- 22 Eylül 2016
- 158
- 159
- 103
Ben 6. Dus yaptim ve cok sicak olmamasina dikkat ettimBu arada banyo işini ne yaptınız?Ben Dr.'a sormayi unuttum.Ilık duşu hiç sevmem.Sıcak da sakıncalı mı acaba?Bugün 5.gün bitiyor.Zararı olmasın diye duşa girmedim.Bir gün daha duş yapmadan durmak istemiyorum.Aslında çok üşüyorum ya küveti doldurup keyif bile yapasım var da embriyozadeler rahatsız olmasınlar diye yapmıyorum.Belki de hoşlarına gider
Bende sıcak suyla dus alırdım ama 7.gün ılık suyla aldım . Usuye Usuye :)Ben 6. Dus yaptim ve cok sicak olmamasina dikkat ettim
Ohh saatler olsun vallah ben korkuyorum banyodan hele bi test ciksin bide ultrasonda gorim snr bol bol yapariz banyoyu. O kasik agrilarin gayet normal hatta iyi bileDün dayanamadım yaptım artık.Sıcak olmamasına dikkat ettim.Tüm gün sag ve sol da batmalarım vardı.Gece sancıya donüştüler.İki gecedir böyle oluyor agrilarim.Bir de mide bulantım var her gun biraz daha artan.Öğurme,kusma,tiksinme,koku hassasiyeti gibi degil.Belki ilaclarin yan etkisindendir.Bir de herkes şiştiğinden bahsediyor.Kilo vermek benim icin cok zordur ama yumurta toplama oncesi gobegimden yedigim ignelerle iki,transfer sonrasi bu hafta da bir kilo verdim.Normal mi ki?Buyuk konusmayim ama ilk kez tup bebek denemesi yaptim ama tutunmazsa bebelerim bir daha da bu iskenceyi cekecegimi sanmiyorum
Bende sıcak suyla dus alırdım ama 7.gün ılık suyla aldım . Usuye Usuye
Ay yazikk kiyamam al bendende okadar cocukmu yapiyoz iskencemi cekiyoz belli degilBende sıcak suyla dus alırdım ama 7.gün ılık suyla aldım . Usuye Usuye :)
Mesela ben izliyorum :) daha adet olcamdaaa oooKimse artik yazmadigina gore sonuc bekleyen Eylul yuklemelerinden bir tek ben mi kaldim ?
Çok teşekkürler. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallhHayırlı olsun Harika bi sonuç tebrikler
Benim test gunu 30unda daha 9. Gunum agrilarip hafiflesti baya iyiyim cok sukur bakim belki yarin sabah test yapabilirim haber veririmKimse artik yazmadigina gore sonuc bekleyen Eylul yuklemelerinden bir tek ben mi kaldim ?
Transfer gununu sayma kiz sonraki gun basliyoz test icin erken daha bence bekle yada negatif gorursende hic sasirma ve stres yapma.Ya aslinda dr 1 ekim icin 12.gunu dedigine gore transferden sonraki gunden basliyorlar saymaya.Eger oyleyse bugun 7 degil 6.gunum ve biz 5.gunde test yapmis oluyoruz.Eger ilk gunden sayiyorsak bugun 7 yarin 8 veee test yapmaya baslayabilirimBugun gece cok sancim vardi agriyi asmisti artik.Bicak saplanmasi gibi.Cekme,batma vs.sabah sancidan iki buklum yuruyordum ve midem bulaniyordu.Hala midem bulaniyor.Yatinca agrim geciyor,kalkinca basliyor.Mide bulantimta yatinca az,kalkinca artiyor.Hem sol kasik hem sag kasik hem de tam gobegimin orta altinda oluyor sancim.Üçüzlerim diye espri yapiyorum
Stres hic yapmadim ,yapmam da.Ben kariyere odakli evliligi,cocuk dogurmayi hayati yasamaya engel goren tiplerim.Daha gecen yil evlendimTransfer gununu sayma kiz sonraki gun basliyoz test icin erken daha bence bekle yada negatif gorursende hic sasirma ve stres yapma.
Bendede baya agri vardi bunlar hep ilaclardan dolayi oluyo 7.gun zaten geciyo ve ara ara oluyo benim oyleyle bugun hatta baya iyiyim
Selam canim.. Sanirim ben senden sonra transfer oldum.. Benim bugün 5 günüm..Kimse artik yazmadigina gore sonuc bekleyen Eylul yuklemelerinden bir tek ben mi kaldim ?
Selam canim.. Sanirim ben senden sonra transfer oldum.. Benim bugün 5 günüm..
yasasin yakin tarih arkadasi Agrilar,sizilar nasil?Transferden bir gun sonra saymaya basliyorsak dun 5.gundu.Transferden beri adet olacakmisim gibiydi hep agri.Ara sira batma seklinde.Dun gece sancili batmaya donustu.Bugun de hic kalkamadim agridan ki bir de ise donenler nasil donmus anlayamiyorum.Raporlu olmasaydim mahvolurdum ben.
İnsallah o kadar seyden sonra bir iyilik yapsinlar yani.Doktorumla konustum bu yakinmalar bekledigimiz yakinmalar ama buyuk yumurtaliklarla ilgili de olabilirler isterseniz muayene edeyim dedi.Ayni siddette devam ederse gelirim dedim.Amannnnn her seyin yapayi iste mahvediyor vucudu.Yumurtaliklari o kadar uyaran ilactan sonra napsin yumurtaliklar zaten hassas organlar.Hamilelik belirtisi degilmis yani.Bu agrilar ilaclar yuzunden yumurtaliklarda olusan kucuk ya da buyuk sorunlari isaret ediyor demek ki.Zaten az yumurtluyorum bir de onlardan da olmasam bari.Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak diye de bir sey var sanirimHymmm... Bendeki belirtiler yok denilcek kadar.. Ben transferin ertesi günü ucak yolculugu yaptim, insallah etkilememistir.. Icimden geldigi gibi davraniyorum.. Baya bi uyuyorum.. Ama disariya da ciktim.. Yürüyüs de yaptim.. Yavas yavas tabiiki.. Bende sadece hafif kasik agrilari var ara sira.. Birde cok slk tuvalete gidiyordum.. Fakat ilaclarin yan etkisinden Karin agrisi, Batman vs olabilir denmisti.. Insallah bebislerimiz bize tutunurlar
Dün ağrıdan iki büklüm yürüyüp tüm günü yatakta geçirmek zorunda kalmışken bugün hiç ağrım yok.O adet olacakmışım gibi olan ağrıda yok.Hatta korkmaya basladim neden agrim yok benim anlamadimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?