Demekki transferin 5. Gununde bile cizgi gorunuyormusEvet canım benim de 13.de
Bu arada benimde 6. Günüm ve bende de sadece hafif batma ve kasık ağrısı var başka bir belirti yok ama silik çizgiyi gördün işteKizlar nasil gidiyo agri sizi belirti falan var mi ? Bende cok hafif kasik agrisi var sadece adet sancisi gibi odabaskada bisey yok 6. Gunum ama hersey coo normal gorunuyor ve bu beni korkutmaya basladi
Bende batma yokBu arada benimde 6. Günüm ve bende de sadece hafif batma ve kasık ağrısı var başka bir belirti yok ama silik çizgiyi gördün işte
Amin inşallah canım benim. Hayırlısıyla en kısa zamanda pozitifleri görmeyi kısmet etsin inşallahBende batma yokacil batmasi lazim saka bi yana da canim herkesin belirtisi baska olur. Gcen transferde ben cok sanci cekmistm her belirti de vardi ama foss cikti .Rabbim hayirliaiyla versin de yeter ki agri sizi gelir gecer ama yoklugunu gostermesjn yeterki
Bi adet silik cizgi canim hayirli olsunArkadaşlar merhaba az önce test yaptım bugün dokuzuncu günüm sizce durum nedir ?
İnşAllah Bugün 9. Günüm kan testi yaptırsam mı acaba erken mi Hepimiz güzel sonuçlar alalım hayırlısıylaBi adet silik cizgi canim hayirli olsunannesin insallah
Valla hepimiz aynı moddayız heralde. Benimde silik çizgim var ama ben daha önce bu süreçten önce falan çok test yapmıştım silik milik hiç çıkmıyordu ikinci çizgi. Birşeyler var ki çıkıyor diye düşünüyorum :)Arkadaşlar merhaba az önce test yaptım bugün dokuzuncu günüm sizce durum nedir ?
Yok canim erken degil aslinda 9. Gun de cikar simonuc heleki idrar da silik de olsa bi cizgi varsaİnşAllah Bugün 9. Günüm kan testi yaptırsam mı acaba erken mi Hepimiz güzel sonuçlar alalım hayırlısıyla
Kiz azicik rahat dur senden gorup benim de test yapasim geliyo9. Gün kan testi için çok da erken değil bence. Birkaç tane tekrarlanacak sonrasında sonuçta. Benim daha 7. Günün ben bile yaptısam mı ki diyorum kan testi
Bak diğer konuda paylaştım resmi yine daha belirgin çizgi valla, dayanamıyom bende öyle olunca. Gizli gizli yollayalım sana bi test bak sende iyi duruyosun valla. Benimki gidip kendi aldı 5 tane geyiğine hergün yap bitane dedi bende sabahları yapıp duruyomKiz azicik rahat dur senden gorup benim de test yapasim geliyoiki gun daha bekle kuzum insallah guzel sonuclar alacaksin . Ben daha idrar testi bile yapamadim benim esim izin vermiyo
Senin kaçıncı gündü canım?Bugün yaptırıcam dayanamıyorum vallahi .. nasıl bir heyecan mış bu .. günler geçtikçe heyecanımda korkularımda artıyor .. en azından ya okur ya olmaz diyeyim ..
Canim ben gecen denemem de 8. Gun yaptirmistim kan testi 0.1 cikmistiBugün yaptırıcam dayanamıyorum vallahi .. nasıl bir heyecan mış bu .. günler geçtikçe heyecanımda korkularımda artıyor .. en azından ya okur ya olmaz diyeyim ..
Hahha valla adres vereyim yollayin bi taneBak diğer konuda paylaştım resmi yine daha belirgin çizgi valla, dayanamıyom bende öyle olunca. Gizli gizli yollayalım sana bi test bak sende iyi duruyosun valla. Benimki gidip kendi aldı 5 tane geyiğine hergün yap bitane dedi bende sabahları yapıp duruyom
İnşallah hayallerimiz gerçek olacak ben inanıyorum canım zor olan beklemekHahha valla adres vereyim yollayin bi taneevim sehir disi kndim alamiyorum esim de kesinlikle test gununu bekleyecez diye tutturunca . bide daha haziran da negatifi gorunce yeni bi hevesle test yaptirasim kalmadi benim de. Biz iyiyiz boyle hayal kurarkene
9. günüm bugün canım hemşire bana 10. gün yaptırsan çıkar demişti onunda tüp bebek ile olmuş 5. denemesinde en sonunda 10. gün de çıktı değerim dedi bende ha 10 ha 9 yaptırsam diyorum artık ..Senin kaçıncı gündü canım?
İnsallah canim. Rabbim bize de hayirli evlatlar nasip etsin.İnşallah hayallerimiz gerçek olacak ben inanıyorum canım zor olan beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?