- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Benim ara ara oluyordu ama geceden beri hiç geçmeyen sol kasigimda ağrı var bugün 8.günum canım . Yurumekte zorlaniyorum o kadar agri varBenimde ara ara oyle oluyodu ama bugun hic biseyim yok arada adet sancisindan baska 7. Günüm bu arada senin kacinci gunun?
Allah sifa versin canim doktorunu ara bence ilac veya igne yapiyosan onlardanda olabilirBenim ara ara oluyordu ama geceden beri hiç geçmeyen sol kasigimda ağrı var bugün 8.günum canım . Yurumekte zorlaniyorum o kadar agri var
Ben yaşıyorum ara ara aynı şeyi ama benim sadece sol yumurtalığımdan yumurta alabildiler.Küçükte olsa bir operasyon geirdim.Henüz iyilesmemistir diye dusunuyorum.Şiddetli kasik agrisi yaşayan var mı sol kasigimdan bacağıma vuruyor
Konuya henuz yabanciyim ama internetten beta hcg deger tablolarina baktim.Normal gibi gorunuyor sanki.12.gün: 40,02
14.gün :80,32
16.gün :194
18gün :288
Neden bu kadar yavaş ilerliyor dün kanamam ve ağrım vardı özellikle ağrıdan kıvrandımmm bugün kanamam yok ağrımda azaldı ama sonucum hem yavaş yükseliyor hem de sonuncusu yeterli katlamamış
kızlar sonucum çıkmış 11.gün 755.6 , heyecandan kalbim duracak gibi,
saol canım inşallahCanım maşallah baya yüksek, ikiz olabilir :) Tebrik ederim şimdiden
Ayy masallahh bende sabahtan beridir seni dusunuyodum acaba cevabi ne cikicak diye gozun aydin allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsinkızlar sonucum çıkmış 11.gün 755.6 , heyecandan kalbim duracak gibi,
saol canım allah razı olsun, allahım isteyen herkese nasip eder inşallahAyy masallahh bende sabahtan beridir seni dusunuyodum acaba cevabi ne cikicak diye gozun aydin allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin
Nasil gidiyo bekleyis?? Senin test gunun ne zaman? Ve kac embrio yaptin?Konuya henuz yabanciyim ama internetten beta hcg deger tablolarina baktim.Normal gibi gorunuyor sanki.Eki Görüntüle 1888664
Sendeki belirtiler nelerdi?saol canım allah razı olsun, allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
bende adet sancıları çektim, bide sağ kasığımda batmalar oldu, doktorum transferden bunları yaşayabilirsin demiştiSendeki belirtiler nelerdi?
Peki sureklimiydi adet sancin ve kasik agrin yani tranferden snr bugune kadar yoksa bazi gunler agrisiz geciyomuydu?bende adet sancıları çektim, bide sağ kasığımda batmalar oldu, doktorum transferden bunları yaşayabilirsin demişti
Sakin ve sabırlıyım.İki 1.Kalite 3.gün embriyosu koydular.1 Ekim test tarihim.Sol yumurtaligimdan 5 yumurta almislardi.4'u dollenmisti.1.kalite olan ikisini 3.gun koydular.Diger ikisi 5.gune sag cikarlarsa,istenilen kaliteye ulasirlarsa donduracaktik ama o kalitede cikmamislar,çöpe gittiler.Bu iki embriyo da 10 hucreliydi.Obur çöpe gidenler 8 hucreliydi.Bu isten anlamiyorum ama arada cok fark yok gibi.Yani onlar yola devam etmedilerse belki icimdekiler de etmemislerdir ya da etmeyeceklerdir diye dusundugumden sakinim belkide.Bir de benim hasimato trioidim var,fibrinojenim yuksek,kansizim,d vitaminim dusuk,boyum 1.58 kilom 74.Yaşım 40.Tutunsalar bile diger aylar boyunca yerlerinde kalabilirler mi bilmiyorum.Bu yuzden heveslenmeden bekliyorum sanirim.Nasil gidiyo bekleyis?? Senin test gunun ne zaman? Ve kac embrio yaptin?
