- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- 53
Test yaptirin tabi istiyorsaniz.Ben bu testin sonucu negatif cikarsa bir daha test yapmamanizdan endişelendim sadece.Sonuc negatif cikarsa 15.gun de mutlaka testinizi yaptirin bence demek istedim :)Jele dondum bi jel bi igne yapiyorum artik. Ama igneyi biraktirmiyor. Anlayamiyorum ki bnm gibi 5.gun emriyosu olanlar 10.gun test yapiyor. Ve yaptiranlarinda varsa cikiyor zaten 10.gunde. o yuzden denemekte fayda var.
Test yaptirin tabi istiyorsaniz.Ben bu testin sonucu negatif cikarsa bir daha test yapmamanizdan endişelendim sadece.Sonuc negatif cikarsa 15.gun de mutlaka testinizi yaptirin bence demek istedim :)
Sağdan soldan okuduklarimla cevap vereceğim kesin bir bilgim yok ama o ay regl olunamayabiliniyormus.Bir iki ay bile regl olamayanlar olmus.Regl gunleri degismis,uzun veya kisa surmus.Tam gununde olanlarda olmus ama agrili gecirmisler.O kadar hormon ilaciyla hormonlarimiz alt ust oluyor normal vucudun da sacmalamasi.Kizlar birsey daha sorayım sizlere. Tabi bilginiz var midir bilmiyorum ama. Trasferden sonra sonuc negatifse eger regli gunununde mi adet olunuyor yoksa test yaptirip negatifi gordukten sonra ilaclar birakildiktan sonra mi adet olunuyor?
Sağdan soldan okuduklarimla cevap vereceğim kesin bir bilgim yok ama o ay regl olunamayabiliniyormus.Bir iki ay bile regl olamayanlar olmus.Regl gunleri degismis,uzun veya kisa surmus.Tam gununde olanlarda olmus ama agrili gecirmisler.O kadar hormon ilaciyla hormonlarimiz alt ust oluyor normal vucudun da sacmalamasi.
maşallah, çok sevindim, darısı bizlere olsunVee 2. Kan sonucu 10. Gün itibariyle 293 canlar. Darısı isteyen herkesin başına
İnşallahh canımmaşallah, çok sevindim, darısı bizlere olsuninşallah
Canım hayırlı olsun tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inşallahVee 2. Kan sonucu 10. Gün itibariyle 293 canlar. Darısı isteyen herkesin başına
Hayirli ve devamli,olmasi gereken gibi olsun,saglicakla kucaginizda olsun mu diyim olsunlar mi bilemedim.Bu sonuca gore ikiz gibi cunku de emin olamadim.Vee 2. Kan sonucu 10. Gün itibariyle 293 canlar. Darısı isteyen herkesin başına
Hayırlı olsunnnnn bugün güzel haberler ler arka arkaya süperVee 2. Kan sonucu 10. Gün itibariyle 293 canlar. Darısı isteyen herkesin başına
Valla iki tane yerleştirildi canım o yüzden ikiz olabilir 5. Gün embriyosuydu benim benim daha 7. Gün silik çizgim oldu o yüzden 8. Gün yaptım ben ilk testimi.Canım hayırlı olsun tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu canım
İkiz olabilir mi acaba degerin cok guzel masallah
Benim 2. Gün embriyosu 10. Günde kanda çıkar mı?
Rica ederim.Hepimizin derdi bir,meraki bir.Üç aşagi bes yukari yasadiklari bir.Tabiki birbirimize yardimci olacagiz.Teşekkür ediyorum:)
Çok teşekkür ederim çok sağolun ama ikiz mevzuunu 2 hafta sonra ultrasonda keseyi görünce anlayacağız kızlar. Bu bekleyişler hiç bitmiyor.Hayirli ve devamli,olmasi gereken gibi olsun,saglicakla kucaginizda olsun mu diyim olsunlar mi bilemedim.Bu sonuca gore ikiz gibi cunku de emin olamadim.
Canim ben gecen negatif aldigimda ilaclari biraktiktan 4 gun sonra adet olmustum. Bu kez de ilaclati biraktim 3. Gunum adet olmayi bekliyorum. İlaclarin etkisiyle hemen adet olunmuyor bi kac gun sonra anca. Boyle bisey i tecrube ettim malesef kiKizlar birsey daha sorayım sizlere. Tabi bilginiz var midir bilmiyorum ama. Trasferden sonra sonuc negatifse eger regli gunununde mi adet olunuyor yoksa test yaptirip negatifi gordukten sonra ilaclar birakildiktan sonra mi adet olunuyor?
Vee 2. Kan sonucu 10. Gün itibariyle 293 canlar. Darısı isteyen herkesin başına
Canım bi dahaki tahlilin ne zaman .. umudunu kaybetme hayırlısı neyse o olsun inşallahKzlar benmde daha oncede soylemstm sanrm..11. Gunmde 39 ckti 13 gunmde malesef 13 dusms szce yukselr mi umudum yok ama ve brde kanamam yok agrm yok neden boyle oldu fikri olan varmi
Yarn cnm ilk denemmdi cok istiyorz 4 yllk evlym baklm hayrlisi allahtn umit keslmez bi umit bekliyozCanım bi dahaki tahlilin ne zaman .. umudunu kaybetme hayırlısı neyse o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?