İsallah guzel haberlini bekliyorzSelam kizlaar benim 5 inde transferim oldu 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi cuma test tarihim hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Amin canım.. Kacıncı gun embrıyosuBenimde dün transferim yapıldı Hepimiz istediğimiz sonucu alırız inşallah
İnş guzel sonuclarını beklıyoruz canımmmSelam kizlaar benim 5 inde transferim oldu 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi cuma test tarihim hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Benim ilk deneme.. İçime hıc bırseydogmuyor sankı olmayacak gbıKizlar benim 6 eylülde yapıldı 5.gun embriyosu 2 tane kondu bebis 16 eylül test tarihim kacinci denemelerinz sizin benim 3.cu bunlar dondurulmus ins bu kez olur
Ne kadar da olsa aklımız bu durumda..Kaliteye filan pek bakmayalım Rabbimiz dilerse ol derse en kötüsü de olabilir stresten ve hamilelik bulgularından uzak duralım yeter..
Bizim embriyolog eşime normal ilişki gibi düşünün demiş ben pek düşünüyorum ilkinde yedim kendimi çok dikkatli oldum ama sonuç sıfır en iyisi sallamak bence :)
Oyle demeyin..su an tutunmaya ugrasiyorlar isallahBenim ilk deneme.. İçime hıc bırseydogmuyor sankı olmayacak gbı
Transfer sonrası agrılarınız oldumuu
5. Gün embriyosu canım 2 tane yerleştirdiler. 24 ünde sonuç belli olacakAmin canım.. Kacıncı gun embrıyosu
İnş guzel sonuclar alırsın cnm5. Gün embriyosu canım 2 tane yerleştirdiler. 24 ünde sonuç belli olacak
Kızlar transferimin 10. Günü ama bugün sağ kasığimda acayip ağrı var çok üzüldümİnş guzel sonuclar alırsın cnm
Benimde solumda canım o ağrı test günümüzde aynı :) hadi pozitif leri getirelim sayfaya inşallahKızlar transferimin 10. Günü ama bugün sağ kasığimda acayip ağrı var çok üzüldüm
Sanki adet olcakmisim gibi,cuma günü test yapmaya gidicem ama korkuyorum
Canım benimde 5 eylül ama ben transfer gününü baz almıyorum tüp bebek merkezide 17 eylül dedi cumartesi yani bende kararsız kaldımSelam kizlaar benim 5 inde transferim oldu 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi cuma test tarihim hayırlı sonuçlar alalım inşallah
İnşallah pozitif sonucu hep beraber alacaz Allahın izniyle.. Bizim embriyolog eşime normal ilişki gibi düşünün demiş haklı.. bende pek düşünüyorum sizde düşünmeyin istedim sonra stres ve sıkıntı oluyorNe kadar da olsa aklımız bu durumda..
Dilerım bu kez pozıtıf sonuc alacaksınn
Tabi en guzeli o..rahatlamak,pozitif dusunmek..ama gel gor ki forumu okuyoruz,igne oluyoruz..gel de unut:) bu arada bu aksam da 2.ignemi oldum,kaldi 3!!eger kalcam da sizlamazsa unutmam daha kolay olacak:)İnşallah pozitif sonucu hep beraber alacaz Allahın izniyle.. Bizim embriyolog eşime normal ilişki gibi düşünün demiş haklı.. bende pek düşünüyorum sizde düşünmeyin istedim sonra stres ve sıkıntı oluyor
Bi günden bişey olmaz diye düşündüm varsa çıkacak zaten hayırlısı olsun cumayi zor bekliyorum bi gün daha duramam:)Canım benimde 5 eylül ama ben transfer gününü baz almıyorum tüp bebek merkezide 17 eylül dedi cumartesi yani bende kararsız kaldım
Pazartesi 9. Gün olacak transfer gününü saymazsam. 2. Deneme, 2 embriyo konduPazadtesi kacinci gun daha erken degil mi?sizn kacinci deneme,kac emb konuldu
Guzel haberler alirsiniz isallah..test icin 12.gun dediler de bana..9 da da belli olur mu acaba?Pazartesi 9. Gün olacak transfer gününü saymazsam. 2. Deneme, 2 embriyo kondu
Amin insallah hepimiz pozitif sonuç aliriz. Benim de 12. Gün test günum ama 9.da da belli olur diye düşünüyorum bilmiyorum kiGuzel haberler alirsiniz isallah..test icin 12.gun dediler de bana..9 da da belli olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?