Yaptır bence silik çizgiyi gördün sonuçta çıkar hatta yüksek bile çıkabilir, seninde ikiz ihtimalin varBence bugun bile kan testi yaptırabilirdin yarın yatır bence zaten 5. Gün embriyosuna 10. Gün test yapın diyorlar varsa zaten çıkar kendine eziyet etme bekleyip benim yarın8. Günüm kan testi yapasım çok var:)
Merhabaa, sevinmen lazımm şuan bu asık surat nee, böyle negatif olma bebişin hisseder üzülür valla ne güzel işte çift çizgiyi görmüşsün bu sefer olmuşHerkese merhabalar uzun zamandır sizleri takipteyim ama bir türlü yazamadim bende transferimin 9. Günündeyim perşembe tahlil günüm. Bu 4. denememiz bu seferki tup bebek serüvenimiz uzun ve yorucuydu temmuz ayında adetimle başladık en son 2 embriyom kaldi genetige gitti bir tanesi saglam geldi oda donduruldu iki ay sonra transfer edildi suan bekliyorum 6. Gün idarda baktigimda çıktı dun yine baktım iki cizgi net çıktı ne diyeceğimi bilemiyorum inanamıyorum hala(
Sana yerleştirmeden sonra progesteron kullandırmadılar mı? Bana yerleştirmeden itibaren progestan iğne verdiler keseyi görene kadar da devam ettim onun için test yaptırmadılar heralde nasılsa kullanıyorum diyeBenmde ayni canm 2tane transfer.gn embriyosu ama 8.gn progestrn testi yapildi degerm 16.48 ckti hemen igne verildi eczanedeki kadinda dusuk tehlikesimi vr dynce sevindm tuttu dye ama bakalm grcez carsamba gnu
Eşim zamanı gelince yapalım diyorda bende dedim yarın sabah biraz daha koyu çıkarsa kan verelim dedim tmm bakarız dediYaptır bence silik çizgiyi gördün sonuçta çıkar hatta yüksek bile çıkabilir, seninde ikiz ihtimalin var
Trabzonda mı yaptırdın tüp bebeği? Doktorun kim canım? Inşallah hayırlısıyla pozitif olur değerin.Eşim zamanı gelince yapalım diyorda bende dedim yarın sabah biraz daha koyu çıkarsa kan verelim dedim tmm bakarız dedi
Malatya'da yaptırdım cnmTrabzonda mı yaptırdın tüp bebeği? Doktorun kim canım? Inşallah hayırlısıyla pozitif olur değerin.
Yerlestirmeden 1hafta once basladilar canm ama ona ragmen oyle cktiSana yerleştirmeden sonra progesteron kullandırmadılar mı? Bana yerleştirmeden itibaren progestan iğne verdiler keseyi görene kadar da devam ettim onun için test yaptırmadılar heralde nasılsa kullanıyorum diye
Evet canim haklısın sevinmeliyim amq uzun yıllar sonra sevinmeye korkar oluyor insan rabbim herkese güzel haberler almayi nasip etsin ins :)Merhabaa, sevinmen lazımm şuan bu asık surat nee, böyle negatif olma bebişin hisseder üzülür valla ne güzel işte çift çizgiyi görmüşsün bu sefer olmuşdikkat et kendine ama
İnş. canım bekleyen arayan herkesi ksvustursun rabbim. .hayırlı olsun diyelim bizAllah kavuştursun bebeğinize inşallah.
Benimde tam reglime denk gelen günlerde öyle olmuştu ama sonra geçti şuan bende de pek bişey yok ama keseleri gördük cumartesi bir sıkıntı da yok yani. O kadar dinleme bence kendini dönem dönem neler olup biticek.Pozitif sonucu almadan önce göğüslerimde koltuk altindan uclara dogru bocek isirmasi gibi acilar oluyordu.Sertlesmislerdi.Simdi hicbir sey hissetmiyorum.Neden acaba?Hamile arkadaslarim sizde durum nedir?
Keseyi gorsem dinlemicem de keseyi gorene kadar anksiyete tavan bende :) Tesekkurler.Benimde tam reglime denk gelen günlerde öyle olmuştu ama sonra geçti şuan bende de pek bişey yok ama keseleri gördük cumartesi bir sıkıntı da yok yani. O kadar dinleme bence kendini dönem dönem neler olup biticek.
Bende ilk senin gibi tesirgin olmuştum hassastı özellikle sol göğsüm şişmişti falan ama sonradan geçti doktor adet dönemlerinde değişiklikler hissedebileceğimi söyledi. Sana ne zamana gün verdiker kese için?Keseyi gorsem dinlemicem de keseyi gorene kadar anksiyete tavan bende :) Tesekkurler.
