- 29 Eylül 2016
- 15
- 21
- 3
- 36
Çok güzel sonuç cnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin gözün aydın:)Iyi aksamlar arkadaslar dun ishal sonrasi korkmustum ama bugun 10.gunum ve test yaptm bir gun daha bekliyemedim ve sonucum 189.37 cikti hamileyimm hemde ikiz olabilir bakalm hayirlisi :) dualarim sizinle hayirlisiyla sizlerede bebisler nasip etsin Allahim
Çok güzel sonuç cnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin gözün aydın:)
tebriklerIyi aksamlar arkadaslar dun ishal sonrasi korkmustum ama bugun 10.gunum ve test yaptm bir gun daha bekliyemedim ve sonucum 189.37 cikti hamileyimm hemde ikiz olabilir bakalm hayirlisi :) dualarim sizinle hayirlisiyla sizlerede bebisler nasip etsin Allahim
ben crinone jel kullanıyorum midem acayip ağrıyor demek ondan. doktor 15 dakika yürü demişti ama gece gece 5 dakika anca yürüyorum evin içinde.Arkadaslar aranizda tup bebek konusunda mecburen deneyim kazanmis olanlar var.Ben progesteron hormonu ilacina niye devam ettigimizi bilmiyorum.İcerigini okudum ve dusugu engellemez yaziyor.Madem onun icin degil ne icin kullaniyoruz.Onu kullanmaktan nefret ediyorum.Cunku butun agrilarimin nedeni.Psikolojik olarak da etkiledi beni.Yan etkilerinde hic guzel seyler yazmiyor.Kan pihtilasmasina bile neden olabilir diyor.Hatta smar testine,rahim kanamalarina kadar varabiliyormus is.Daha once progestan kullaniyordum.Bugun Crinone jel'e gectim.Prospekdusu okumaz olaydim iyice ruhum daraldi.Çok uyku,halsizlik ve agri yapiyor bunlar sinir oluyorum.İlaç kullanmaktan zaten nefret ederim
Hem oburunden de pahali bu.Ben kendimi kotu hissedeceksem ne yapayim boyle ilaci da fitilde her yerde kullanilmiyor ki.Gunde uc kez aliyorum ilac.Sabah 08:00 ki okulda veya yolda olucam,ögleden sonra 16:00 ki kaldigim yere dogru serviste olucam,gece 24:00 eee bi bu saat uygun sadece fitile.Hap olarak kullanabilsem keskeben crinone jel kullanıyorum midem acayip ağrıyor demek ondan. doktor 15 dakika yürü demişti ama gece gece 5 dakika anca yürüyorum evin içinde.
canım progesteron rahmi gebeliğe hazırlamaktan tut bebeğin tutunmasına ve rahimdeki istenmeyen kasılmaları önlemeye kadar bi sürü etkisi olan bi hormon. evet düşüğü önlemiyor ama progesteron hormonun düşük seviyede olduğunda düşük gerçekleşebiliyor. yani düşüğü önlemek için değil ama eksikliğinde düşük riski olduğu için kullanılıyor bu ilaç. riskli dönemi atlattığında bıraktıracaklarını düşünüyorum sabretmeye çalış. yan etkiler konusuna gelince tüp bebek tedavisine başlayalı kullandığımız ilaçların hatta basit bir ağrı kesicinin bile yan etkisi var sonuçta.Arkadaslar aranizda tup bebek konusunda mecburen deneyim kazanmis olanlar var.Ben progesteron hormonu ilacina niye devam ettigimizi bilmiyorum.İcerigini okudum ve dusugu engellemez yaziyor.Madem onun icin degil ne icin kullaniyoruz.Onu kullanmaktan nefret ediyorum.Cunku butun agrilarimin nedeni.Psikolojik olarak da etkiledi beni.Yan etkilerinde hic guzel seyler yazmiyor.Kan pihtilasmasina bile neden olabilir diyor.Hatta smar testine,rahim kanamalarina kadar varabiliyormus is.Daha once progestan kullaniyordum.Bugun Crinone jel'e gectim.Prospekdusu okumaz olaydim iyice ruhum daraldi.Çok uyku,halsizlik ve agri yapiyor bunlar sinir oluyorum.İlaç kullanmaktan zaten nefret ederim
doktorunla konuşup saatleri kaydırabilirsin belki? saat 9-17-01 şekli uyar mı mesela? maksat 8 saatte bir olması doktorunla konuşursan kullanımın için alternatif belirleyecektirHem oburunden de pahali bu.Ben kendimi kotu hissedeceksem ne yapayim boyle ilaci da fitilde her yerde kullanilmiyor ki.Gunde uc kez aliyorum ilac.Sabah 08:00 ki okulda veya yolda olucam,ögleden sonra 16:00 ki kaldigim yere dogru serviste olucam,gece 24:00 eee bi bu saat uygun sadece fitile.Hap olarak kullanabilsem keskeAyyyy insallah bebegimi kaybetmemde bir daha bu ilaclari kullanmak zorunda kalmam.Kalp atisina kadar mi kullanicaz acaba?
ben sabah akşam kullanıyorum ama ne zamana kadar kullacağım bilmiyorum. bebişlerimin tutunmasını sağlıyorsa razıyım. inşallah tutunmuşlardır.Hem oburunden de pahali bu.Ben kendimi kotu hissedeceksem ne yapayim boyle ilaci da fitilde her yerde kullanilmiyor ki.Gunde uc kez aliyorum ilac.Sabah 08:00 ki okulda veya yolda olucam,ögleden sonra 16:00 ki kaldigim yere dogru serviste olucam,gece 24:00 eee bi bu saat uygun sadece fitile.Hap olarak kullanabilsem keskeAyyyy insallah bebegimi kaybetmemde bir daha bu ilaclari kullanmak zorunda kalmam.Kalp atisina kadar mi kullanicaz acaba?
