Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Yarn cnm ilk denemmdi cok istiyorz 4 yllk evlym baklm hayrlisi allahtn umit keslmez bi umit bekliyoz
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın olmasa bile sakın vazgeçme , umudunu kaybetme gerçekten çok büyük bir sabır işi bu yaşadıklarımız .

Canim ben gecen negatif aldigimda ilaclari biraktiktan 4 gun sonra adet olmustum. Bu kez de ilaclati biraktim 3. Gunum adet olmayi bekliyorum. İlaclarin etkisiyle hemen adet olunmuyor bi kac gun sonra anca. Boyle bisey i tecrube ettim malesef ki

Insallah bir sonraki denemenizde bebeginize kavusursunuz. Allah boyle tecrubeleri kimseye yasatmasin tabiki ama maalesef hayatta hep guzel seyler olmuyo bazi insanlar zamanla ugrasa didine bsylere sahip oluyor. O yuzden Allah kuvvet verdikce istediklerimizde pes etmemek gerek ulasmak adina.

Keske biri liste yapsaydi Eylul 2016 da transfer yaptiranlar,sebepleri,yeri,dr.u,transfer tarihi,sonucu diye.Ben anlamiyorum o tur islerden.Simdi aramizdan kacimizin negatif sonuc aldigini,kacimizin pozitif sonuc aldigini daha net gorurduk.Baskalarina da yardimci olurdu.Şaka maka 4.günüm bitiyor bugun.Bir de o bahsi gecen toplu igne basi kadar ya var ya yok kan damlasi dun bir adet,bugun bir adet olmak uzere benden de geldi.Embriyo düşecek olsa öyle mi düşer ki?Tam boyutu o kadar var midir acaba?İnsan bekledikce her turlu sacmaligi dusunuyor

Merhaba hanimla bir kac gundur sizleri takip ediyorum ve gelen bu pozitifflere coook seviniyorum insallahh darisi basimizaa
Benim 2. Tranferim ayin 16sinda yapildi ve 2.gun ombriyolariydi 2 tane yerlestirildi biri 6 hucreli diyeri ise 4 hucreli bugun 6.günüm ve meraktan catlamak uzereyimm acaba tuttumu adet sancilarim var kasiklarimda agri gelip gidiyo ve dunden beridir bacaklarima vuruyo sanki normalmi? Bide bugun stress yasadim ve korkuyorum acikcasi

Aramiza hosgeldiniz :) o agrilardan bende de var.Adet agrisi gibi olan hic kesilmiyor zaten.Arada sirada kalcalarima ve bacaklarima da vuruyor.Veee ben de bol bol uzaniyorum.Gerci bugun fenalik basti artik azicik disari ciktim.Yemek yedim.Market alisverisi yaptim ama markette gezerken basim cok dondu,eve anca attim kendimi.Hicbir sey tasimadim tabiki kardesim yapti her seyi.Normalde ben aksam 18.00 dan sonra hicbir sey yiyemem ama 18.00 de yedigim gibi saat 21.00 de oturdugum sofradan 22.20 de daha doymamis sekilde kalktim.Transferin bugun 4.gunu.Tutup tutmadigini bilmiyorum ama ilaclar butun dengemi altust etti.Bir de atesim yuksek benim.Cok usuyorum bu yuzden.Normalde 35.5 tur 36 yi zor gorurum.37 ye kadar cikiyor ve daima 36.6 da sabitlendi.Sizdeki ates durumu nedir acaba?

Benimde atesim trasferden 3gunden 6.gune kadar hep yuksekti 37.5lardaydi hep kendimi hasta hissediyordum yaniyordum. Ama 2gundur iyiyim gecti ates basmalarim. Yanmalarim. Bugun 8.gunum. artik göğüs hassasiyeti ve kasik batmasi disinda bir sikintim yok.

Hosbulduk canim bende ates sorunu yok sadece dun biraz terler gibi oldum ama vucuduma dokununca soguktu ve bas donmemde var acaba progesterondanmi kaynakli bu? Benimde acayip istahim acilmis durumda surekli yemek istiyorum

Son düzenleme:
Dun baya bi stres yasadim ve bugun cok korkuyorum cunki icimden bir his bebeklerin gitti diyo 7.gun bugun sabahta test yaptim negatif cikti hala uzaniyorum surekli komedi izliyorum ve sizleri takip ediyorum insallah yaniliyorumdur adet sancilarim gelip gidiyo ben iyi degilim galiba

Kızlar günaydın,
Bugün 11.günüm sabah kalktım test yaptım( bu sefer kaliteli bir test aldım) çizgi çok belirgindi hatta yanda çıkan diğer çizgi ile aynı renkti, artık emindim, işe geldim az önce revire gidip kan testi verdim, heyecandan karnıma kramlar giriyor, çok heyecanlandım ama test 5 te çıkacakmış, kızlar dualarınız bekliyorum, inş kan değeri yüksek çıkar

Ne güzel bence hiç telaş yapma test o kadar netse, olmuştur o iş, artık önemli olan kan değerinin artması :) ben de demin 2. kanımı verdim, bu sabah midem bulanıyor. Artmıştır herhalde değerim diye düşünüyorum, çünkü daha önce olmayan belirtilerim de başladı :) Dua edelim birbirimize hep.

inş canım, güzel sonuçlar alırız, değerlerimiz yükselir, ay allahım saatler nasıl geçecek bilmiyorum

Insallahhh hayirlisi olur canim allah hayirli evlat nasib etsin insallahh

Şiddetli kasik agrisi yaşayan var mı sol kasigimdan bacağıma vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…