Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Evet canım benim de 13.de
Demekki transferin 5. Gununde bile cizgi gorunuyormus Allahim ya bize de nasip et pozitifleri gormeyi. Evlatlarimizi kucagimizq almayi. Ben test yapmayi dusunmuyorim :) iyi boyle negatif sonuc almaktansa az daha hayal kurayim. Gecenkinde negatifi gorunce kahrolmustum tekrar buna cesaretim yok en iyisi beklemek

Kizlar nasil gidiyo agri sizi belirti falan var mi ? Bende cok hafif kasik agrisi var sadece adet sancisi gibi oda baskada bisey yok 6. Gunum ama hersey coo normal gorunuyor ve bu beni korkutmaya basladi
Bu arada benimde 6. Günüm ve bende de sadece hafif batma ve kasık ağrısı var başka bir belirti yok ama silik çizgiyi gördün işte

Bu arada benimde 6. Günüm ve bende de sadece hafif batma ve kasık ağrısı var başka bir belirti yok ama silik çizgiyi gördün işte
Bende batma yok acil batmasi lazim saka bi yana da canim herkesin belirtisi baska olur. Gcen transferde ben cok sanci cekmistm her belirti de vardi ama foss cikti .Rabbim hayirliaiyla versin de yeter ki agri sizi gelir gecer ama yoklugunu gostermesjn yeterki

Amin inşallah canım benim. Hayırlısıyla en kısa zamanda pozitifleri görmeyi kısmet etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba az önce test yaptım bugün dokuzuncu günüm sizce durum nedir ?

Eklentiler

• IMG_1361.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar merhaba az önce test yaptım bugün dokuzuncu günüm sizce durum nedir ?
Valla hepimiz aynı moddayız heralde. Benimde silik çizgim var ama ben daha önce bu süreçten önce falan çok test yapmıştım silik milik hiç çıkmıyordu ikinci çizgi. Birşeyler var ki çıkıyor diye düşünüyorum :)

9. Gün kan testi için çok da erken değil bence. Birkaç tane tekrarlanacak sonrasında sonuçta. Benim daha 7. Günün ben bile yaptısam mı ki diyorum kan testi

9. Gün kan testi için çok da erken değil bence. Birkaç tane tekrarlanacak sonrasında sonuçta. Benim daha 7. Günün ben bile yaptısam mı ki diyorum kan testi
Kiz azicik rahat dur senden gorup benim de test yapasim geliyo iki gun daha bekle kuzum insallah guzel sonuclar alacaksin . Ben daha idrar testi bile yapamadim benim esim izin vermiyo

Bugün yaptırıcam dayanamıyorum vallahi .. nasıl bir heyecan mış bu .. günler geçtikçe heyecanımda korkularımda artıyor .. en azından ya okur ya olmaz diyeyim ..

Kiz azicik rahat dur senden gorup benim de test yapasim geliyo iki gun daha bekle kuzum insallah guzel sonuclar alacaksin . Ben daha idrar testi bile yapamadim benim esim izin vermiyo
Bak diğer konuda paylaştım resmi yine daha belirgin çizgi valla, dayanamıyom bende öyle olunca. Gizli gizli yollayalım sana bi test bak sende iyi duruyosun valla. Benimki gidip kendi aldı 5 tane geyiğine hergün yap bitane dedi bende sabahları yapıp duruyom

Bugün yaptırıcam dayanamıyorum vallahi .. nasıl bir heyecan mış bu .. günler geçtikçe heyecanımda korkularımda artıyor .. en azından ya okur ya olmaz diyeyim ..
Canim ben gecen denemem de 8. Gun yaptirmistim kan testi 0.1 cikmisti yani artik belli oluyot var m yok mu kesin

Hahha valla adres vereyim yollayin bi tane evim sehir disi kndim alamiyorum esim de kesinlikle test gununu bekleyecez diye tutturunca . bide daha haziran da negatifi gorunce yeni bi hevesle test yaptirasim kalmadi benim de. Biz iyiyiz boyle hayal kurarkene

İnşallah hayallerimiz gerçek olacak ben inanıyorum canım zor olan beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…