Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Selam kizlaar benim 5 inde transferim oldu 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi cuma test tarihim hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Selam kizlaar benim 5 inde transferim oldu 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi cuma test tarihim hayırlı sonuçlar alalım inşallah
İnş guzel sonuclarını beklıyoruz canımmm
Ne tur belirtılerınız oldu

Kizlar benim 6 eylülde yapıldı 5.gun embriyosu 2 tane kondu bebis 16 eylül test tarihim kacinci denemelerinz sizin benim 3.cu bunlar dondurulmus ins bu kez olur
Benim ilk deneme.. İçime hıc bırseydogmuyor sankı olmayacak gbı
Transfer sonrası agrılarınız oldumuu

Ne kadar da olsa aklımız bu durumda..
Dilerım bu kez pozıtıf sonuc alacaksınn

Benim ilk deneme.. İçime hıc bırseydogmuyor sankı olmayacak gbı
Transfer sonrası agrılarınız oldumuu
Oyle demeyin..su an tutunmaya ugrasiyorlar isallah
Benim dun olmustu transfer..agri yok..cok az kahverengi lekelenme oldu..ben de daha bisey hissetmiyorum acikcasi..igne yeri agrisi var sdc

Kızlar olumlu düşünün 3. Denenemem bu ilkin de kimyasal gebelik oldu ikinci negatif di ..ağrım ilk günler hep karın ağrım oluyodu ve ikinci günden beri sol kasigimda ağrı var belirtilere çok takılma canım benim ağrılarmda adet ağrısı gibi ama ben adet olurken hiç ağrım olmaz ilaçlardan diye düşünüyorum

Kızlar transferimin 10. Günü ama bugün sağ kasığimda acayip ağrı var çok üzüldüm
Sanki adet olcakmisim gibi,cuma günü test yapmaya gidicem ama korkuyorum
Benimde solumda canım o ağrı test günümüzde aynı :) hadi pozitif leri getirelim sayfaya inşallah olmazsa da nasip canım Allah büyük sabır der yeniden başlarız derdini veren Rabbim dermaninida verir elbet

Ne kadar da olsa aklımız bu durumda..
Dilerım bu kez pozıtıf sonuc alacaksınn
İnşallah pozitif sonucu hep beraber alacaz Allahın izniyle.. Bizim embriyolog eşime normal ilişki gibi düşünün demiş haklı.. bende pek düşünüyorum sizde düşünmeyin istedim sonra stres ve sıkıntı oluyor

Tabi en guzeli o..rahatlamak,pozitif dusunmek..ama gel gor ki forumu okuyoruz,igne oluyoruz..gel de unut:) bu arada bu aksam da 2.ignemi oldum,kaldi 3!!eger kalcam da sizlamazsa unutmam daha kolay olacak:)

Canım benimde 5 eylül ama ben transfer gününü baz almıyorum tüp bebek merkezide 17 eylül dedi cumartesi yani bende kararsız kaldım
Bi günden bişey olmaz diye düşündüm varsa çıkacak zaten hayırlısı olsun cumayi zor bekliyorum bi gün daha duramam:)

Allah herseyi gonlumuze göre versin insallah. Benim de cumartesi günü transferim yapıldı. 1. Kalite 2 tane embriyo transfer edildi. 3. Gün embriyosuydu. 22 eylül test tarihim. Günlerdir oturup kendimi dinliyorum. Bu daha ilk denemem. O yüzden belirtilerden birsey anlayamiyorum. Çok tedirginim. İnşallah istediğimiz sonuçları alırız hep birlikte...

Guzel haberler alirsiniz isallah..test icin 12.gun dediler de bana..9 da da belli olur mu acaba?
Amin insallah hepimiz pozitif sonuç aliriz. Benim de 12. Gün test günum ama 9.da da belli olur diye düşünüyorum bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…