Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Valla geç mi tutundu tutunamadı mı çözemedim onu.9.gün 8.5... 12.gün 10.8... saçma bi durumla kalmıştım mal gibi.ilk tedavide olunca malum ne yıpranmıştım. Valla benim 3.gün embriyosu 10.gün çıktıysa 5.gün embriyosu 8.gün rahat rahat çıkar ozaman.o tırnak olayını bilmiyordum hiç senden öğrendim.demekki ondan 5.güne tutunması daha yüksek gözüyle bakılıyor.

Evet canim tutunmaya hazir halde cunku o. Rabbim ol.deyince oluyor canim venim ikinci denemem ilki iki embryoydu hemde 1. Kalite bb idi en sagliksisiydi velhasili ma tutmadilar Rabbim ol deseydi olurdu. Allah senin yuzunu guldurmus bize de o guzel sevinci yasatir insallah

Benimde ilkinde aynı kalitede 1 tane transfer edildi 1 tane donduruldu.ikiside aynı diye buda olmaz diyodum ama oldu Allah'ın işi işte.. rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün.gerçi pozitif almayla iş bitmiyormuş.şimdi kese kalp atışı dert artıyo valla. Uykularım kaçıyo kalp atışı alamıcaz diye..

Ay Allah korusun insallah saglikla hersey guzel gider minnak minnak ayaklarini opersiniz 8 ay sonra :) dua edelim bol bol omru veren Rabbim bizlere de bi kader cizmistit elbet

Bak bana iki tane transfer edildi ve birinci kalite yumurtalar ama Allah onlara omur vermemis nefes vermemis ki tutmadilar anneyi simdi ki transferim de ayni iki yumos bunlarda en kalitelisinden ama dedigim gibi omru veren Allah

Ay Allah korusun insallah saglikla hersey guzel gider minnak minnak ayaklarini opersiniz 8 ay sonra :) dua edelim bol bol omru veren Rabbim bizlere de bi kader cizmistit elbet
Aynen canım.. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın düşmanımın bile.. ne zor şeymiş çocuk sahibi olamamak başa gelmeden anlamıyo insan.ben çok tüp bebek yapanlara kızardım zorlamaya ne gerek var derdim.ben 2bilemedin 3 kez denerim olmazsa olmaz diyodum.ama bu işe girince 100 kez tutmasın yine denerim demeye başladım. Bu bambaşka bir sevgiymiş,bambaşka bir hasretmiş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Aynen oyle hic bi hasrete benzemiyor evlat hasreti hic bi aciya denk degil yoklugu. Cekmeyen bilmez. Allah olmayan herkese nasip etsin kimseyi yokluguyla imtihan etmesin

Rabbim aratmadan sevindrsin cumlemizi insallah gercktn cok zor...ama şukur ki onu denemek icin de olsa şansmz var bence cok sanslyz...dilerim hersey gonlunzce olsn

Canm senim ilkinde belrti olmsmuydu
Hersey vardi bende ilkinde kahverengi leke. Mide bulantisi .tek tarafli kasik batmalari sik sik idrara cikmalar goguslerde morarma dolgunlik vesayre vesayre. Ama gel gor ki yanilmisim. İlaclarin etkisiymis hepsi de. Simdide ilaclar hic wtki etmiyor sanirim zerre bi degsiklik yok gunluk hayatimdaki gibi rahatim agrisiz sizisizim yani. Hayrolsun insllah. Sende belirti var mi ? Belirti arayip da cok kafaya takmamak lazim sakin olup beklemekte fayda var coi mumkin degil ama gene denemek lazim

Ben de de goguslerde hassasiyet tek tarafli batma sadece bu kadr.... bugun idrar testi yaptm 2 cizgi silik cikti ... sevnsem mi uzulsem mi bilemdm

9. Gunm bugn sabah yaptm silik cizgiyi gordum.. cok sukur bunada onu bile gormek bizi cok sevindirdi ama yinede pek umutlanmamak lazm

9. Gunm bugn sabah yaptm silik cizgiyi gordum.. cok sukur bunada onu bile gormek bizi cok sevindirdi ama yinede pek umutlanmamak lazm
Bende 9.gün baya silikti ilk başta sadece ışık altında görünüyordu sonra koyulaşıyordu.10.gün kan testi yaptım 99 du.hadi inşallah benim gibi olsun. Al pozitifi..

Evet çok çok aşırı sevinmeyin ama yine de çok güzel birşey 2. Çizgiyi görmek pazartesi kanda da net bir şekilde görürsün inşallah pozitifiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…