Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Benim bugun 12.gunum, 3.gun embriyolaroydi, sagolun kizlar ama gercekten cok zormus bu sonucu almak, cok inandim adapte oldum, hep olumlu dusunme diyenlere kendimce kizdim ama cok haklilarmis, belki kenfimi iki sonuca da hazirlasaydim bu kadar uzulmezdim. Kayip gitmisler benden ki ben surekli onlarla konusurken zaten orda degillermis, sizi de uzuyorum boyle konusupta lutfen affedin

Cnm sonucun tam kaç Çok okudum 1 gün önce 0.1 olup sonra 10-15 olan

Ayrıca hakkımızda hayırlısını istiyoruz belki hamile olsan sorunlu bi hamilelik geçireceksin bebeğe yada sana bşy olcak nebilim olmuyorsa vardır bi hikmeti
Şuan sana şer gibi görünür ama hayırlısıdır hakkında
Bak tedavi oldun çok aman aman zor bi süreç deil tüp bebek bidaha yaparsın olana kdr yaparsın benim bu olmazsa ilkbahar yaz gibi yine yapcam dedim umutsuzluk pes etmek Yok
Evt sonucu Yen'i öğrendin insan bi kaç gün kötü oluyor ama geçecek ve sen Yen'i tedavi zamanını düşüneceksin

kızlar benim de regl olacakmışım gibi inceden sızlamalar var, gerçekten de normalde bugün yarın regl olmam gerekiyordu, inşallah olmam.

kızlar benim de regl olacakmışım gibi inceden sızlamalar var, gerçekten de normalde bugün yarın regl olmam gerekiyordu, inşallah olmam.
Bende hep var ara ara hafifliyor okdr belim agrıyor klasik adet belirtileri var yani
Benim kızımdaki belirtilerle hiç benzerliği Yok şimdikinin onu bile kafaya takıp olmadı demiştim .. ama farklı olabiliyor hiç agrısı olmayıp hamile olanda var çok agrısı olup hamile olanda var

haklısın canım, işte insan herşeyi takıyor.

Evet haklisin bu serde elbet bi hayir vardir. Ama neden ser? Burda kimseyi uzmek istemiyorum, allahim hepimizin bir gun kucagini dolduracak buna inaniyorum, benim degerim 2,59'mus. İlaclarina devam et 2 gun sonra tekrar test yap dediler. Bunun mantigi nedir anlamadim, sonucu degistirecek mi bu dedim hayir ama arkadan gelen embriyo var mi diye bakacagiz dediler. Telefonda kinustuk su kafayla ne demek istediklerini soramadim bile. Cuma test sonucunu alip giderim merkeze.

Cnm değerin 3 çıkmış normalde 0.1 yada 0.01 çıkar bence yükselebilme olasılığı var diye ilaçla devam demiş 0.1çıksa bırak derdi .. 2 gün sonraki testin kesin sonucu verir ilaçlarını sakın bırakma

Bak mesela bana iki embriyo yuklediler ama hcg tek embriyo tutunmus gibi gorunuyor ama bugun 16.gun ve ikinci embriyomuda kaybetmedim ama arkadan yetisecektir diye dusunuyorum.Bir kere bu ay her an her sey degisebilir.Oyle yok bugun olmadi amaaaannnn yarin sanki ne degisecek deyip beynimize yanlis sinyaller gondermiyoruz lütfen.Umut her seyi yesertir.

aaa öyle arkadan yetişme nasıl oluyor

Kizlar benmde sonucum 8.17 ckti hc bsi demedi cuma gnu tekrr test istedi ykseleblr dedi eger ykselrse var duserse yk dedi ykselrmi blmiyrm ama ins ykselr ne agladm ne sizladm rabbm hayirlisink versn hepimize rabbm ne kararladysa o olck

Kizlar benmde sonucum 8.17 ckti hc bsi demedi cuma gnu tekrr test istedi ykseleblr dedi eger ykselrse var duserse yk dedi ykselrmi blmiyrm ama ins ykselr ne agladm ne sizladm rabbm hayirlisink versn hepimize rabbm ne kararladysa o olck
Sen gucluymussun canim insallah bebegin de senin gibi gucludur ve sikica tutunur sana.

Yükselir cnm tutunmaya çalışıyor bebeğin bence Cuma'ya yükselmiş olcak sen ilaçlarını düzenli al

Sen gucluymussun canim insallah bebegin de senin gibi gucludur ve sikica tutunur sana.
Bende aslinda kendime sasiriyrm canm sonucu grdm napcami bilemedm doktorumda bsi diyemeynce bakalm ksmet aslinda kendim test yapnca kendimi hazirlamistm ama konduramamstm bakalm kismet syle dyorum kendi kendime belki otistik olcakti belki hasta dogcakti rabbim byle uygun gordu dyorum kendi kendime daha kotusunu yasamayalm bliyrm ck zor ama napalm ksmet bylryms

Ins canm iste ilaclarmi kullaniym bakalm rabbm nasip etsn bakalm cuma yuzumuz gulcekmi
İnş iyi olcak elimizden geleni yapıyoruz
Benimde bugun lekelenmem oldu az önce moralim bozuldu neyapalım beklemekten başka elimizden bşy gelmiyor

İnş iyi olcak elimizden geleni yapıyoruz
Benimde bugun lekelenmem oldu az önce moralim bozuldu neyapalım beklemekten başka elimizden bşy gelmiyor
Senn test gnun ne zaman canm belki yrlesme kanamasidr sakin moralini bozma en onemlisi moral bliyosun

Senn test gnun ne zaman canm belki yrlesme kanamasidr sakin moralini bozma en onemlisi moral bliyosun
Bugun 9. Günüm dün dayanamayıp kan verdim 30 çıktı .. doktor değerin iyi dedi ama sabah jel kullanıyoruz ya o turuncu pembe gibi geldi az öncede hafif kahve leke geldi belimde çok agrıyor

Daha once anlatmistim koy gibi bir yerde calisiyorum esya vs.tasiyacam ister istemez korkuyorum dusurmekten bebegi diye.Dr.da heyet raporu alabilecek bir yer bulursan iyi olabilir haklisin tuttu evet ama yasinizdan oturu %25-30 risk altindasiniz dedi.Oldugu yer hastane degil o veremez.Baskasina da gonderemez ohal var raporlar mercek altinda Dr.lar hayati tehlike olmadikca yanasmiyorlar heyet raporu vermeye.Öf kimseye agiz eğesimde yok.Ne yapsam bilmiyorum.Allaha havale edip yola mi dussem?

Cnm izin rapor alamıyorsan taşın bşy olmaz Allah'ın izini ile sana yardım eden birileri olurda sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…