Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

9. günüm bugün canım hemşire bana 10. gün yaptırsan çıkar demişti onunda tüp bebek ile olmuş 5. denemesinde en sonunda 10. gün de çıktı değerim dedi bende ha 10 ha 9 yaptırsam diyorum artık ..
Valla benim çarşamba 9. Günüm olacak çarşambaya kadar bekleyebilirsem ne ala. 10 da çıkan 9 da da çıkar dediğin gibi zaten birkaç kere yaptırmamız gerekecek değer düzenli yükseliyor mu diye, bugünden başla gitsin. Biraz gaza getirmiş gibi oldum ama hepinizden sabırsız olan benim galibaa

Hanimlar sakin olun az bi durun 10 da cikan 9 dada cikar 9 da cikan 8 dede cikar 8 de cikan... Diye bu devam edip gider ha bence kesinlijle 9 da cikar yani ama gene de bi geve daha sabret canim ki daha yuksek bi rakam gorup daha mutlu olasin sonucta senin de silik bi cizgin var .

Canim hayirli olsun . darisi bizim basimiza. Yukselir o bi kac gune katnana katlana gidiyor ya hani. Kiz ben sana demedim mi daha buyuk rakamlar gormek icin yarini bekle diye
Dayanamadım ama napiyim bu ama haklıymışsın şimdide artacak mı ne olucak diye sitrese girdim inşallah hepimiz istediğimiz değerleri alırız .. Allah gönlümüze göre versin

Canim hayirli olsun . darisi bizim basimiza. Yukselir o bi kac gune katnana katlana gidiyor ya hani. Kiz ben sana demedim mi daha buyuk rakamlar gormek icin yarini bekle diye
Cok sevındım canım benımmm

Dayanamadım ama napiyim bu ama haklıymışsın şimdide artacak mı ne olucak diye sitrese girdim inşallah hepimiz istediğimiz değerleri alırız .. Allah gönlümüze göre versin
Haklisin canim daha stresli olur simdi artti artacak diye beklemek. Ama olsun Elhamdulillah bu kadari gordun ya Rabbim tamamina erdirsin bize de nasip etsin boyle guzel haberle almayi. Ben idrar testi bile yapmayacahim 10. Gun u bekliyorim zqten test gunum benim 10. Gun . ne cikarsa artk Hak Kerimdir. Bi belirtim falanda yok cok sukir sikintim da yok bekliyorum hayirlisiyla eger varsa iyi bi rakam goreyim diye

test yapayim mi,deger yukselir mi,kese gorunur mu,kalp atisi duyulur mu???hep kafamizda deli sorularla mi yasiyacagiz biz boyle:))
3 gun daha sabir..yukselir,dusuk cikmamis sonucta

Supersin..ama ben dayanamayip idrar testi deniyecegim sanirim:)keske bizi 12 gun uyutsalar sonra hooop hamilesiniz hadi kalkin deseler:))
Benim de aksam adet sancisi gibi agrim oldu..normaldir dimi diye sorucam,kizican sende dinlemeyin kndinizi diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…