Umutsuzluga aslaa kapilma sonucta veren allah bizler cabaliyoruz elimizden geleni yapiyoruz ama veren yine allah olucak insallah istedigin kadar hastaligin olsun yeterki umudunu ve duani kesme bak benim 8 kaliteli yumurtamdan sadece 2tane tuttu biri 6hucreli diyeri 4 ikisinide yerlestirdiler bitaneside yoluna devam edemedi galiba banada dediler beklicez eger gelisirse dondururuz bana boyle derken kendisi bile biliyodu cope gideceginin ama ne yapalim benim suan odum kopuyo butun agrilarip gitti sadece göyüs agrisi var ara ara adet sancisi inan oturum aglamamak icin kendimi kandiriyorum uzulmiyeyimde dusmesinler diye napalim canim duadan baska hic bisi yapamayizSakin ve sabırlıyım.İki 1.Kalite 3.gün embriyosu koydular.1 Ekim test tarihim.Sol yumurtaligimdan 5 yumurta almislardi.4'u dollenmisti.1.kalite olan ikisini 3.gun koydular.Diger ikisi 5.gune sag cikarlarsa,istenilen kaliteye ulasirlarsa donduracaktik ama o kalitede cikmamislar,çöpe gittiler.Bu iki embriyo da 10 hucreliydi.Obur çöpe gidenler 8 hucreliydi.Bu isten anlamiyorum ama arada cok fark yok gibi.Yani onlar yola devam etmedilerse belki icimdekiler de etmemislerdir ya da etmeyeceklerdir diye dusundugumden sakinim belkide.Bir de benim hasimato trioidim var,fibrinojenim yuksek,kansizim,d vitaminim dusuk,boyum 1.58 kilom 74.Tutunsalar bile diger aylar boyunca yerlerinde kalabilirler mi bilmiyorum.Bu yuzden heveslenmeden bekliyorum sanirim.
Benim de 10 tane yumurtam toplandı 5 i iyi dendi üçü kaldı ikisi transfer oldu 3. Gün embriyosu olarak biri gelişmedi ve İnan bende o zaman çok umutsuzluğa kapanmıştım üstelik yerleşenler 6 ve 7 hücreliydi ama çok şükür Allah nasip etti ve o güzel sonuçları aldım .. inşallah sen de benim gibi güzel haberler alırsın .. isteyen herkese nasip etsin Allah .. dua etmekten ve umut etmekten sakın vazgeçme ..Sakin ve sabırlıyım.İki 1.Kalite 3.gün embriyosu koydular.1 Ekim test tarihim.Sol yumurtaligimdan 5 yumurta almislardi.4'u dollenmisti.1.kalite olan ikisini 3.gun koydular.Diger ikisi 5.gune sag cikarlarsa,istenilen kaliteye ulasirlarsa donduracaktik ama o kalitede cikmamislar,çöpe gittiler.Bu iki embriyo da 10 hucreliydi.Obur çöpe gidenler 8 hucreliydi.Bu isten anlamiyorum ama arada cok fark yok gibi.Yani onlar yola devam etmedilerse belki icimdekiler de etmemislerdir ya da etmeyeceklerdir diye dusundugumden sakinim belkide.Bir de benim hasimato trioidim var,fibrinojenim yuksek,kansizim,d vitaminim dusuk,boyum 1.58 kilom 74.Yaşım 40.Tutunsalar bile diger aylar boyunca yerlerinde kalabilirler mi bilmiyorum.Bu yuzden heveslenmeden bekliyorum sanirim.
Hayırlı olsun Harika bi sonuç tebriklerkızlar sonucum çıkmış 11.gün 755.6 , heyecandan kalbim duracak gibi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?