Cnm burdan okudum 12. Gün 0.1 çıkıp iki gün sonra 16 olan var .. rabbşmden umut kesilmez belki Yen'i tutunuyor sana kana Yen'i geçiyor hormonlar sonuçta 8. Gün erken bi zaman çıkmama olasılıgıda varmerhabalar. bugün 5.gün embriyosuyla 8.günümdü. asıl test günüm 2 gün sonra ama 1saat önce tahlil vermiştim. sonuç 1.37 yani negatif. test günümde tekrar tahlil yapacağım ama umutlanmıyorum sadece merkezi aradığımda 10.gün değerim şu diyebilmek için tekrar kan vercem. bekleyişi devam eden arkadaşlarım dualarım sizler için..
canım 5.gün embriyosu tutunmaya hazır oluyor zaten. minicik bir umut var ama ben ona tutunup 2gün sonra yıkılmak istemiyorum. görelim mevlam neyler ..Cnm burdan okudum 12. Gün 0.1 çıkıp iki gün sonra 16 olan var .. rabbşmden umut kesilmez belki Yen'i tutunuyor sana kana Yen'i geçiyor hormonlar sonuçta 8. Gün erken bi zaman çıkmama olasılıgıda var
Benmde bel agrim ck olmustu canm o yerlesme kanamasidr bence taklma degerin guzl ckmisBugun 9. Günüm dün dayanamayıp kan verdim 30 çıktı .. doktor değerin iyi dedi ama sabah jel kullanıyoruz ya o turuncu pembe gibi geldi az öncede hafif kahve leke geldi belimde çok agrıyor
canım inşallah bişey çıkmaz endişelenmemeye çalış. bi bekle sonuç kötü çıkacak mı bakalım. öte yandan sana katılıyorum bi çocuk sahibi bu kadar mı zormuş. adamın biri bir kadına hatta bir çocuğa tecavüz ediyor. bu tecavüz kadının yumurtlama dönemine denk geliyor üstelik adamın sperminde kadının yumurtasında sorun olmuyor ve kadın hamile kalıyor. bide bizim duyduğumuz haberlere yansıyanlar hiç haberlere çıkmayanlarda var. sayı öyle çok işte. biz de tırım tırım tırnaklıyoruz emek emek çabalıyoruzOhhh stresim azdi yenisi eklendi.Babamin arkadasi bi jknekolog var.Merak etmis beni nasilsin?dedi.Dedim myom ameliyati gecirdigim tarafta o zamanki gibi bir sanci ve bu sanciyla birlikte sistit gibi zonkloma yasiyorum ve sol kasigimda cekme var yurumekte zorlaniyorum dedim.Bana dis gebelik belirtilerine benziyo doktorun hemen kese ye baksin.İlk kan degerinden 7-10 gun sonra kese gorunur zaten.Gebelik normal mi emin olalim dediyaaa heyet raporu vs derken cidden hastanelik olacam herhalde.Ayyyy bu ne menem ismis ya.Simdiden sıkıldım.Bir cocuk dogurmak bu kadar zor olmamali be.Ben o agrilari yumurtalar sol tarafimdan toplandigi icin henuz hassas iyilesemedi diye yorumlarken dis gebelik ihtimali cikti altindan.Belki biri rahme biri gitti acayip bir yere yerlesti ya da ikisi de acayip bir yerde.Offfff doktorumu yine rahatsiz ettim vallaha.Mesaj yazdim boyle boyle diye de bakalim ne diyecek.Pisman olmustur bana tup bebek yaptigina.Derdim bitmedi bi offfffff
