bugünü kendime zehir ettim, bence de bekle canım.ben de idrar testini 12. gün yapacağım yoksa insanın canı sıkılıyor gerçekten haklısın. zaten yanıltıcı olabiliyorlar, sen kan testine güven.
inşallah öyledir, geç tutunmuşlardır. teşekkür ederim.Aynen herşeyin hayırlısı canım hepimiz için. Üçüncü gün embriyosu daha geç tutunurmuş o yüzden de çıkmamıştır belki sen içini ferah tut herşey güzel olacak.
Bende ilk senin gibi tesirgin olmuştum hassastı özellikle sol göğsüm şişmişti falan ama sonradan geçti doktor adet dönemlerinde değişiklikler hissedebileceğimi söyledi. Sana ne zamana gün verdiker kese için?
maşallah çok sevindimtasdan kızlar ben de gördüm bugun keseyi çok şükür..benim bir tane ama..bir tane sağlıklı bir kese vardı..bir tane yarım gibi birşey göründü ama ondan pek umutlu konuşmadı doktor.en azında bir taneyi gördük ya.o bana yeter..için rahatladı..10 gün sonra çağırdı kalp atımı için beni.
işallah...bu heyecana nasıl dayanacağız bilmiyorum:) sağlıkla tamamlanır işallah süreçlerimiz..maşallah çok sevindim, çok şükür canım, üçümüzde gördük keseleri, şimdi sıra kalp atışında
1 Ekim gunu 12.gundu.Dr.3 hafta sonra ultrasona gel dedi.Bende ilk senin gibi tesirgin olmuştum hassastı özellikle sol göğsüm şişmişti falan ama sonradan geçti doktor adet dönemlerinde değişiklikler hissedebileceğimi söyledi. Sana ne zamana gün verdiker kese için?
Var canim ben :)kızlar bugün 7. gün transfer sonrası. az evvel uzanırken göbeğime iğneler battı sankiböyle bişey yaşayan var mı aranızda?
amin canım inşallah, allahım kucağımıza da almayı nasip eder inşallahişallah...bu heyecana nasıl dayanacağız bilmiyorum:) sağlıkla tamamlanır işallah süreçlerimiz..
ya ben keseyi gördükten sonra aklımdaki tüm soruları unuttum biliyormusun..o da birşey demedi haftayla alakalı, şu an için herşey normal sıkıntı yok falan dedi..benim sat ve transfer günü aynı çıkıyor hesaplamalarda..bugun 5+2 yim..tüp bebek doktoruma gitmiştim..şimdi 10 gün sonrada kontrol kapsamına giriyor..kalp atışını da işallah duyalım sonra kendi kadın doğum uzmanına gidicem..bir de zam gelmiş..270 idi muayene ücreti..o kadar para vermişken niye dakikalarca soru sormadım bilmiyorum bende:)şu an verdiği resme bakıp gülümsüyorum kendi kendime..:)allah herkese nasip etsin..güzel hismiş ciddenamin canım inşallah, allahım kucağımıza da almayı nasip eder inşallahpeki doktorun kaç haftalık dedi
hamilesinSlm kızlar dün yaptıgım test silik çıkmıştı ya ben bugun yeniden test aldım farklı marka bildiginiz ikinci çizgi hiç çıkmadı acayip moralim bozuldu kesin tutmadı dedim ve gittim kan testi verdim 8. Günüm bugun normalde 10. Gün verecektim ama bu moral bozukluğu ile bekleyemezdim
Kan sonucum 30 çıktı az gibi geldi inş düzenli artar 10 ve 12. Gün tekrarlıycam rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin
Var canim ben :)
Ay inş cnm Bnm idrar testi erkenden yapmak şok mantıklı değilmiş hiç sabredemiyorsa insan 8. Gün gidip kan vermek daha doğru sanırım inş düzenli artarhamilesintebrikler yükselir merak etme
canım naptın merak ettim.dün akşam kasık ağrısı oluyordu bu sabah bel ağrısıyla uyandım canım. çok stresliyim sonuç bi belli olsa..
kaçıncı gün embriyosuydu peki?Ay inş cnm Bnm idrar testi erkenden yapmak şok mantıklı değilmiş hiç sabredemiyorsa insan 8. Gün gidip kan vermek daha doğru sanırım inş düzenli artar
evet canım ya,çok güzel bir duyguya ben keseyi gördükten sonra aklımdaki tüm soruları unuttum biliyormusun..o da birşey demedi haftayla alakalı, şu an için herşey normal sıkıntı yok falan dedi..benim sat ve transfer günü aynı çıkıyor hesaplamalarda..bugun 5+2 yim..tüp bebek doktoruma gitmiştim..şimdi 10 gün sonrada kontrol kapsamına giriyor..kalp atışını da işallah duyalım sonra kendi kadın doğum uzmanına gidicem..bir de zam gelmiş..270 idi muayene ücreti..o kadar para vermişken niye dakikalarca soru sormadım bilmiyorum bende:)şu an verdiği resme bakıp gülümsüyorum kendi kendime..:)allah herkese nasip etsin..güzel hismiş cidden
canım hamilesin, inşallah değerin katkat artarSlm kızlar dün yaptıgım test silik çıkmıştı ya ben bugun yeniden test aldım farklı marka bildiginiz ikinci çizgi hiç çıkmadı acayip moralim bozuldu kesin tutmadı dedim ve gittim kan testi verdim 8. Günüm bugun normalde 10. Gün verecektim ama bu moral bozukluğu ile bekleyemezdim
Kan sonucum 30 çıktı az gibi geldi inş düzenli artar 10 ve 12. Gün tekrarlıycam rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin
amin canım. bebişleri kucağına almak nasip olsun bitanem.evet canım ya,çok güzel bir duygu, keseleri görünce istemsizce bağırdım, bizde eşimle bir resme bakıyoruz birde birbirimize bakıp gülüyorduk, allahım isteyen herkese nasip eder
5. Gün embriyosu 2tane kondu cnmkaçıncı gün embriyosuydu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?