen de hafif hafif.. aslında hala devam ediyo diyebilirim.ama gebelikle alakalı mı bilemiyorum.Ya sanki uyusuk gibi kendini sıkar kasar gibi ama rahatm aslnda szndemi oyleydi
Hiç bir belirtim olmadı.belirti aramayın sakın.benim ilk denememde okadar emindim ki tuttuğuna heryerimden belirti fışkırıyordu olmadı.2. De ben kesinlikle olduğuna inanmadım ilk günden itibaren çok rahattım o yüzden.9. Gün evde gebelik testi yaptım silik çıktı.10.gün değerim 99du şoka girdim resmen.hiç beklemiyordum.o belirtilerde kendimizi dinlemekten oluyor zaten psikolojik..Ve siz suan hamilesinz demi ..baska belrtilerinz olms muydu
Rabbım derdımizin dermanını verıyor .. Sen ara arastır sonrası rabbıme kalıyor zaten. Oyle hıcbırsey yapmadan rabbıme bıraktım demek yok..Çok fazla irdelemeye gerek yok.naparsak yapalım rabbim ol demedikçe olmuyor kızlar..
Çok bilmek iyi değil psikoloji açısından bende niye bana o test yapılmadı niye benim şuyuma bakılmadı diye takıyordum.ama boşuna takmışım yine bakılmadı ama oldu..Rabbım derdımizin dermanını verıyor .. Sen ara arastır sonrası rabbıme kalıyor zaten. Oyle hıcbırsey yapmadan rabbıme bıraktım demek yok..
Kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu o çok önemliBende yarn idrarda yapmak istiyorum negatif ckck diyede cesaretszm bilmiyorum hayrlsi
Sizin için boyle!!Çok bilmek iyi değil psikoloji açısından bende niye bana o test yapılmadı niye benim şuyuma bakılmadı diye takıyordum.ama boşuna takmışım yine bakılmadı ama oldu..
İdrarda cıkmayabılıyor kan testı yaptırınBende yarn idrarda yapmak istiyorum negatif ckck diyede cesaretszm bilmiyorum hayrlsi
Benim 3.gün embriyosu tek transfer ve dondurulmuş.yaşım 28.benim ikinci denemem ama araştırmaktan öğrenmediğim şey kalmadı.. sana nasıl iki transfer yaptılar ki. Yasalar izin vermiyor diye biliyorum yaşında genç.Yarn 9 gunm dondurlmuslarla benm kacin gun transferi hakknda bisey 2 embriyo transfer edildi soylenmedi...ilk deneyim birazda acemilk var tabi yas 24 baklm hayrlisi... szn peki?
Benim değerim 758di hala idrarda silikti idrar yanıltıcı olabiliyor malesefffİdrarda cıkmayabılıyor kan testı yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?