7. 8. Günde çizgi görenlerden biri de benim birde tasdan vardı ikimizinde 2 tane beşinci gün embriyosu yerleştirildi ve ikisi de tuttuğu için beta hcg değeri yüksek oldu o yüzden o kadar etken idrarda çıktı, kiminin geç tutunuyor kiminin tek tutunuyor benim 8. Gün 119 çıkmıştı değerim bazılarının 12. Gün 40 çıkıyor. 12. Gün 40 olan değer 11.gün idrarda gözükmez zaten boşa üzme kendini. Herşeyin hayırlısı ama günün gelmeden kan testi yaptırmadan moralini bozma bebişin tutunduysa inşallah onu da üzme.bugün 11.günüm, ovulasyon paketimden kalan 2 adet gebelik testi vardı, sabah merak ettim test yaptım, silik çizgi dahi yoktu, belki bozuktur diye 2.yi de yaptım onda da birşey yok, yarın test günüm, kendime söz vermiştim kan testine kadar israr testi yapmıcam diye ama sözümü tutamadım. 7.8.9.günde bile silik çizgi gördüğünüz için heveslendim biraz da. hayırlısı artık, yarın kan testi yaptırıyorum inşallah şuan boşa üzülüyorumdur
teşekkür ederim canım, benim 3.gün embriyosuydu ve 2 tane koyuldu, bugüne kadar hiç olumsuz hissetmedim, belirtim olmamasına rağmen onları orda hissediyordum ama bugün kafam allak bullak, yarın testimi yaptırınca belli olacak herşey, hala bir umut var içimde. bendeki testler erken gebelik testi değildi, belki de ondan görülmedi, yada dediğin gibi değerleri henüz düşük, herşey olabilir, ne olursa olsun hayırlısı artık.7. 8. Günde çizgi görenlerden biri de benim birde tasdan vardı ikimizinde 2 tane beşinci gün embriyosu yerleştirildi ve ikisi de tuttuğu için beta hcg değeri yüksek oldu o yüzden o kadar etken idrarda çıktı, kiminin geç tutunuyor kiminin tek tutunuyor benim 8. Gün 119 çıkmıştı değerim bazılarının 12. Gün 40 çıkıyor. 12. Gün 40 olan değer 11.gün idrarda gözükmez zaten boşa üzme kendini. Herşeyin hayırlısı ama günün gelmeden kan testi yaptırmadan moralini bozma bebişin tutunduysa inşallah onu da üzme.
Bende senn gbiyim canm dn yaptm ckmadi hemfe erken gebelk testi yaptm keske yapmasaydm kendime zehir ettm bu 2gnu belki bi umut dyorum ama kismet tabi yarn gorvezteşekkür ederim canım, benim 3.gün embriyosuydu ve 2 tane koyuldu, bugüne kadar hiç olumsuz hissetmedim, belirtim olmamasına rağmen onları orda hissediyordum ama bugün kafam allak bullak, yarın testimi yaptırınca belli olacak herşey, hala bir umut var içimde. bendeki testler erken gebelik testi değildi, belki de ondan görülmedi, yada dediğin gibi değerleri henüz düşük, herşey olabilir, ne olursa olsun hayırlısı artık.
Aynen herşeyin hayırlısı canım hepimiz için. Üçüncü gün embriyosu daha geç tutunurmuş o yüzden de çıkmamıştır belki sen içini ferah tut herşey güzel olacak.teşekkür ederim canım, benim 3.gün embriyosuydu ve 2 tane koyuldu, bugüne kadar hiç olumsuz hissetmedim, belirtim olmamasına rağmen onları orda hissediyordum ama bugün kafam allak bullak, yarın testimi yaptırınca belli olacak herşey, hala bir umut var içimde. bendeki testler erken gebelik testi değildi, belki de ondan görülmedi, yada dediğin gibi değerleri henüz düşük, herşey olabilir, ne olursa olsun hayırlısı artık.
ben de idrar testini 12. gün yapacağım yoksa insanın canı sıkılıyor gerçekten haklısın. zaten yanıltıcı olabiliyorlar, sen kan testine güven.bugün 11.günüm, ovulasyon paketimden kalan 2 adet gebelik testi vardı, sabah merak ettim test yaptım, silik çizgi dahi yoktu, belki bozuktur diye 2.yi de yaptım onda da birşey yok, yarın test günüm, kendime söz vermiştim kan testine kadar israr testi yapmıcam diye ama sözümü tutamadım. 7.8.9.günde bile silik çizgi gördüğünüz için heveslendim biraz da. hayırlısı artık, yarın kan testi yaptırıyorum inşallah şuan boşa üzülüyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?