Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Boyle seyler yazıp sızıde etkılıyorum dıye uzuluyorum ama söz daha pozıtıf olucam
Canim ben ilk transferim de hep olmicak diye diye bekledim ve gercektwn olmadi. Bu ke icim acayip rahat hic olumsiz bisey gelmiyor aklima insqllah bu kez tutar. Sende hep pozitif ol lutfen zor gunler biliuorim ama gecmeyen aci yoktur her gece mutlaka sabah olacaktir. Bol dua edip hayirlisini iateyelim

Bence de iyice dinlen vücudunu da kafanı da dinlendir o arada araştır nedir ne değildir diye. Genetik araştırmaysa onu araştır başka birşeyse onu ama direk şunu yapıcaz demelerine inanma devleti de soruştur. Benim ilk denemem ama öncesinde yok varikosel dediler yok sperm dnası dediler biton para gitti sonra gittiğimiz iki prof ta varikosel morfolojiyi etkilemez tüp bebek yapılacak dediler. Hiç belli olmuyo para için başka bişey için hep istiyorlar sadece o yüzden araştırmadan girme hiç bu işlere.

Çok fazla irdelemeye gerek yok.naparsak yapalım rabbim ol demedikçe olmuyor kızlar..

Kzlar slm.. benmde bugün8 gunum sol bacagmda kaslma uyusma gibi bi seyler var 3 gundur boyle bisey yasayan varmi acil cevap lutfnnnnnnn

Ve siz suan hamilesinz demi ..baska belrtilerinz olms muydu
Hiç bir belirtim olmadı.belirti aramayın sakın.benim ilk denememde okadar emindim ki tuttuğuna heryerimden belirti fışkırıyordu olmadı.2. De ben kesinlikle olduğuna inanmadım ilk günden itibaren çok rahattım o yüzden.9. Gün evde gebelik testi yaptım silik çıktı.10.gün değerim 99du şoka girdim resmen.hiç beklemiyordum.o belirtilerde kendimizi dinlemekten oluyor zaten psikolojik..

Çok fazla irdelemeye gerek yok.naparsak yapalım rabbim ol demedikçe olmuyor kızlar..
Rabbım derdımizin dermanını verıyor .. Sen ara arastır sonrası rabbıme kalıyor zaten. Oyle hıcbırsey yapmadan rabbıme bıraktım demek yok..

Rabbım derdımizin dermanını verıyor .. Sen ara arastır sonrası rabbıme kalıyor zaten. Oyle hıcbırsey yapmadan rabbıme bıraktım demek yok..
Çok bilmek iyi değil psikoloji açısından bende niye bana o test yapılmadı niye benim şuyuma bakılmadı diye takıyordum.ama boşuna takmışım yine bakılmadı ama oldu..

Yarn 9 gunm dondurlmuslarla benm kacin gun transferi hakknda bisey 2 embriyo transfer edildi soylenmedi...ilk deneyim birazda acemilk var tabi yas 24 baklm hayrlisi... szn peki?

Çok bilmek iyi değil psikoloji açısından bende niye bana o test yapılmadı niye benim şuyuma bakılmadı diye takıyordum.ama boşuna takmışım yine bakılmadı ama oldu..
Sizin için boyle!!
Sahsen bılıncli bır tedaviyi tercıh edıyprum. Neden olmadıgı konusunda aydınlanmam gerekki önce tedavime ınanayım.
Bazen kendı kendının doktoru olman gerekıyor . Uzmanlar atlayabılıyor bırseyleri. Sizin için cok mutluyum ama sizde boyle oldu dıye dogru bu demek degıldır

Yarn 9 gunm dondurlmuslarla benm kacin gun transferi hakknda bisey 2 embriyo transfer edildi soylenmedi...ilk deneyim birazda acemilk var tabi yas 24 baklm hayrlisi... szn peki?
Benim 3.gün embriyosu tek transfer ve dondurulmuş.yaşım 28.benim ikinci denemem ama araştırmaktan öğrenmediğim şey kalmadı.. sana nasıl iki transfer yaptılar ki. Yasalar izin vermiyor diye biliyorum yaşında genç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…