Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Canım hayırlısıyla güzel haberler alırsın İnş doktorun ne dedi bi gelişme var mı ?

Ay hadi ya off benim de içim sıkıldı her negatif beni çok üzüyor. Zamanında hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşallah.
yarın gerçek test günüm. negatif olduğunu bile bile kan vercem mecbur. bende her negatif habere çok üzülüyorum. inşallah bu bekleyişler en kısa zamanda mutlu sona ulaşır

Ay hadi ya off benim de içim sıkıldı her negatif beni çok üzüyor. Zamanında hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşallah.
canım negatif haberlere çok üzülüyoruz. dün ben de yansıttım size üzüntümü, n'olur kusura bakmayın, çok üzgündüm. ama bugün inan bana kuş gibi hafifim. 3 aydır yaşadığım stres bitti. keşke bebişlerim benimle olsaydı ama olmadı, demekki henüz vakitleri var. o nedenle kalbini bozma, eğerki senin bebeğinin vakti geldiyse alacaksın kucağına. başkalarının negatif haberlerini kafana takma ve sen moralini yüksek tut canım.

sağolasın canım ama insan engelleyemiyor burada hep beraberiz bu son gelişmeler beni de etkiledi doğal olarak. haklısın vakit geldiyse olacaktır. nasip kısmet.

Çok moralim bozuk kızlar ve benim bi evladım var ona rağmen çok yıkıldım direk negatif olsa daha iyidi diyorum en azından böyle 2 gün sevinip sonradan üzülmezdim diyorum
Bundada bi hayır vardır nediyim bi kaç gün geçse kendime gelirim bidaha tüp bebek yapma fikri okdr gözümde büyüyorki 4. Tüp bebek olcak çünkü (

canım yavruna sarıl ve şükret rabbim evladına uzun ömür versin. bak anneliği yaşadın biz hiç yaşamadık ama güçlü olmak zorundayız

İki embriyo transfer edildiyse belki biri seni brakmaya basladgı için deger az artmış da olabilr ve inşallah oyledir canm bozma moralini sabırla iki gün sonra tekrarla

canım yavruna sarıl ve şükret rabbim evladına uzun ömür versin. bak anneliği yaşadın biz hiç yaşamadık ama güçlü olmak zorundayız
Öyle cnm çok şükür bin şükür. Bugun dediğini düşündüm ya hiç olmasaydı
Bi kaç gün geçse kendime gelirim yazın bidaha yaparım sahan neyapim allah can sağlığı versin

İki embriyo transfer edildiyse belki biri seni brakmaya basladgı için deger az artmış da olabilr ve inşallah oyledir canm bozma moralini sabırla iki gün sonra tekrarla
Keşke öyle olsa kızımda 10. Gün değerim 130 du bu çok az iki gün sonra netleşir ama umutlanmasam daha iyi

Canım hayırlısıyla güzel haberler alırsın İnş doktorun ne dedi bi gelişme var mı ?
Doktorum hcg artisin gayet iyi dis gebelik dusunmuyorum.Yumurta hassasiyetinden kaynaklidir agrilar.Bir hafta sonra keseyi gorebiliriz deger 1000 ve ustu olunca gorunur.Yumurtaliklarin durumuna vs.bakayim bir asiri hassasiyet,kist olusumu vs.var mi diye dedi.Bu arada ise baslicam bir suru sey tasicam cok endiseleniyorum.Dr.da haklisin endiselenmekte zaten yasindan dolayi %25/30 ek dusuk tehliken var dedi.Keske bosuna pimpirikleniyorsun deseydi.Bir de toksoplazma testim negatif cikmis.O kotu mikrobu almamisim.Hayret ettim yani hayatim boyunca kedi baktim.Nasil o mikrobu almamis olurum bilemedim.Kedilerden uzak durmam gerekecek

ben de kedilerle içiçe büyüdüm benim de negatif sorma bağışıklığımız olsaydı iyiydi.

ben de kedilerle içiçe büyüdüm benim de negatif sorma bağışıklığımız olsaydı iyiydi.
Demekki hep cok temiz bakmisiz hem kedilere hem kendimize.Bunun da gun gelip kusur olacagini soyleyeceklerini ruyamda gorsem inanmazdim.Eger hayvanlarin dogasindaki gibi daima cig etle besleseymisiz bu mikrobu almis olacaktik.Gerci benim kedim kiyma seviyor diye az vermedim ona ama bu mikroba denk gelmeme neden olmamis.

Kızlar bugun kan verdim düşük çıktı
8. Gün 30 idi
10. Gün 33
Maalesef olmadı
Aynı merkezde mi baktırdın canım? Ben 12. gün devlet hastanesinde yaptırdım 125 14. gün tüp bebek merkezinde 158 çıktı. Tabi yıkıldım. sonra akşamına aynı devlet hastanesinde yaptırdım 14.günün akşamı yani 360 çıktı. değer aralıkları farklı oluyormuş. Farklı merkezse bundan da olabilir. Hakkında hayırlısı canım.

Cnm bugun ögleleyin kan verdim sonuç için aradım makina bozuldu dedi 1 saat geç çıkacak dedi
33 çıktı ama içime bi şüphe düştü gittim başla yerde yaptırdım 35 çıktı
Belim acayip agrıyor gidiyor sanırım

Kötü düşünme. Farklı yerlerde yaptırmışsın. hep aynı yere yaptır. Benim hala adet sancısı gibi sancılarım oluyor. İlk zamanlar belim kopuyordu. Çok normal o ağrı. İnşallah tutunur bebeğin.

İnş cnm Bnm iki gün sonra net belli olur insan pskolojik olarak çok yıpranıyor hiç bşy yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…