Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Mesjlarnz beni cok mutlu ettin inann insallh dedignz gibi olur rabbim cumlemizide sevndrsn..
Amin canım inşallah ama benim daha bir haftam var nasıl dayanıcam bilmiyorum. Bende bi 9. Güne gelebilsem hayırlısıyla silikte olsa çizgimi görsem. Allahım kan testinde de güldürsün yüzünü inşallahh

Insllh canm...bisey sorcm ben 7. Gunn sabahi koruyucu igne vurundum yani bebegn daha iyi tutunmasi icinms onun teste etkisi olmsmudr yani alakasi var mdr

Su gunler bi geceydi de bende yavrularima kavusaydim
Insllh canm...bisey sorcm ben 7. Gunn sabahi koruyucu igne vurundum yani bebegn daha iyi tutunmasi icinms onun teste etkisi olmsmudr yani alakasi var mdr
O ne canim ilk defa duydum bunu adi neydi

Transferini yaptırıp bekleyenler diye bir konu daha var oraya bak orada var bir iki bişey bu iğneyle alakalı

Kızlar 8. Gunum test yaptım ne dusunuyosunuz

Eklentiler

• image.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 88
Silikte olsa çizgi var bence. Erken olan testlerden bu değil mi inşallahh böyle devam eder canım gününde kanda da görürsünn.

Benimde daha 6. Günüm ama dayanamdım çok erken olduğunu biliyorum ama sonuç bu sizce çok mu silik

Eklentiler

• image.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar mide ve yemek borusunda yanma hisseden oluyor mu? 3 gündür var bende, ilaçlardan mı acaba?

Yani 9 gnmde slk cizgi gordum yani bugn sabah ama bi an igne aklma geldi merk ettm sorym dedim
Anladim simdi soylesiginoz igneyi canim. O igne bhgc yi yukseltiyor catlatma ignesi ama etkisi gecince geri dusuruyor degeri. Gebelik hormonu yukluyor yani vucuda. Rakamlari yuksek gosterecek sadece bebege bisey yapmayacak canim.

Kizlar nasil gidiyo agri sizi belirti falan var mi ? Bende cok hafif kasik agrisi var sadece adet sancisi gibi oda baskada bisey yok 6. Gunum ama hersey coo normal gorunuyor ve bu beni korkutmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…