Amin canım inşallah ama benim daha bir haftam var nasıl dayanıcam bilmiyorum. Bende bi 9. Güne gelebilsem hayırlısıyla silikte olsa çizgimi görsem. Allahım kan testinde de güldürsün yüzünü inşallahhMesjlarnz beni cok mutlu ettin inann insallh dedignz gibi olur rabbim cumlemizide sevndrsn..
O ne canim ilk defa duydum bunu adi neydiInsllh canm...bisey sorcm ben 7. Gunn sabahi koruyucu igne vurundum yani bebegn daha iyi tutunmasi icinms onun teste etkisi olmsmudr yani alakasi var mdr
Bunu senin doktorun mu ve di canim ? Bide ismi ne acaba ?Bebegn tutunmasi icinms canm koruyucu igne diyolar etkisi olur mu bilemedim
Bi forumda okumuştum sanırım ondan dolayı biraz yükselmiş olabilir gününde kan testinize bakın demişler ama bilmiyorum ki bendeCanm ignenin ismini bilmiyorm ama bazi drlr veriyoms... szce etkisi olurmu ne olur bi fikir verin
Ben ilk defa senden duydum canim.Canm ignenin ismini bilmiyorm ama bazi drlr veriyoms... szce etkisi olurmu ne olur bi fikir verin
yazmış farklı bir konuda biri bunu görmüştüm S Semossss0550Canim ilk testim silikti baya. 8. Gun testinde iki çizgide aynı renkteydi. Bu arada gonapeptyl düşük dozlu bi catlatma ignesi. İçinde beta hcg var ama ne kadar sürede vücuttan atılır bilmiyorum
Silik de olsa bi cizgi var ordaBenimde daha 6. Günüm ama dayanamdım çok erken olduğunu biliyorum ama sonuç bu sizce çok mu silik
Anladim simdi soylesiginoz igneyi canim. O igne bhgc yi yukseltiyor catlatma ignesi ama etkisi gecince geri dusuruyor degeri. Gebelik hormonu yukluyor yani vucuda. Rakamlari yuksek gosterecek sadece bebege bisey yapmayacak canim.Yani 9 gnmde slk cizgi gordum yani bugn sabah ama bi an igne aklma geldi merk ettm sorym dedim
Evet canım benim de 13.deSilik de olsa bi cizgi var orda:) hadi insallah canim hayirli olsun. Sen de 13. De yaptitmistin degil mi transferini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?