Valla benim çarşamba 9. Günüm olacak çarşambaya kadar bekleyebilirsem ne ala. 10 da çıkan 9 da da çıkar dediğin gibi zaten birkaç kere yaptırmamız gerekecek değer düzenli yükseliyor mu diye, bugünden başla gitsin. Biraz gaza getirmiş gibi oldum ama hepinizden sabırsız olan benim galibaa9. günüm bugün canım hemşire bana 10. gün yaptırsan çıkar demişti onunda tüp bebek ile olmuş 5. denemesinde en sonunda 10. gün de çıktı değerim dedi bende ha 10 ha 9 yaptırsam diyorum artık ..
Amin canımm inşallahİnsallah canim. Rabbim bize de hayirli evlatlar nasip etsin.
Hanimlar sakin olunValla benim çarşamba 9. Günüm olacak çarşambaya kadar bekleyebilirsem ne ala. 10 da çıkan 9 da da çıkar dediğin gibi zaten birkaç kere yaptırmamız gerekecek değer düzenli yükseliyor mu diye, bugünden başla gitsin. Biraz gaza getirmiş gibi oldum ama hepinizden sabırsız olan benim galibaa
Canım kacıncı gun embrıyosuyduuBenimde daha 6. Günüm ama dayanamdım çok erken olduğunu biliyorum ama sonuç bu sizce çok mu silik
5. Gün embriyosuydu canım bugün 7. GünümCanım kacıncı gun embrıyosuyduu
Ayyy hadi bakalım güzel haberlerimi bekliyoruzKan vermeye geldim hafi hayırlısı
O zaman ıdrsr testın dogru normalde 6-7. Gun kanda gorunuyo cnm kanda bırde degerıne bakk5. Gün embriyosuydu canım bugün 7. Günüm
Canim senin de cumartesi olmuştu demi? Kaçıncı gün embriyosuyduİnşAllah Bugün 9. Günüm kan testi yaptırsam mı acaba erken mi Hepimiz güzel sonuçlar alalım hayırlısıyla
Beklıyoruz guzel haberlerını canımmmmmKan vermeye geldim hafi hayırlısı
Hadi hayirlisi canim guzel haberler ver bizlere :)Kan vermeye geldim hafi hayırlısı
Canim hayirli olsun . darisi bizim basimiza. Yukselir o bi kac gune katnana katlana gidiyor ya hani. Kiz ben sana demedim mi daha buyuk rakamlar gormek icin yarini bekle diyeKızlar 42,69 çıktı dokuzuncu gün
Dayanamadım ama napiyimCanim hayirli olsun . darisi bizim basimiza. Yukselir o bi kac gune katnana katlana gidiyor ya hani. Kiz ben sana demedim mi daha buyuk rakamlar gormek icin yarini bekle diye
Cok sevındım canım benımmmCanim hayirli olsun . darisi bizim basimiza. Yukselir o bi kac gune katnana katlana gidiyor ya hani. Kiz ben sana demedim mi daha buyuk rakamlar gormek icin yarini bekle diye
Cok sevındı canım :)Kızlar 42,69 çıktı dokuzuncu gün
Haklisin canim daha stresli olur simdi artti artacak diye beklemek. Ama olsun Elhamdulillah bu kadari gordun ya Rabbim tamamina erdirsin bize de nasip etsin boyle guzel haberle almayi. Ben idrar testi bile yapmayacahim 10. Gun u bekliyorim zqten test gunum benim 10. Gun . ne cikarsa artk Hak Kerimdir. Bi belirtim falanda yok cok sukir sikintim da yok bekliyorum hayirlisiyla eger varsa iyi bi rakam goreyim diyeDayanamadım ama napiyimbu ama haklıymışsın şimdide artacak mı ne olucak diye sitrese girdim inşallah hepimiz istediğimiz değerleri alırız .. Allah gönlümüze göre versin
Supersin..ama ben dayanamayip idrar testi deniyecegim sanirim:)keske bizi 12 gun uyutsalar sonra hooop hamilesiniz hadi kalkin deseler:))Haklisin canim daha stresli olur simdi artti artacak diye beklemek. Ama olsun Elhamdulillah bu kadari gordun ya Rabbim tamamina erdirsin bize de nasip etsin boyle guzel haberle almayi. Ben idrar testi bile yapmayacahim 10. Gun u bekliyorim zqten test gunum benim 10. Gun . ne cikarsa artk Hak Kerimdir. Bi belirtim falanda yok cok sukir sikintim da yok bekliyorum hayirlisiyla eger varsa iyi bi rakam goreyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?