Ay ne guzel senin sabah-aksammış.Gece çarpıntıdan öldüm kullandıktan sonra.Olmayan sağlığım iyice bozulacak diye çok korkuyorumben sabah akşam kullanıyorum ama ne zamana kadar kullacağım bilmiyorum. bebişlerimin tutunmasını sağlıyorsa razıyım. inşallah tutunmuşlardır.
Adama da o kadar cok sey sordum ki bu ara.Her soruma cevap verdiğine bin pişman etmek istemiyorumdoktorunla konuşup saatleri kaydırabilirsin belki? saat 9-17-01 şekli uyar mı mesela? maksat 8 saatte bir olması doktorunla konuşursan kullanımın için alternatif belirleyecektir
İlginc olan progesteron hormonumun duzeyine hic bakilmadan sekiz saatte bir progesteron veriliyor olması.Yapay şeyler bunlar sentetik hepsi.Madem alıyorum vucuduma;ne kadar ihtiyacimin olduguna bakilmasi gerekir diye dusunuyorum.Baktiran Dr.larda var çunku KK'da yok yok :) Bazi testlerin rutin olarak yaptirilmasi gerektigine kanaat getirdim ama biz kimsenin umrunda degiliz.Çunku internette dusuk icin bile ancak iki dusuk sonrasi arastirma yapilir diyor.Kimene benim maddi,manevi,fizyolojik cektiklerimdencanım progesteron rahmi gebeliğe hazırlamaktan tut bebeğin tutunmasına ve rahimdeki istenmeyen kasılmaları önlemeye kadar bi sürü etkisi olan bi hormon. evet düşüğü önlemiyor ama progesteron hormonun düşük seviyede olduğunda düşük gerçekleşebiliyor. yani düşüğü önlemek için değil ama eksikliğinde düşük riski olduğu için kullanılıyor bu ilaç. riskli dönemi atlattığında bıraktıracaklarını düşünüyorum sabretmeye çalış. yan etkiler konusuna gelince tüp bebek tedavisine başlayalı kullandığımız ilaçların hatta basit bir ağrı kesicinin bile yan etkisi var sonuçta.
aynen öyle benim iki kayıptan sonra ortaya çıktı mesela.İlginc olan progesteron hormonumun duzeyine hic bakilmadan sekiz saatte bir progesteron veriliyor olması.Yapay şeyler bunlar sentetik hepsi.Madem alıyorum vucuduma;ne kadar ihtiyacimin olduguna bakilmasi gerekir diye dusunuyorum.Baktiran Dr.larda var çunku KK'da yok yok :) Bazi testlerin rutin olarak yaptirilmasi gerektigine kanaat getirdim ama biz kimsenin umrunda degiliz.Çunku internette dusuk icin bile ancak iki dusuk sonrasi arastirma yapilir diyor.Kimene benim maddi,manevi,fizyolojik cektiklerimdenOysa tek bir düşük bile ömründen ömür alır insanın.
canım çok üzüldüm, ben de ilk gün kötüydüm ama şuan iyiyim. allah sabır versin, evladına sarıl şükret. annelik duygusunu tattın bu tattan mahrum kalmadın böyle düşün. bak burda birçoğumuz henüz anne olamadık ve bunun için neler yaşıyoruz.Çok moralim bozuk kızlar ve benim bi evladım var ona rağmen çok yıkıldım direk negatif olsa daha iyidi diyorum en azından böyle 2 gün sevinip sonradan üzülmezdim diyorum
Bundada bi hayır vardır nediyim bi kaç gün geçse kendime gelirim bidaha tüp bebek yapma fikri okdr gözümde büyüyorki 4. Tüp bebek olcak çünkü(
Aynısını düşündüm dedim allahım ben böyle etkilendim bi evladım var ya sürekli deneyip olmayanlar nasıl ruh hali içindecanım çok üzüldüm, ben de ilk gün kötüydüm ama şuan iyiyim. allah sabır versin, evladına sarıl şükret. annelik duygusunu tattın bu tattan mahrum kalmadın böyle düşün. bak burda birçoğumuz henüz anne olamadık ve bunun için neler yaşıyoruz.
Doktorun bir bildigi vardir elbet ama niye taaaa 16.gun.Beklemesi cok zorkızlar günaydın bugün 11. günüm. kan tahliline kaldı 5 gün.
Bendede hiç yok akıntı bende negatıf olavak benimki diyorum şimdisenKizlar bu jel cogunuzda geri akiyormus ya bende hic akmiyor hatta hamile olanlar akintidan bahsetmisler bende akintida yok.Endiseleneyim mi normal mi sayayim bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?