Ay zırt diye hamile kalmasi bir tarafa zirt diye dr yuzu gormeden saglikla hatta bir umumi wc de dogurup çöpe atiyor.Hadi beni gec daha 23 undeki kizlar hamile kalamiyor.Neden?Evli cunku o cocugu cok istiyor.Eminim pek cogumuz evli olmasaydik sevgilimizle asna fisna etseydik kut diye hamile kalirdik.Ama evli olunca olmuyor.Doktorumda aradi beni.Hcg artisin iyi dis gebelik dusunmuyorum.Sol yumurtaligindaki hassaslik devam ediyor olabilir.Ayrica rahim buyuyor ve buyurken bu bahsettigin agrilari yaratir ama asil kese tarihimizden once ben bir muayene edeyim.Yumurtaliklara vs.bakayim dedi.Haftaya gidicem haftasonu bakalim.beta hcg de 1000 ve ustu olur keseyi de gorebiliriz buyuk ihtimalle dedi.Ay karar aldim hic umursamicam artik.Vay duser mi aman dis gebelik mi.Dusun dusun kendime zarar.Kismetten fazlasi olmaz.Kaderde ne varsa o.canım inşallah bişey çıkmaz endişelenmemeye çalış. bi bekle sonuç kötü çıkacak mı bakalım. öte yandan sana katılıyorum bi çocuk sahibi bu kadar mı zormuş. adamın biri bir kadına hatta bir çocuğa tecavüz ediyor. bu tecavüz kadının yumurtlama dönemine denk geliyor üstelik adamın sperminde kadının yumurtasında sorun olmuyor ve kadın hamile kalıyor. bide bizim duyduğumuz haberlere yansıyanlar hiç haberlere çıkmayanlarda var. sayı öyle çok işte. biz de tırım tırım tırnaklıyoruz emek emek çabalıyoruz
Çok ilginçmiş gerçekten :)Biri digerinden once yerlesmis oluyor digeri gec gelisme gosteriyor.Bazen oburune yetisiyor ,bazen dusuyor ,bazen hic olusmuyor.Gunlerdir kadinlar kulubunde okumadigim yer kalmadi neredeyse oralardan ogrendim :)
Yerleşme kanaması oBugun 9. Günüm dün dayanamayıp kan verdim 30 çıktı .. doktor değerin iyi dedi ama sabah jel kullanıyoruz ya o turuncu pembe gibi geldi az öncede hafif kahve leke geldi belimde çok agrıyor
İnşallah değerin iki gün sonra yükselir canım.merhabalar. bugün 5.gün embriyosuyla 8.günümdü. asıl test günüm 2 gün sonra ama 1saat önce tahlil vermiştim. sonuç 1.37 yani negatif. test günümde tekrar tahlil yapacağım ama umutlanmıyorum sadece merkezi aradığımda 10.gün değerim şu diyebilmek için tekrar kan vercem. bekleyişi devam eden arkadaşlarım dualarım sizler için..
inşallah canım. rabbim ne takdir ettiyse boynumuz kıldan ince..İnşallah değerin iki gün sonra yükselir canım.
herkesin belirtileri farklı olabilir. yani bunlar hamilelik belirtisi olabilirArkadaslar birsey sorucam bugun transferden sonra 9.gunum. Bugun ishal oldum biraz ayıptır soylemesi karnim agridi herkea kabiz olurken ben ishal oldum karnim arada sis oluyo bazen olmuyor, arada adet olcakmisim gibi his oluyor geciyor kafam karıştı. Yalniz bu ishal sıkıntı olurmu merak ettim. Burun akintim da basladi hasta olucak gibiyim. Ishal olan varmi ben gibi yarin 10.gunum cuma gunu test yapicagim insallah
Canım benim bugün transferin 16 günü, hiçbir belirtim yok.. Sadece sanki daha sık wc'ye gidiyorum gibi geldi.. fakat transferde çok așırı sıkıșmıștım.. Travma yasamiș olabilirim.. O günden beri var çünkü.. Çok kötüydü o durum.. Demek istediğim kendini çok fazla dinleme.. Rahat ol.. Güzel haberlerle gel..kızlar 9. günüm. arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim ağrız sızım yok denecek kadar az. belirti falan da yok. bugün sonuç alacak arkadaşlar iyi haberler verirler inşallah bizlere.
canım doktorun ne dedi?Kızlar bugun kan verdim düşük çıktı
8. Gün 30 idi
10. Gün 33
Maalesef olmadı
12. Gün tekrarla testi dedi okdrcanım doktorun ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?