- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
İnş cnm Bnm hayırlı olsun ikiz bekliyorsun negüzel:) çok istemiştim ikizim olsun diye :)canım hamilesin, inşallah değerin katkat artar
tamam o yüzden bu kadar erkenden çıkmış sonucun. Allah tamamına erdirsin canım.5. Gün embriyosu 2tane kondu cnm
evet canım, iki tane kese gördük, kalp atışlarını da duyarsam içim rahatlayacak, ben 9.,10. ve 11.günler idrar testi yaptım, 11.gün idrar testim çift çizgi çıkınca, kan verdim, 11.gün değerim 755 çıktı, doktorum bir daha vermene gerek yok dedi, bir daha yaptırmadım, allahım gönlüne göre verir inşallahİnş cnm Bnm hayırlı olsun ikiz bekliyorsun negüzel:) çok istemiştim ikizim olsun diye :)
Kan değerlerin hangi günler ne çıktı acaba:)
Amin inş cnm Bnm darısı isteyen herkese inştamam o yüzden bu kadar erkenden çıkmış sonucun. Allah tamamına erdirsin canım.
Vayyyyyy süper bi sonuç :)) duyarsın cnm Bnm için rahat olsunevet canım, iki tane kese gördük, kalp atışlarını da duyarsam içim rahatlayacak, ben 9.,10. ve 11.günler idrar testi yaptım, 11.gün idrar testim çift çizgi çıkınca, kan verdim, 11.gün değerim 755 çıktı, doktorum bir daha vermene gerek yok dedi, bir daha yaptırmadım, allahım gönlüne göre verir inşallah
amin canım, allahım kimseyi evlat ile sınamasın, çok heyecanlı bekleyişVayyyyyy süper bi sonuç :)) duyarsın cnm Bnm için rahat olsun
Benim kızımda kan değerim artacakmı dedim
Sonra kese görcekmiyim dedim
Sonra kalbini duyacakmıyım dedim ve her gittiğimde kalp atışı ya durmuşsa diyordum sonra ikili test üçlü test derken Doğum stresi sonrasında gözünden sakınarak büyütmen:) bitmiyor beklemeklet tedirgin olmalar rabbim korusun
Kimseyi evladı ile ve evlatsızlıkla sınamasın inş
idrar testi yaptım negatif. ama idrar testini önemsemiyorum sadece hiçbişey yapmadan duramadığım için kendimi oyalamak istedim. bi tane daha var elimde. yarın sabah da onu yaparım. sonraki gün biliyorsun 9.gün kan veririm diye düşünüyorumcanım naptın merak ettim.
idrar testinin negatif çıkması normal daha erken. ben 12. gün yapacağım idrar testini. idrarda pozitif çıksada çıkmasada 16. gün de kan tahlilini yapıp doktora göndereceğim. kesin kararımdır.idrar testi yaptım negatif. ama idrar testini önemsemiyorum sadece hiçbişey yapmadan duramadığım için kendimi oyalamak istedim. bi tane daha var elimde. yarın sabah da onu yaparım. sonraki gün biliyorsun 9.gün kan veririm diye düşünüyorum
sana 16.gün mü kan tahlili dediler? benim 10.gün test günüm çok fark var aradaidrar testinin negatif çıkması normal daha erken. ben 12. gün yapacağım idrar testini. idrarda pozitif çıksada çıkmasada 16. gün de kan tahlilini yapıp doktora göndereceğim. kesin kararımdır.
benim midem zaten rahatsız ben tedavi başlayalı ilaçlardan dolayı kıvranıyorum bu yüzden bende olanlar senin için ipucu sayılmazeejanaika bugün iğne batması oldu midemde sende durum ne?
evet 16 dedi bekle bekle dur.sana 16.gün mü kan tahlili dediler? benim 10.gün test günüm çok fark var arada
çok mu ilacın var? ben hiç ilaç kullanmıyorum ağızdan merak ettim.benim midem zaten rahatsız ben tedavi başlayalı ilaçlardan dolayı kıvranıyorum bu yüzden bende olanlar senin için ipucu sayılmaz
transferden sonra ağızdan estrafem, folik asit ve aspirin verdiler. progestan fitilim var birde tiroidim için bi ilacım var canımçok mu ilacın var? ben hiç ilaç kullanmıyorum ağızdan merak ettim.
tamam benim de folik asit ve coraspinim var onları saymıyorum kendimce :)) benim de clexan kan sulandırıcı iğnem morarttı her yerimi malesef.transferden sonra ağızdan estrafem, folik asit ve aspirin verdiler. progestan fitilim var birde tiroidim için bi ilacım var canım
Kaçıncı gün embriyosu cnmevet 16 dedi bekle bekle dur.
bebeciğin haberini alınca hepsini unutacaksın inşallahtamam benim de folik asit ve coraspinim var onları saymıyorum kendimce :)) benim de clexan kan sulandırıcı iğnem morarttı her yerimi malesef.
3. gün embriyoları canım. 12. gün idrar testi yapacağım evde. doktoru dinleyip 16. günde kanı yaptıracağım. ben doktora sormuştum, sabret azcık demiştiKaçıncı gün embriyosu cnm
Normalde
5. Gün embriyosu ise 10. Gün test
3.gün embriyosu ise 12. Gün test
2. Gün embriyosunda 13 Gün derler
Seninkine çok fazla demişler bence kaçıncı gün embriyosu ise onu 15 e tamamladıgında kaç çıkıyorsa öğün yaptır
Ya 12. Gün kan ver evde idrar yapma valla daha strese sokuyor insanı normalde 2 gün sonra düzenli artarmı diye bidaha test yaptırıyor doktorlar sanırım senin doktor garantici hepsini 1 testen çıkarıyor ama ben olsam 12. Gün kan verirdim kesin:)3. gün embriyoları canım. 12. gün idrar testi yapacağım evde. doktoru dinleyip 16. günde kanı yaptıracağım. ben doktora sormuştum, sabret azcık demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?