Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Canım için rahat olsun tatilin yolun vs hııııc zararı yok aksıne vakıt daha cabuk gecmiştır. Bende 10 unda transfer oldum salı gununu beklıyrum:)

[ Selam kizlar nasilainiz . transferden sonra neler yaptiniz gunler nasil geciyor belirtisi olan var mi ? Bende zerre agri sizi filan yok hayir olsun insallah .
Canım 3.gunumde ınanılmaz agrı cektım o gun dısında hafıf bel agrılarım oldu .
Kacıncı gun embrıyosu kac tane konuldu cnm

Canım 3.gunumde ınanılmaz agrı cektım o gun dısında hafıf bel agrılarım oldu .
Kacıncı gun embrıyosu kac tane konuldu cnm
Ben 13 eylulde transfer oldum canim hic bi agri sizi yok iste hala. İkinvi denemem benim ilki hazirandi olmadi malesef. 5. Gun emryosu 2 tane transfer oldum ama Allah nasip ederse tutar . senin kac taneydi

Slm arkadaşlar iyi geceler bu benim 3. denemem. 1. Tüp bebek kimyasal 2.tedavi embriyo kalitesinin düşük olduğu için iptal bakalım bu nasıl sonuçlanır. Transfer günüm ayın 5 inşallah cumartesi test günüm. Topiklerdeki arkadaşlara özendim ve test yaptım ama negatif görünüyordu canım sıkıldı bir kenara bıraktım bir saat sonra pozitif görünüyordu sizce yanıltıcı bir sonuçmudur

Ben 13 eylulde transfer oldum canim hic bi agri sizi yok iste hala. İkinvi denemem benim ilki hazirandi olmadi malesef. 5. Gun emryosu 2 tane transfer oldum ama Allah nasip ederse tutar . senin kac taneydi
Benım ilk denemem dr um ısrarlatektransfer edelim dedı. 5. Gun 1. Kalite 1 embrıyo ile beklemedeyım:)
Aramızda 3 gun var .. Cok sevındım agrının olmamasına benım suan bıle sol yanım agrıyor.. Bu sebepten demoralize oldum

Malesef 1 saat gıbı bır suredeki sonuclar gecersız .. Ama zorlu bır yoldan gecoyorsun inşşş olur bu sefer canım benım.. Sorun neydı??
Kacıncı gun kac embrıyo transfer edıldı

Belirti olmasi mi iyi olmamasi mi bilmiyotim aslinda kisiden kisiye degisiyormus cogu kafinda kahverengi leke ve sanci batma falan olup hamile olfugunu ogrendi bi cogu da hic bir belirti yasamadan hamile kaldi. Ben gecen denememde coo belirti yasamistim leke agri batma mide bulantisi goguslerde hassasiyet falan. Ama hic tutunma bile ysanmamisti 0.1 ciimisti test sonucum. Dmem o ki kisiden kisiye degisiyormus canim insallah bu belirtisizlik hayra isarettir bop bol dua edelim

Ben acıkcası bu belirtılerın yanı sancıların vs ilacların yan etkısıne baglıyorum.
Bu ay hersey yolunda gıttı lakin nedense olacakmıs hıssınden epey uzagım..

Kızlar Merhaba!. Bende ağustosun 31 inde transfer oldum. 2. Denemem ilki kimyasaldı.dondurulmuş 1 tane 1.kalite 8hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi.. 9.gün idrarda silik çizgiyi gördüm.b-hcg;
10.gün 99
12.gün 241
14.gün 758 oldu.. Umarım sağlıcakla devam eder.. Yazdıklarınız okudum neler yaptığımı anlatayım dedim.transferden 25dk sonra kalktım.45dk yol geldim.doğru düzgün yatmadım,hatta hiç yatmadım desem yeridir.çok ağır olmamak üzere her işimi kendim gördüm.çok umursamadım çünkü olmuycanı düşündüm hatta emindim. Transfer sonrası 7gün hergün bir ananas yedim, hergün bir öğün mutlaka balık yedim,ayrıca bol bol tuzsuz kabak çekirdeği yedim.onun dışında da yaptığım birşey olmadı.kendinizi fazla kasmayın olacağı varsa oluyor.inşallah böyle devam eder herşey.perşembe de kesemizi görücez inşallah.. Darısı başınıza..

Cok sevındım adınıza. Agrınız oldumu acaba ?? Cok şiddetli karın agrısı yasadım transfer sonrası 3. Gun..
Ara ara bel sırt agrım oluyor pek beklentım kalmadı dogrusu..

Cok sevındım adınıza. Agrınız oldumu acaba ?? Cok şiddetli karın agrısı yasadım transfer sonrası 3. Gun..
Ara ara bel sırt agrım oluyor pek beklentım kalmadı dogrusu..
3.günden itibaren kasık Ağrı'larım oldu.adetim yaklaştığında geldi gelcek die bekledim çok adet sancısı çektim çünkü.bide belimin ortası çok ağrıdı.ama hamilelikten mi ilaçlardan mı kestiremiyorum.ama bel Ağrı'sı için fazla hareket etmemektendir dediler.. Sonra kasık batmaları tekrar başladı 9.günde ve bugüne kadar oldu.ama bugün bıçak gibi kesildi.biraz tedirginim şimdi niye ağrımıyor diye ama demekki kendine yeri açtı artık die avunuyorum.

İstanbul atasehır memorıal de tedavı oldum ..
Agrılar sebebıyle olmayacak dıye dusunuyorum artık
Buarada testı tam gununde mı yaptırdınızz
Hayır tam günü 12siydi.ama bayram olduğu için moralim bozulur kendimi önceden hazırlıyayım die 10.gün yaptım.ama tam tersi oldu çifte bayram yaşadık..

Hayır tam günü 12siydi.ama bayram olduğu için moralim bozulur kendimi önceden hazırlıyayım die 10.gün yaptım.ama tam tersi oldu çifte bayram yaşadık..
Kacıncı gun embrıyosu kac embrıyo transfer edıldı

Canım mutlaka yaz sonucu ınş pozıtıftır..
Kanı verdim artık sonucu bekliyorum stres yapmamistim simdiye kadar sanirim bilmeden baya stres olmusum sabaha kadar kendimi hastanede gördüm uyuyamadim doğru düzgün sabah kalktigimda adet ağrısı vardi dedim hoop adet oluyom stresten mi bu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…